>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jak puścić 70 meczy w jeden dzień w Fortunie

chrisadvocat 0

chrisadvocat

Użytkownik
Witam chciałbym wytypować 70 meczów, ale oczywiście rozkładając to na 10 kuponów, czyli 7 meczów w każdym kuponie .

Moja zasada to nie stawiać na remisy, jednak mam pytanie, które nurtuje mnie od jakiegoś czasu .
Pytam na forum, żeby nie było niechcianych sytuacji w punkcie Fortuny .

A więc czy można wysłać w jednym dniu 10 różnych kuponów (po 7 meczy w każdym) ?
Czy na dłuższą metę to nie przejdzie ?

Ostatnio poświęcałem na analizy około 20 minut na mecz, a teraz chciałbym to jakoś ukrócić, jednak szansa wygrania np. jednego kuponu na 10 możliwych myśle, że może być w zasięgu .

Przykład np. stawiam 20 zł a do wygrania mam około 700 zł na kupon . Wydam 200 zł na dzień (oczywiście wszystkie mecze będą rozgrywane także w innych dniach) . Jeślibym chociaż jeden kupon wszedłby byłbym + 500 zł do przodu, jednak mam obawy a mianowicie chodzi o to czy jeśli skróce analizy (przypomniam 70 meczy ogółem) to czy nie straci na tym moja skuteczność .

Dysponuje budżetem 1000 zł i tyle jestem w stanie wygospodarować .
Wiem 7 meczy to dość dużo jednak możliwości będą dwie na zdarzenie .

Zwracam się z prośbą o pomoc lub ewentualnie polepszenie zarysu systemu .

Z góry dziękuje i pozdrawiam .

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A dlaczego nie chcesz ulokować tych 70 typów na kilku kuponach systemowych np. w ramach 7 systemów 7z10 , grając te 120 kombinacji ( bo 7z10=120 ) za łączną stawkę już nie 20zł każdy, a za 200:7=28.5zł na każdym z nich?

Przecież tak będzie prościej , niż tworzyć 10 oddzielnych kuponów AKO po 7 zdarzeń....

Oczywiście można zastosować tu wiele innych systemów niż tylko ten w/w 7z10 , bo mając 72 typy możesz zagrać je na 6 kuponach systemem 7z12=792 kombinacje a swój budżet 200zł podzielisz na 6 , czyli 200:6=33.33zł i to będzie ogólna stawka każdego z tych 6 systemów.

A co do pytania , to oczywiście nie ma ograniczeń ilościowych , bo przecież nie chcesz grać tego samego zestawu meczów...

.

chrisadvocat 0

chrisadvocat

Użytkownik
dziękuje za odpowiedź .
Niewiem jakie systemy masz na myśli . Jestem już w dużym dołku, bo często schodze z kwiatka na kwiatek i nie wiem co będzie dla mnie najlepszą opcją .
Co radzisz ?? Bo systemów jakoś nie lubie i zawsze ufałem jedynie AKO, mając przekonanie, że stawianie 3-4 meczy o dość dużych kursach pasuje do mnie .
Oczywiście nie raz grałem maxi kombi np. 4 z 5 lub 3 z 4, jednak prowadziłem statystyki wygranych i przegranych kuponów, to na systemach ja dobrze nie wychodziłem .
Jednak nie przekręślam ich, bo wiem ze jedni mają większe zyski z systemów a mniejsze z akumulowanych .
A co byś radził jak by tu dobrze i solidnie w 10 minutach przeprowadzić wzorową analizę ?? Bo 10 minut to wg. mnie malutko ...

EDIT :
Zauważyłem po edycji , spróbuje się przyjrzeć temu bliżej . Dzięki i tam pozdrawiam ...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wybacz ale wręcz pusty śmiech mnie ogarnia , jak ktoś pisze że czym innym jest granie AKO od zakładów systemowych utworzonych z dokładnie tych samych typów.

Otóż każdy system pełny typu 7z8 czy 5z9 itd. to zbiór wszystkich możliwych kombinacji , a więc skrócona forma zawarcia na 1 kuponie tych kilku czy kilkunastu kuponów AKO w ramach łącznej ilości zdarzeń!

Przyjmij do wiadomości , że jest to dokładnie to samo , czy zagrasz je jako AKO czy też jako elementy systemu....

EDIT: pytasz jakie systemy mam na myśli - oczywiście mam tu na myśli tylko i wyłącznie systemy na 7 zdarzeń: 7z10 czy 7z12 , bo to będą odpowiedniki Twoich planowanych kuponów AKO z 7 meczów na każdym.

.

pagni 138

pagni

Użytkownik
A przy okazji by nie zakładać nowego wątku, Jest jakiś buk który pozwoli mi puścić system 7/20 ?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Nie znam takiego , w Bet365 możesz grać systemowo max z 14 zdarzeń.

@Pagni &gt;&gt;&gt; system 7z20 ma przecież 77520 kombinacji , więc pomyśl o jego cenie ????

P.s: a dlaczego akurat tak ogromny rozpis jest Ci potrzebny? , bo ew. mogę go zapewne znacznie skrócić , modyfikując samo Twoje podejście do gry czyli jej założenia...

Pzdr.

.

Otrzymane punkty reputacji: +2
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A co byś radził jak by tu dobrze i solidnie w 10 minutach przeprowadzić wzorową analizę ?? Bo 10 minut to wg. mnie malutko ...
Skoro chcesz grac dziennie 70 meczów i na analizę kazdego z nich poświęcić 10 minut , to prosty rachunek mówi iż zajmie Ci to około 12 godzin każdego dnia...
Zatem proponuję Ci zastanowić się nad rozejrzeniem się wśród firm analitycznych oferujących obsługę rynku bukmacherskiego , bo abonament nawet w tych najbardziej renomowanych ( są w necie serwisy prowadzące ich monitoring ) jest znacznie tańszy niż oferują nasze firmy-krzaki spod trzepaka.

Choć nie jestem wcale pewien, czy każdego dnia jest na rynku aż te 70 typów godnych uwagi...

.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Oj no tak, tak to jest jak się zadaje pytanie a samemu nie policzy :) założenie było takie że przy trafieniu 7 liczb z 20 być na plus kurs każdego zdarzenia to średnio ok 3.0.
No to trzeba się będzie zadowolić 4 z 10 oczywiście przy założeniu 40% skuteczności :)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Pagni &gt;&gt; jeżeli faktycznie masz skuteczność 7 trafień z kursem @3 w zbiorze 20 , to samo granie tego singlami daje Ci wygraną , gdyż 7*3=21 ????

pagni 138

pagni

Użytkownik
@Pagni &gt;&gt; jeżeli faktycznie masz skuteczność 7 trafień z kursem @3 w zbiorze 20 , to samo granie tego singlami daje Ci wygraną , gdyż 7*3=21 ????
No tak ale chciałem zrobić &quot;skok na kasę&quot; ale widocznie swojej kasy nie mam :)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
[...]
Twoja wypowiedź jest odpowiedzią na pytanie &quot;po co komu programy bukmacherskie&quot; do selekcji typów lub prognozy wyników.
Czas to pieniądz.

sw4 13

sw4

Użytkownik
Jeśli się mylę to niech ktoś ewentualnie sprostuję, ale w Fortunie jest chyba maksymalna ilość zdarzeń na jednym kuponie która wynosi 50. Więc jeśli chcesz zagrać 70 spotkań to musisz je rozłożyć na różne kupony. Z puszczeniem kilku AKO jeden po drugim problemu nie ma, często jakiś dziadek stawia taśmy na cały tydzień i nikt nie robi problemu tylko wydaje te kilkanaście kuponów.

D 570

duff999

Użytkownik
Pierwszą poradę jaką powinienneś otrzymać to skierowanie się na leczenie jeśli kapitał rzędu 1000 zl chcesz inwestować w 10 kuponów po 7 spotkań... Jesteś naiwnym marzycielem bądź zwyczajnym głuptasem jeśli taki plan sobie ułożyłeś.
Wpłać sobie te 1000zł na internetowego buka i graj single / duble nawet triple.
Analizuj mecze i wtedy może wykażesz się skutecznością i wyjdziesz z dołka.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@duff999&gt;&gt;&gt; ale autor wątku zadał pytanie jak nadać a nie czy warto....

Ponadto tej jego kapitał 1000zł wcale nie ma obsłużyć 10 kuponów a przecież 50 , bo on chce grać 10 kuponów dziennie po 20zł a to jest 200zł , zaś 1000:200=5 czyli ma go na 5 dni takiego grania....

Kwestia w jego pytaniu nieobecna , czyli prawdopodobieństwo sukcesu w takiej grze - jest tu oczywista i wręcz niezmiernie nikła , co wynika z mających być zastosowanymi kursami tych 7 zdarzeń wynoszącymi średnio po @1.7 - skoro AKO ma wynosić około 40 gdyż 40*20zł*0.88=704zł

.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
poświęcałem na analizy około 20 minut na mecz
w ciągu godziny analizujesz 3 mecze, a w ciągu doby 24x3=72 mecze
Z moich obliczeń wynika, że masz mniej niż 10 minut na dojście do kolektury, bo trzeba jeszcze wrócić do domu i analiz na następny dzień. Pani w kolekturze też musi szybko cię obsłużyć.
Ja na twoim miejscu odpuściłbym jeden dzień typowania, by udać się na pbliskiej parafii i pomodlić się o dłuższy dzień

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom