>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jak narazie 100% system

Status
Zamknięty.
kolejorz1980r 0

kolejorz1980r

Użytkownik
Witam. Po wielu latach gry wkońcu udało znaleźć mi się pewien system. Był on sprawdzany na 300 zakładach i sprawdzał się w 100%. Co prawda trzeba poświęcić dużo czasu ale jeśli zysk jest pewny to chyba nie będzie z tym problemu. Minusem jest to że zapewne będzie można osiągnąć z niego jedynie ok. 5.000zł gdyż jest on do zrealizowania w bwin, a więc jak wiadomo w miare z większym zyskiem stawiają limit stawek, no może jeszcze w bet365 ale tam szło by to naprawde mozolnie. Polegan on na grze live, nie żadnym wyłudzaniu bonusów, korzystaniu z błędów technicznych strony. Nie potrzebujesz tutaj wkładu 10.000 zł wystarczy jedynie 40(minimalna wpłata) choć przy zmniejszonej wpłacie oczywiście w późniejszym terminie osiągniesz swój cel. Sposób jest dla ludzi którzy mają silną wolę tzn. nie ulegają emocją i kierują się ciągle wg podanych zasad. System jest płatny. Kosztuje 200zł. Z czego 10zł na początek, 40zł po podaniu systemu, a reszta 150zł wpłata po 2 tygodniach korzystania z systemu z porządanych skutkiem. Jeśli ktoś byłby zainteresowany lub miał pytania prosze pisać pod tematem albo na gg: 4745753(często niewidoczny).

dukat 7

dukat

Użytkownik
No nie. Kolejny system 100% w ciągu 5 dni. Kurcze ale obrodziło. To chyba ten świąteczny duch..... ech...no comments

dukat 7

dukat

Użytkownik
Nie mam pytan chyba czwarta osoba w ciagu ostatniego tygodnia?
Czyzby wszyscy dostali nagle boskiego oswiecenia ? ???? ????
E tam wszyscy. Karlos chyba tylko my esteśmy jakimis półmózgami i nie możemy rozkminić takich systemów. Jednak nie zamierzam popadać z tego powodu w depresje:jezora:

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Nie dajcie się nabrać ???? napisałem nawet krótkiego arta na swoim blogu o systemach 100%

Macie tu o takich deklach jak ten wyżej ????

PHP:
[URL='http://ramzixp.blogspot.com/2007/12/o-systemach-100-nie-daj-si-oszuka.html']http://ramzixp.blogspot.com/2007/12/o-systemach-100-nie-daj-si-oszuka.html[/URL]

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
gdyby system był 100%... a taki nie istnieje, na 100% ???? ???? ???? ????
to delikwent nie sprzedawałby systemu...bo nie chciałoby mu się tym zajmować ????
stawiałby i to by mu wystarczyło
Jedyny 100% system to - NIE STAWIAĆ ????

S 0

sirmavi

Użytkownik
???? Jednej rzeczy nie rozumiesz. 100% system nie znaczy, że za 100zł wygrasz na jednym zakładzie 100000zł... wygrane oscylują praktycznie tak jak surebety 1-10%. Pamiętaj też, że u buków dają po pewnym czasie limity... Dlatego czasem system opłaca się sprzedać :]

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Wiesz? Typerzy to raczej myślący ludzie i coś co chcesz sprzedać, albo nie działa lub wiedzą o tym wszystkim, bo jest to oczywiste...
Nie naciągaj ludzi, bo raczej trafiłeś w zła grupę docelową ????

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
sirmavi kolejorz i ten jeszcze jeden crazyboy chyba załóżcie sobie gang każdy wniesie swoj system 100procent, to razem bedziecie mieli 300 procent ???? wiec zyski lepsze od chłopaków z pruszkowa będziecie zgarniać ???? ???? D:

kolejorz1980r 0

kolejorz1980r

Użytkownik
Wiem że z doświadczenia jesteście bardzo ostrożni a nawet nie wierzycie w takie systemy. Również widząc wiele ogłoszeń, typów nie byłem skłonny uwierzyć, że istnieje system który przyniesie dochód w każdej sytuacji. Pare miesięcy temu zauważyłem pewną regularność i postanowiłem ją wykorzystać. Dlaczego sprzedaje 100% system? Ponieważ nie można na nim za dużo ugrać gdyż w pewnej fazie poprostu zakładają limit na konto. W sumie ten system nie jest rzeczą zbyt skomplikowaną, ale poprostu musimy szukać okazji tam gdzie inni jej nie dostrzegają. Niestety tym systemem nie jesteś w stanie wyciągnąć 500% dziennie bo zaledwie 10-20% w zależności od Waszego czasu spędzonego na graniu. Zapraszam ponownie zainteresowanych. Ponadto pare osób mnie zna tutaj na forum miałem udane wymiany także wiedzą że jestem osobą kompetentną jak i również posiadają moje namiary w celu wszelkich roszczeń związanych ze sprzedażą systemu

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Zróbmy to tak!! ????
dajesz mi ten system za friko...jestem bardzo sceptyczny:|
na PW...
gdy widzę jakiś sens tego systemu (policze sobie wszystko odpowiednio)
potwierdzam na tym forum, ze warto kupic...
nie koniecznie muszę to być ja...ale niech będzie to ktoś bardziej zaufany, a nie osoba z 10 postami glupimi...
DAJĄC MI SYSTEM;P INWESTUJESZ ????
nie dajesz? nie mamy o czym gadac, bo nikt raczej nie kupi kota w worku, wiedzą w dodatku, że on nie istnieje...

tvn24 0

tvn24

Użytkownik
ramzi genialny pomysł ;) niech koleś przekaże system komuś z vipów, on to przetestuje poza forum i da odpowiedź czy to faktycznie jest skuteczne. Kolejorz1980r dla Ciebie to będzie super reklama bo napewno wiele osób to kupi ;) idziesz na taki układ? ????

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Nie zgodzi się na to, bo woli sobie zrobić jakiegoś początkującego w ch.... ????
A jeśli istnieje system 100% to nawet go nie chcę za kasę, nie kupiłbym i tyle...mam łeb i liczyć potrafię, umiem sobie sam wymyślić system, który przyniesie mi małe straty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom