>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jak trafiles tu na FORUM??

spinache 96

spinache

Forum VIP
A do mnie zgłosił się Damian_77, bo znalazl moje analizy hokejowe na innym konkurencyjnym forum. No i przez blisko rok byłem modem w tym dziale. W końcu nadszedł czas oddać władzę w ręce mlodszych ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Przepraszam na wstępie , że piszę tutaj ale nie znalazłem lepszego tematu do poruszenia tej kwestii a nie chcę otwierać nowego topicu .

Pytanie jest proste . Co się dzieje z forum ? Dlaczego najlepsi typerzy odchodzą z naszego forum ? Czy konkurencja wśród for internetowych jest aż tak duża ? W Vip typach został tylko Filip , Karol , fcbialas i ja . Bo Zelik i Pewniaczek już nie podają typów a almighty i Nafciarz zrezygnowali . Nigdy nie przeglądałem innych for bukmacherskich , ale ostatnio dostałem parę info o innych forach również z propozycją o podawanie tam swoich typów , przejrzałem je i na paru forach spotkałem starych znajomych z tego forum w tym naprawde czołowych typerów z lat poprzednich ...

A żeby nie było nie na temat , to też jestem na tym forum z wyszukiwarki googla ;D

M 0

matrix

Użytkownik
Jaques no niestety często tak jest że typerzy po nie udanym starcie, czy później jak im kupony nie wchodzą po prostu odchodzą. Dlaczego? Może uważają że pech na forum itd. ale to wszystko zależy od tego jak dobra jest analiza i co z niej wnioskujemy. Moim zdaniem niektórzy odchodza tylko dlatego że na początku (lub później) im nie wyszło a co zrobić żeby zostali?? Na to pytanie już trudno odpowiedzieć.

PozdrawiaM

Matrix

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jaques sugerujesz, że dostałeś spam? (chodzi o zaproszenie na inne fora)

Dlaczego odchodzą? Albo może dlaczego przychodzą? Ja powiem, jeżeli chodzi o większe fora to jesteśmy najmłodszym forum. Człowiek pierwszy raz odwiedza forum i do niego się przywiązuje. Na nim podaje typy, pisze itd. Inne fora też przegląda, ale już tak się nie udziela np. Pewniaczek, który przyszedł z innego forum, jednak wrócił. Otóż on był/jest modem. Duże znaczenie ma także admin. Dostaniesz rangę typer, moda itp ale podajesz typy tylko na tym forum. My takiego warunku nie dajemy (no może podobna zasada jest, ale chodzi o rangę moderatora, zainteresowani widzą o co chodzi). Dużo jest czynników, dlaczego typer podaje typy tylko na jednym forum. Dlaczego Ty, Jaques podajesz u nas typy? Dlaczego Filip podaje tylko na naszym forum typy. Jeżeli chodzi o takich typerów jak Nafciarz, czy Horoskop to wg. mnie za bardzo chcieli się pokazać i to ich spaliło.
Dam tu jeszcze jeden przykład. Pewne forum powstało w 2003 roku. Jest chyba najstarsze forum bukmacherskie w Polsce. Dlaczego oni mają tak dobrych typerów, dlaczego tylko tam podawaj typy? Gdy nasze forum powstało te 2-3 lata prędzej sytuacja na pewno wyglądał by inaczej. Inne fora płacą (płacili) typerom za podawanie typów. My tego nie planujemy. chcesz to podawaj typy, nie to nie. Również nie mamy zamiaru wprowadzać płatnych typów bo to jest bezsens. Dobrze poszukasz to znajdziesz dobre typy np. na naszym forum

Pozdrawiam i proponuje uciąć temat o typerach.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Googlowałem sobie i tak jakos te forum najbardziej przypadło mi do gustu ???? Jakaś taka miła atmosfera tutaj panuje :p

grucel 0

grucel

Użytkownik
Przez upadające forum na którym pisze. Pogoglowalem jak kolega wyzej i znalazlem od razu to forum. 8)

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
a ja zupełnie inaczej niż powyższi przedmówcy... forum polecił mi sąsiad (Daimler)... prosił tylko o rejstracje ale spodobało mi się tutaj i zaglądam dość często ;-)

P 0

piotrekj

Użytkownik
Ja się dowiedziałem z jakiejś reklamy na stronce, wcześniej nieinteresowałem się bukmacherką tylko samym sportem. Ale od kilku dni próbuję obstawiać, na razie z marnym skutkiem (nie zdradzę gdzie ;-) )

picia 13

picia

Użytkownik
Ja ubolewałem po upadku forum bukmachera Profesjonal, na którym to przebiegały interesujące rozmowy na temat spotkań. Niestety, Profesjonal zauważył swój błąd i forum zamienił na chat. No cóż, zdeterminowany ruszyłem do google po pomoc - i tak się tutaj znalazłem. Obecnie nie gram już w zakładach, ale na forum przesiaduję dalej ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Odświeżam temat.
Ja trafiłem tutaj dzięki Foxowi71.
Nie zaglądałem na fora w necie. Ale zaglądałem na czat bwin. I tam &quot;spotkałem&quot; Foxa, który mi polecił to forum. Zarejestrowałem się. Założyłem jakiś lipny adres e_mail, wymyśliłem sobie nick Vader. Tylko zrobiłem to jakoś na szybko i zapomniałem hasła, a nawet maila jaki założyłem do tego specjalnie. Jakoś chyba po roku (maj &#39;07) znowu zarejestrowałem się. Nick Vader już był zajęty. Więc dodałem sobie coś do Vader&#39;a. A po jakimś czasie skorzystałem z możliwości moda i &quot;poprawiłem&quot; sobie nick na samo- Vader.
Dopiero od chyba 1,5 roku regularnie przeglądam fora bukmacherskie. Wcześniej jakoś nie czytałem for.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Ja od razu w pierwszy dzien jak założyłem sobie Internet to zalogowalem sie na forum o którym wspominał mi kumpel Yamass który jest równiez zalogowany na tym forum. Tak wiec jestem i mam nadzieje ze cos wnosze konstruktywnego do dyskusji;)
Ciesze sie ze znalazlem sie wlasnie tutaj bo inne fora są jakies takie dziwne a tutaj wszyscy są super i wogole fajna atmosfera i przede wszystkim duzo dobrych typerów ????

V 256

vernix

Użytkownik
Podobnie jak przedmówca z Google jestem :-D Tylko szkoda, że zmieniliście phpBB na vBulletin ????

Do góry Bottom