>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jaka sieć komórkowa ?

princeas 11

princeas

Użytkownik
ja ide do play&#39;a. po 10 latach w Plusie uswiadomilem sobie, ze maja stalych klientow za nic.
play natomiast ma bezkonkurencyjna oferte, zdecydowanie, za te same pieniadze, 2x wiecej minut, 2x wiecej internetu i 2x tansze smartfony - a i szeroki ich wybór! i do playa za darmo:] a w plusie kombinuja z tymi pakietami, cos za cos, albo 5 darmowych w plusie, albo extra 50 minut do wszystkich:] 500 minut przez 4 miesiace do wszystkich... smiech na sali. przechodzac za 75pln/msc mam 650 minut/ponad 1000 sms, 1GB netu, do playa za darmo, NK, FB i LinkedIn za free, i jak juz wspomnialem tanszy o polowe smartfon.
a teraz najlepsze - konsultanci, ktorzy do mnie dzwonia i oferuja swoja &quot;atrakcyjna oferte&quot;, ktora jest rzekomo &quot;skrojona&quot; pode mnie, sa nieco zaskoczeni, ze ja TAK DOBRZE ta oferte znam, skad? z pierwszej lepszej ulotki, ktora moge wziac z salonu. A gdy porównam im oferte plusa i playa mówią: &quot;Niestety, nic nie mozemy z tym zrobic&quot;.
Kilka dni po tym, jak zlozylem dyspozycje zmiany operatora dostalem list od Plusa, ze otrzymali moja rezygnacje i w zwiazku z tym maja dla mnie cos EXTRA! i ze mam zadzwonic. Heh, chcecie mnie zatrzymac - dzwoncie sami, a nie, ja bede jeszcze placil za polaczenie z konsultantem, niedoczekanie:]

Dla porównania, 4 lata temu, kiedy przedluzalem umowe, dostalem zupelnie cos innego niz moglem znalezc w jakiejkolwiek ulotce. I telefon w atrakcyjnej cenie. Plus sie sypie, niestety.

Mojej żonie natomiast konsultantka krzyczala do telefonu : ZOBACZY PANI, NIEDLUGO SIE SKONCZY OKRES OCHRONNY W PLAYU, TO PANI POZALUJE! a co sie zmieni? a to, ze ceny polaczen do playa beda takie jak do wszystkich innych:] taka gadka.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Ja na temat Play&#39;a powiem tylko jedną rzecz, która dyskwalifikuje tą sieć na dobre- ZASIĘG. Niby korzystają z nadajników PLUSa i Orange ale x razy już się nasłuchałem jak rozmowy się przerywają lub telefony tracą zasięg.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Ja na temat Play&#39;a powiem tylko jedną rzecz, która dyskwalifikuje tą sieć na dobre- ZASIĘG. Niby korzystają z nadajników PLUSa i Orange ale x razy już się nasłuchałem jak rozmowy się przerywają lub telefony tracą zasięg.
czy ja wiem mam Playa od ponad roku mieszkam na wsi korzystam z zasiegu Plusa i sobie chwale, wczesniej miałem Ere i miałem gorszy zasięg ale wszytsko zalezy gdzie kto mieszka i podstawą jest tez jaki kto ma telefon bo duzo zalezy od anteny w telefonie gdzie jest umieszczona ja posiadam Samsuga Wave 8500 i tam jest troszke lipa z antena bo jest z tyłu pod bateria i jak sie trzyma tel w czasie rozmowy jak sie ma słaby zasieg to rozłancza.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Ja od roku jestem w Play i nie narzekam na koszty.Narzekać za to można faktycznie na zasięg-wcześniej miałem w Erze i nie było problemów z tym.Teraz nawet w Bydgoszczy dość często tracę zasięg podczas rozmowy(telefon jest ten sam więc to nie jego wina).Jeśli komuś zależy na cenie to śmiało do Playa.Jak na komforcie rozmów-to już niekoniecznie;)

disvolrest 11,4K

disvolrest

Użytkownik
Ja również mam w Playu i sobie go chwalę. Faktycznie do zasięgu można się przyczepić ale mi najbardziej odpowiadają doładowania, które przedłużają ważność konta o rok. Na gwałt nie muszę wykorzystać całej kwoty w określonym terminie.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
co do Playa , jeszcze przez 2-3 lata moim zdaniem bedzie an topie , takie są tendencje .Pozniej wszystko sie wyrówna .Jak wszystkie siedzy wprowadza darmowe rozmowy to czym pozniej beda sie bić? cenami i lepszymi telefonami (dodatkami) .Ale trzeba przyznac ze najlepiej cenowo wychodzi obecnie play , pozniej jest t-moba . Orange ofertowo chyba najgorzej teraz wypada.

Do góry Bottom