pebry
Użytkownik
Gram dużo w sporty wirtualne.
Przeniosłem się do nich z STSa z racji na większe kursy konkretnych wyników.
Wczoraj jak to się często zdarza ustrzeliłem ofertę na spotkanie ze zredukowanymi kursami.
Przykład: można było tylko obstawić wyniki 1:1, 2:2 oraz INNY
Obstawiłem INNY po kursie 17zł za 800zł
Mecz skończył się wynikiem 2:1, czyli trafiłem INNY
Cieszyłem się jak dziecko przez parę sekund, po czym ujrzałem że kupon jest PRZEGRANY
Parę minut później pojawił się kolejny mecz (tym razem zrobiłem screen), gdzie można było obstawić tylko 2:3, 3:3 oraz INNE
Zagrałem wszystkie 3 opcje za sumę 1000zł.
Mecz skończył się 1:0, znów się kilka sekund cieszyłem, po czym patrzę KUPON PRZEGRANY
Obecnie po awanturze mailowej i telefonicznej moja sprawa jest rozpatrywana priorytetowo. Jak usłyszałem przed chwilą, nastąpi zwrot stawki, powołując się na punkt regulaminu:
- zdarzenie zostało nieprawidłowo określone przez Spółkę w ofercie zakładów (np. takie zdarzenie nie miało się odbyć),
Można? Można. Nie rozumiem co tu zostało błędnie określone przez spółkę. Były trzy opcje, zagrałem wszystkie 3 - powinienem wygrać.
I tak marzenie o wygranej łącznie 16.000zł poszło do kosza
Zastanawiam się czy warto iść z tym do sądu. Jak myślicie?
Przeniosłem się do nich z STSa z racji na większe kursy konkretnych wyników.
Wczoraj jak to się często zdarza ustrzeliłem ofertę na spotkanie ze zredukowanymi kursami.
Przykład: można było tylko obstawić wyniki 1:1, 2:2 oraz INNY
Obstawiłem INNY po kursie 17zł za 800zł
Mecz skończył się wynikiem 2:1, czyli trafiłem INNY
Cieszyłem się jak dziecko przez parę sekund, po czym ujrzałem że kupon jest PRZEGRANY
Parę minut później pojawił się kolejny mecz (tym razem zrobiłem screen), gdzie można było obstawić tylko 2:3, 3:3 oraz INNE
Zagrałem wszystkie 3 opcje za sumę 1000zł.
Mecz skończył się 1:0, znów się kilka sekund cieszyłem, po czym patrzę KUPON PRZEGRANY
Obecnie po awanturze mailowej i telefonicznej moja sprawa jest rozpatrywana priorytetowo. Jak usłyszałem przed chwilą, nastąpi zwrot stawki, powołując się na punkt regulaminu:
- zdarzenie zostało nieprawidłowo określone przez Spółkę w ofercie zakładów (np. takie zdarzenie nie miało się odbyć),
Można? Można. Nie rozumiem co tu zostało błędnie określone przez spółkę. Były trzy opcje, zagrałem wszystkie 3 - powinienem wygrać.
I tak marzenie o wygranej łącznie 16.000zł poszło do kosza
Zastanawiam się czy warto iść z tym do sądu. Jak myślicie?