Ale gdzie tu jest jakakolwiek rozmowa?Nic nie będzie zamykane, rozmowa niech dalej się toczy, kogo to irytuje niech tutaj nie zagląda, proste.
Widze tutaj zalązek... moze coś z tego będzie.Inni po nich jada za to ze sie chwala, gdzie tu dyskusja?
''Dziwnym trafem '' .Wiadomo ze najpierw daja wygrac a potem sie przegrywa.Niby te kasyna sa kontrolowane.ale wiadomo ze sie na nich nieda duzo wygrac.Nie polecam grania w kasynach internetowych !! Jak się gra for fun to jest spoko bo nie ma algorytmów ale jak kiedyś qmpel się bawił za dość dużą kase i obstawiał wszystko (wszystkie numery) oprócz zer to dziwnym trafem 23 razy pod rząd wypadło 0 albo 00 ...
Ja tylko ostrzegam ????
Niezła strategia .Jak tak bardzo chcecie mnie odmłodzić (prawie dwukrotnie) to nie ma sprawy :| Ale BARDZO PROSZĘ nie odbierajcie mi rozumu (ja nikogo nie obrażam) i zmniejszcie odrobine poziom agresji w Waszych wypowiedziach. Zachowujmy się kulturalni ludzie, a nie banda gówniarzy próbująca pobić jednego, za to że znalazł cukierka (małego). Dzięki za troskę o moją samoocenę, ale jest ona niezmiennie stabilna i na właściwym poziomie.
Szanowny Panie Roger Moralez na fora bukmacherskie wchodze, dlatego że mój system działa tylko w określonych okolicznościach (i nie w nieskończoność), a nie zawsze i wszędzie. Kiedy nie ma tych warunków obstawiam również "zwyczajnie" i dlatego chce wiedzieć jak typują inni.
Neo2006 ten sposób gry, o którym z kolei Ty wspomniałeś wcale nie przynosi znowu tak małych zysków - zależy od podejścia.
Rangiz9 myślałem, że czasy cenzury minęły już bezpowrotnie. Jeśli nie trawisz tego tematu to go nie czytaj i już.
A tak w ogóle to co powiecie na to? - OD RAZU ZAZNACZAM, ŻE TO NIE TEN MÓJ SPOSÓB GRANIA tylko inna rzecz, którą ostatnio wymyśliłem (ale nie sprawdzałem!!!!!!!!). Dotyczy ruletki. Obstawiam w kółko np. czerwone. Jeśli wypadnie czarna lub zero, nastepna kolejke gram za trzykrotność poprzedniej itd. Im później wreszcie wypadną czerwone tym więcej zarabiam ????
DW 1 4 13 40 121 364
S 1 3 9 27 81 243
W 2 6 18 54 162 486
Zysk +1 +2 +5 +14 +41 +122
DW - dotychczasowy wkład
S - aktualna stawka
W - wygrana
Czyli jeśli 4 razy z rzędu wypadły czarne, a dopiero za 5 czerwone to i tak jestem do przodu, bo przy ogólnym wkładzie 121 wygrałem 162 :mrgreen: Problemem jest to, że najlepiej byłoby mieć żetonów tak na powiedzmy 8, 9 losowań (bez trafienia) żeby być wysoce spokojnym, a to już spora kasa (w 9 losowaniu DW = 9841).
Pozostawiam to do Waszej oceny. Mimo wszystko pozdrawiam :twisted:
Coś mi tu nie pasuje. Podobno znasz system 100% więc twoje wygrane nie powinny zależeć od farta tylko od tego ile chcesz wygrać.Odrobina pracy i z 800 zł. wyciągam 1300-1600(w zależności od farta)
Jaka jest możliwość porażki Progresją ? Jeśli masz pieniądze Abramowicza + tego od Microsoftu to jest realnie nie możliwe aby przegrać
mysle ze by sie nie sprawdzil ????A co powiecie na coś takiego.Nazwałem to: progresja"na miszcza świata" Tym razem to nie jest patencik na 100% ale zastanawiam się nad tym: wybrać drużynę na którą zazwyczaj są "ścierwokursy" i która dłuuugo jest bez porażki np. powiedzmy(schachtar,dynamo na ukrainie , celtic ,rangers ,hearts w szkocji) i obstawiać od 10 zł. co mecz na ich porażke, albo remis , w zależności czy wg statystyk mają częstsze wpadki remisowe czy przegrywają z frajerkami.I czekać na potknięcie.Myśle że taki system gry może się sprawdzić i warto go wypróbować.
To mówi samo za siebie ????Miszcza swiata Laughing
a ty frajerku wyżej
Te limity można ominąć ???? Grając u kilku - kilkunastu buków ???? i rozdzielając stawkinie sa to sys. 100% poniewaz istnieja takie cos jak limity