>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak trafiles tu na FORUM??

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Mi kolega kiedyś powiedział że jego kolega zarejstrował się na jakimś forum, poprosił ludzi o typy i dali mu głównie 2jki po kursach ok 2.00 ???? ... postawił za 5 zł i wygrał 150, no to ja mowie tez chce na takie forum ???? wpisalem w google Forum Bukmacherskie, wszedłem na 1 strone i oto jestem ????

D 0

damian591

Użytkownik
Jak w mojej miejscowości otwarli Toto-mix, to zaczęło mnie to interesować i sobie pomyślałem, że fajnie, by się znaleść na jakimś forum o tematyce bukmacherskiej. Wpisałem w google i tak sie zaczęło ????

W 2

wislak

Forum VIP
a mnie spider231 :p mowil ze w bonusach jest mase ciekawych bonow jak np bony za free do bwina te duńskie co w wakacje byly to gralismy ????

cendrus 0

cendrus

Użytkownik
Ja w Googlach szukalem jakiegos forum bo juz kiedys bylem na jednym forum zarejestrowany ale zlikwidowali :;/: I tak o to jestem tutaj i bardzo z tego sie ciesze :jezora:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
A mnie tutaj naprowadził damian77 zupełnie przez przypadek, za co jestem mu wdzięczny ????

pzDr :!:

dawidek 0

dawidek

Użytkownik
Jak zainteresowalem sie bukmacherstwem w internecie to sobie pomyslalem, ze fajnie by bylo znalezc jakies forum. Na te naprowadzil mnie kolega o nicku Kowboj, a skad on je znal to juz nie wiem ????

tekus21 0

tekus21

Użytkownik
Kolega powiedzial, ze jest jakis Super Typer w necie, zaczalem szukac i znalazlem....to forum! :spokodfhgfh:

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Przypadkowo!Szukałem w googlach takiego forum początkowo zarejestrowałem się w innym ale było chu..we a to było drugie w kolejności.

I tak już zostało !!!

lukas_85 0

lukas_85

Użytkownik
Chyba nie napiszę tu wielkiej nowości! Tak jak każdy trafiłem na to forum poprzez google :mrgreen: I był to bardzo dobry i trafiony wybór z tym forum!

Do góry Bottom