sven@
Użytkownik
Bo jak ktoś poszuka czegoś to na pewno znajdzie ????Moze dobrze moze zle...Moj vpn smiga zarowno na smartfonie jak i na lapku i nie narzekam....I bet365 tez chodzi ze az milo ???? )
Bo jak ktoś poszuka czegoś to na pewno znajdzie ????Moze dobrze moze zle...Moj vpn smiga zarowno na smartfonie jak i na lapku i nie narzekam....I bet365 tez chodzi ze az milo ???? )
Dobry VPN nie z tych najbardziej komercyjnych i powinno dzialacBo jak ktoś poszuka czegoś to na pewno znajdzie ????
Czy możesz rozwinąć mam 80% rodziny w Anglii tylko muszę im napisać dokładnie co mają zrobić... Mają na mnie coś otworzyć czy na siebie ??.... żeby na ciebie wystawili jakiś rachunek - proof of address ....
To zależy ile kont chcesz :]Czy możesz rozwinąć mam 80% rodziny w Anglii tylko muszę im napisać dokładnie co mają zrobić... Mają na mnie coś otworzyć czy na siebie ??
Nie, możesz być Polakiem i grać za granicami państwa. Ew. daj prawo jazdy jakieś do weryfikacji i wpisz normalnie niemiecki adres tam gdzie mieszkasz, a zapewne przyślą list do weryfikacji. Przepiszesz kod i hulaj dusza piekła nie maZgadza sie ???? to juz dawno zrobione tylko jak mam im potwierdzic
Moj adres zamieszkania skoro na dowodzie adres zameldowania. To polska ????
Pytanie czy to nie moze okazac sie problemem.
No ok to teraz pytanie odnosnie wplacania kasy i wyplacania ? Sluszalem ze w gre wchldzi tylko skril np ? I dane na bet365 i skril musza byc takie same ? TN ze muszs terazNie, możesz być Polakiem i grać za granicami państwa. Ew. daj prawo jazdy jakieś do weryfikacji i wpisz normalnie niemiecki adres tam gdzie mieszkasz, a zapewne przyślą list do weryfikacji. Przepiszesz kod i hulaj dusza piekła nie ma
Imię i nazwisko ma się zgadzać a przelewanie prosto z Beta na konto to jednak trochę ryzyko jak grasz grubiej.No ok to teraz pytanie odnosnie wplacania kasy i wyplacania ? Sluszalem ze w gre wchldzi tylko skril np ? I dane na bet365 i skril musza byc takie same ? TN ze muszs teraz
Na skrilu zmienic dane adresowe zamieszkania w tym wypadku na niemcy ?
Czy moze normalnie bede mogl legalnie korzystac mojego polskiego konta w banku
Imię i nazwisko ma się zgadzać a przelewanie prosto z Beta na konto to jednak trochę ryzyko jak grasz grubiej.
Jak grasz z Niemiec i płacisz normalnie podatek 5% to możesz przelewać normalnie na kontoCzemu ryzykowane skoro gram legalnie z innego kraju i place tam
Podatek? A jakiego konta uzywam
To juz chyba nie powinno ich intersowac ?