chrisadvocat
Użytkownik
Witam chciałbym wytypować 70 meczów, ale oczywiście rozkładając to na 10 kuponów, czyli 7 meczów w każdym kuponie .
Moja zasada to nie stawiać na remisy, jednak mam pytanie, które nurtuje mnie od jakiegoś czasu .
Pytam na forum, żeby nie było niechcianych sytuacji w punkcie Fortuny .
A więc czy można wysłać w jednym dniu 10 różnych kuponów (po 7 meczy w każdym) ?
Czy na dłuższą metę to nie przejdzie ?
Ostatnio poświęcałem na analizy około 20 minut na mecz, a teraz chciałbym to jakoś ukrócić, jednak szansa wygrania np. jednego kuponu na 10 możliwych myśle, że może być w zasięgu .
Przykład np. stawiam 20 zł a do wygrania mam około 700 zł na kupon . Wydam 200 zł na dzień (oczywiście wszystkie mecze będą rozgrywane także w innych dniach) . Jeślibym chociaż jeden kupon wszedłby byłbym + 500 zł do przodu, jednak mam obawy a mianowicie chodzi o to czy jeśli skróce analizy (przypomniam 70 meczy ogółem) to czy nie straci na tym moja skuteczność .
Dysponuje budżetem 1000 zł i tyle jestem w stanie wygospodarować .
Wiem 7 meczy to dość dużo jednak możliwości będą dwie na zdarzenie .
Zwracam się z prośbą o pomoc lub ewentualnie polepszenie zarysu systemu .
Z góry dziękuje i pozdrawiam .
Moja zasada to nie stawiać na remisy, jednak mam pytanie, które nurtuje mnie od jakiegoś czasu .
Pytam na forum, żeby nie było niechcianych sytuacji w punkcie Fortuny .
A więc czy można wysłać w jednym dniu 10 różnych kuponów (po 7 meczy w każdym) ?
Czy na dłuższą metę to nie przejdzie ?
Ostatnio poświęcałem na analizy około 20 minut na mecz, a teraz chciałbym to jakoś ukrócić, jednak szansa wygrania np. jednego kuponu na 10 możliwych myśle, że może być w zasięgu .
Przykład np. stawiam 20 zł a do wygrania mam około 700 zł na kupon . Wydam 200 zł na dzień (oczywiście wszystkie mecze będą rozgrywane także w innych dniach) . Jeślibym chociaż jeden kupon wszedłby byłbym + 500 zł do przodu, jednak mam obawy a mianowicie chodzi o to czy jeśli skróce analizy (przypomniam 70 meczy ogółem) to czy nie straci na tym moja skuteczność .
Dysponuje budżetem 1000 zł i tyle jestem w stanie wygospodarować .
Wiem 7 meczy to dość dużo jednak możliwości będą dwie na zdarzenie .
Zwracam się z prośbą o pomoc lub ewentualnie polepszenie zarysu systemu .
Z góry dziękuje i pozdrawiam .