>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Jak wypłacac??

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czy działa to w obie strony? Nie, bo firma bukmacherska nie jest zarejestrowana w Polsce...
W Polsce ludzie kombinują na większe sumy, a Wy piszecie tak jakby 20 czy 40 tys. złoty był dużą kwotą dla skarbówki... Czy oni nie mają innego zajęcia, jak ściganie takich osób, co wygrywają u buków?
W ogóle Polskie prawo na temat bukmacherki nie jest jasne. Grać u buków nie można, ale bukmacher może reklamować się w Polsce na każdy sposób i &quot;werbować&quot; graczy to tak.

G 46

ghs

Użytkownik
Nie, Marcin, oni nie ścigają osób grających u buków, za to ścigają osoby, które mają kasę, a oni nie wiedzą skąd. No i fakt, 20 - 40 tys. to nie jest problem, choć już bałbym kupić sobie auto za 40 tys. zł gdybym był bezrobotnym.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Czyli co, wyplace np 40tys i skarbowka sie doczepi ze mam zaplacic 75% podatki a ja moge im powiedziec ze wygralem w buku i juz bedzie dobrze?

K 76

karlos83

Użytkownik
Nic nie masz im powiedziec. Bo generalnie nie wydaje mi sie zeby oni scigali drobnych ciulaczy (chyba, ze przez jakas glupote nie wiem niezaplacony mandat czy cos przypadkiem weszli by Ci na konto i sie zainteresowali). Problem jak juz Ghs stwierdzil pojawia sie gdy chcesz kupic cos co trzeba do US zglosic (np dom, drozsze auto itd) a jestes bezrobotny, wtedy oni zaczna sie interesowac skad masz pieniadze na to a jak dojda co i jak to nie ma zadnych tlumaczen tylko dostajesz odpowiednia kare i tyle (pewnie sie mozna od tego odwolywac w UE ale nie wiem i nie interesuje sie tym az tak bo sprawa mnie nie dotyczy jak narazie).
Teresa: Limit wyplaty z karty netellera to 1000$ na dzien, jesli chodzi o oplaty zwiazane z wyplata takiej kwoty to zamykaja sie w kwocie okolo 10$ (tu sa koszty zasilenia karty, koszt wyplaty z bankomatu i chyba koszt przewalutowania).

lupe 0

lupe

Użytkownik
akurat co do wyplat z konta to jest najmniejszy problem, bo tak jak piszesz moza dokonywac mniejszych wyplat i jest po problemie (sam tak robie) lub netletter (nie korzystalem ale opinie ma b.dobra)

PS. a czy działa to w dwie strony? To znaczy jeśli buk wyciągnie od graczy kilkaset tysięcy zł, też musi kombinować żeby go nie złapali?

buk nie musi nic kombinowac, przeciez jest legalnie zarejestrowany i kazdy dobrowolnie wplaca kase na ich konto.

Znalazłem w Pulsi Biznesu bardzo ciekawy artykół nt. legalizacji hazardu
http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=784f36d5-a291-45a3-8c7a-09c906904739&amp;amp;open=sec

Projekt znowelizowanej ustawy, który ma wejsc na jesieni tego roku.
http://e-play.pl/File/projekt_ustawybezsc-28_04_2008_-_pouzgodwewnczarnypoprdl%5B1%5D.pdf

Do góry Bottom