>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak trafiles tu na FORUM??

domel 49

domel

Forum VIP
jak tu trafiliście :?: może powiedział wam o tym forum kumpel ? może sami do tego doszliście :?: a może jeszcze cos innego :?:

ja osobiście trafiłem tu przez http://www.forum.o2.pl przeglądałem te forum i znalazłem tam linka tutaj :p i jestem zadowolony z tego powodu 8)

szczpl 12

szczpl

Forum VIP
a ja ogrywałem buki naziemne... do czasu puki nie zamkneli wszystkich w moim miescie. ????

pomyslalem sobie ze w necie napewno jest takie cos ...
zacząlem szperac, znalazlem kilka buków, pozostałem przy jednym (betandwin).

... ale wszystko co wplacielem prawie przegralem ...

wiec zaczalem szukac spostrzezen innych graczy ...

odwiedzilem jedno forum ( nie bede podawal konkurencji), drugie forum, aż w koncu trafilem tutaj. Na tamtych forach panuje chaos ( moze dlatego ze sa tak rozbudowane, ze mody nie panuja nad nim), tutaj jak narazie jest &quot;harmonia i spokoj&quot;. Widze ze wszystko jest pod kontrolą moderatorów. (nie spodziewalem sie tego, ale nawet sam jednym zostałem).

A wiec skracając moją wyzej wymieniną opowieść trafiłem tutaj:

- wpisując odpowiednią frazę w googlach ( sam znalazłem to forum) ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ja nie miałem co robić, więc szukałem tabel z hokeja europejskiego (Norweski, Rosyjski, itp.) No i trafiłem na forum, trochę porozglądałem się po &quot;okolicy&quot; i zagnieździłem tu :p

dantei 0

dantei

Użytkownik
W dziale &quot;Bukmacherka&quot; na forum Barcy podano link do tego forum... skorzystałem, m. innymi również z tego wzgledu ze zacząłem swą karierę na Expekcie 8)

zoledz 0

zoledz

Użytkownik

prosze piszcie zgodnie z zasadami j. polskiego ???? kiedys bedziecie pracowac na moja emeryture wiec mam nadzieje ze nie bedziecie cierpiec na analfabetyzm...profilaktycznie to pisze :mrgreen: :mrgreen:
Mantorras tepaku - &quot;kliknalem&quot; jest poprawne, &quot;kliknęlem, &quot;kliklem&quot;, &quot;kliknolem&quot; sa bledne. I Ty bedziesz pracowal na moja emeryture :mrgreen:

:wink: / Darek

D 0

darek

Forum VIP
Koniec OT.

Jak chcecie pogadać na temat &quot;Zasady języka polskiego&quot;, to prosze założyć nowy temat i tam się wypowiadać.

Kolejne wypowiedzi nie na temat będą karane!

peja 1

peja

Użytkownik
Forum Bukmacherskie
A ja mam do was pytanie... jak trafiliście na to forum :?: :?:

Ja np... przeglądałem na jakieś stronce... księge gości... ( nie pamiętam strony już ) i patrze ktos dał linka... weszłem... spodobało mi się... i jestem już od ponad roku :p choć coraz mniej czasu mam na pisanie czegokolwiek ???? hehehe

rykos 0

rykos

Użytkownik
Szczerze? Dokladnie nie pamietam, ale kiedys szukalem stron o tematyce bukmacherskiej i wlasnie wtedy wpadlem na to forum chyba ???? . Na poczatku zalozylem sobie konto i nic nie pisalem, a pozniej troche &quot;przyspamowalem&quot; :p.

Do góry Bottom