>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jak nie wtopić?

Status
Zamknięty.
R 23

rutra

Użytkownik
Zawsze kiedy coś więcej ugram (90,40zł; 61,50zł itp.) dawały o sobie znać negatywne emocje. Po prostu myślałem, że teraz zacznę na tym zarabiać sporo kasy. Wiem, wiem to jest &quot;tylko&quot; 88,40zł zysku, ale to jest też 4500% zysku. Zakładając ten temat miałem nadzieje, że może uzyskam jakieś porady co robić aby nie powtórzyły się sytuacje z przeszłości kiedy to jak ciężko było coś ugrać tak łatwo było to stracić &quot;łatwo przyszło łatwo poszło&quot;. Jak widać zamiast pomocy dostałem komentarze typu: za takie stawki się nie gra, nie ośmieszaj się itp.

Cóż kiedyś grałem głównie po kursach, a no bo 1.30 to jak to może nie wejść, teraz analizuje, patrzę na statystyki. Ktoś powie, że jak drużyna ma serie 5 overów to nie znaczy, że za 6 razem będzie over, no ale jakoś tak patrząc więcej razy za tym 6 razem jest over niż under. Powoli odrabiam, tak jak mówiłem za małe stawki, bo jakbym zaczął stawiać np. 10x wyższe stawki to w przypadku niepowodzenia 10x większe straty mogłyby być.

Tym tematem nie osiągnąłem tego czego chciałem. Proponuje zamknąć temat.

maryman 117

maryman

Użytkownik
Tym tematem nie osiągnąłem tego czego chciałem. Proponuje zamknąć temat.
To chyba najlepsze rozwiązanie bo z Twojego problemu ogólnie rzecz biorąc robi się kpina.
Ciekawi mnie co chciałeś osiągnąć tym tematem?
Przegrałeś i chcesz odrobić stratę! To jest fakt, tak napisałeś. Ja celu i sensu w tym nie widzę ale nie jestem na Twoim miejscu, żeby ocenić czy to ma sens, czy nie. Mnie najzwyczajniej w świecie po prostu by się nie chciało robić tyle zamieszania wkoło takiej sprawy, którą ja traktuje jako błahą. Poza tym o czym już napisałem wcześniej, dodam tylko tyle, że skoro chcesz to odrabiać to rób to. Oczekiwałeś, że ktoś napisze tak koniecznie musisz odrobić tą stratę w imię zasad (bo prawie nikt nie znajdzie tu zrozumienia dla Twoich stawek)?
Nie rozumiem tylko tych którzy piszą, że to śmieszne, że mała stawka itd. Gdyby do Twojej straty dodać ze trzy zera to tym bardziej nie radziłbym Ci tego odrabiać. Dlaczego? Bo najzwyczajniej w świecie grasz źle. Każdy kto nie dostał wiedzy w tej dziedzinie na srebrnej tacy ma okres złej gry, który wygląda bardzo różnie (bynajmniej nie chodzi tu o celność typów). I w tym akurat nie ma nic złego jeżeli szuka się rozwiązań, swojego sposobu, systemu itp. Z tego co napisałeś to robisz wciąż to samo - grasz kupony ako. 6.50, tylko robisz przerwy pomiędzy okresami niepowodzenia.
Zacznij się uczyć grania w inny sposób! Jeżeli nie czytałeś to poczytaj więcej na ten temat zacznij od tematu Szkoła gry, który często jest po prostu olewany, a także innych &quot;przyklejek&quot;, aż przyjdzie pora na poważniejsze tematy.

R 23

rutra

Użytkownik
Nie patrzę na kursy, ale jak mam AKO w okolicach 2-3 to to powinno wchodzić &gt;50%, żeby był zysk przy stałej stawce, a tak nie jest. Zacząłem grać wyższe AKO i jak np. wychodzi mi, że co 5 kupon muszę trafić przy AKO&lt;5.00 by był zysk przy stałej stawce to to akurat póki co daje mi zysk w tym roku. No nic zobaczę co będzie dalej. Dziś tj. wczoraj wpadka na całej linii, ale zbyt dużych strat z wczorajszego dnia nie ma.

marian78 20

marian78

Użytkownik
są ludzie którzy graja matematycznie, bez wiedzy sportowej
i wygrywaja, ale wygrywaja raczej na tym ze dostaja bonusy
jak wygrywac regularnie i bez bonusow, to tylko z wiedzą
dokładnie jak w zyciu, dobrze wyksztalcony ma znacznie lepiej : &gt;
gdy nie masz wiedzy jak i latami wypracowanego systemu matematycznego to szans nie ma najmniejszych

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Pamiętnika nie potrzebujemy a odnoszę wrażenie, że sensownych odpowiedzi pojawiło się tu już wystarczająco dużo.
Temat zamykam żeby uniknąć nabijania postów a autorowi życzę powodzenia ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom