>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jak grać aby w końcu odnosić sukcesy, nowy użytkownik.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Taśmy są to kupony składające się z pięciu, sześciu zdarzeń na jednym kuponie.Też tak kiedyś grałem i mało było zysków.Nie powiem od czasu do czasu puszczę sobie taśmę,,bo lubię :-D nawyk pozostał.
pięć i wiecej ????
Najlepsza rada :
- grać single/duble
- nie grać masówek
- obstawiać to na czym sie znasz najelpeiej i masz jakąś wiedze

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Dobra chłopaki założyłem konto w Expekt zobaczymy jak to będzie. Pieniądze już przelałem. Okazało się, że mają konto w BzWbk i tam je posłałem. Myślę, że dojdą jeszcze dzisiaj iż na konto w tym samym banku dochodzą od razu, więc może uda się dzisiaj zaksięgować przez Expekt. Wpłaciłem 40zł i teraz muszę pomyśleć jak fajnie te pieniądze rozmnożyć, bo możliwe jest to na pewno.
Aha bonusu żadnego raczej nie biorę, bo czuję, że byłby z tym wielki problem.

serce 0

serce

Użytkownik
Według mnie najlepszą strategią typowania są single.
W twoim przypadku najlepiej typować singla nie mniejszego niż 1.50 za 5zł i typy brać głównie od vipów z forum ale single!!! żadne duble/triple,zacznij sobie od singli jak będziesz brał dobre typy to miesięcznie powinieneś te parę stóweczek być do przodu,słowo parę czyt. jako ok +200zł jednak czym będziesz lepiej typował tym powiększysz stawkę i wygraną bądź ... przegraną.
Nie graj żadnymi systemami bo to wszystko g**** warte! Najlepsze są single jednak jak się gra za grosze to musi troszkę minąć aby to wszystko się ułożyło i zwróciło jednak w twoim przypadku graj na sam początek meczyk za 5zł nie więcej bo na początku pewnie przegrasz parę zł jednak znów nie tak dużo jak będziesz z tego forum brał typy ;]
Z buków to pasuje a wręcz musisz grać w necie gdyż single w naziemnych są nieopłacalne.Z buków internetowych polecam ci http://www.expekt.com i http://www.interwetten.com tam są największe kursy i na nich się głównie skup.
Co do typów to czasem popytaj na sb bo zazwyczaj na 5meczy 1nie wchodzi więc zawsze jakieś grosze miałbyś ale oczywiście singiel.

-----
Błąd że nie wziąłeś promocji w expekt bo jest to bardzo opłacalna rzecz ale w twoim przypadku dopiero po 4miesiącach ... tak na oko oczywiście.Trzeba było wpłacić 150zł dostał byś drugie 150zł czyli razem 300zł i grać sobie single po 10zł.Ważną sprawą jest jeszcze jedna rzecz,nie szykuj się że dorobisz się w ciągu miesiąca i kasę wypłacisz .. jak jesteś świeżak to pewnie przegrasz ale nabierzesz doświadczenia.Następna sprawa nie rób przypadkiem takiej rzeczy że czujesz że ten mecz jest pewny i dajesz wszystko bądź prawie wszystko bo wiesz że się wszystko zwróci,zazwyczaj takie pewniaki zawalają kupony a masówki w 90% ;/

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
typy brać głównie od vipów z forum
taa , sam najlepiej analizowac mecze , a nie ponziej wyklinac u VIPówpeffki po 1.15.
I co ze ma VIPa ?? Tez człowiek , też moze miec czerwono w teamcie
O singlach sam pisałem

serce 0

serce

Użytkownik
Grzesio nie napinaj się :]
Napisałem że kurs na singiel min 1.50 aby była połóweczka,w expekt dobrych meczy nie spotka się z mniejszym kursem,zazwyczaj jest to 1.70-1.90 następna sprawa koleś ma małe pojęcie o bukmacherce więc nie będę mu pisał co ma robić tylko najlepiej niech bierze typy od vipów jednak muszą to być single.Na singlach powinien wyjść na malutkim plusie,zdobędzie doświadczenie i wtedy już sobie może działać.
Najlepszym sposobem rzeczywiście jest własne typy grać ale jak koleś ma małe pojęcie o tym to niech bierze od lepszych od siebie,jak zobaczy że przegrywa zmieni vipa,jeśli znów przegrywa zagra swoje.Ja pierwsze zakłady przegrywałem masowo i bwin/betsson zarobili na mnie jednak ... bah już nie i odpłaciłem się dość grubo za wcześniejsze typy.Najważniejsze aby lekko stawkował za 5zł najlepiej w jego przypadku,również jak chce zacząć to potrzebny tutaj jakiś kapitał a najlepiej sobie wziąć z promocji gdyż na samym początku nie myśli się jak wypłacić tylko jak przerobić tą kaskę a koleś już pisze gdzie szybkie wypłaty ... na co mu to teraz ... bah jest bardzo dobry ale porównując kursy do expekt/interwetten wolę bah do dubel/tripel ale do singla jest wskazany expekt/interwetten.

ester 87

ester

Użytkownik
Według mnie najlepszą strategią typowania są single.
Z buków internetowych polecam ci http://www.expekt.com i http://www.interwetten.com tam są największe kursy i na nich się głównie skup.

expekt faktycznie ma całkiem niezłe kursy, ale interwetten? jak dla mnie tam są jedne z bardziej ciulowych kursów na rynku... A jeśli ktoś nastawia się na single to najlepszy jest pinnacle, ewentualnie betfair, ale tam występuje problem grania w euro...

snajp 962,8K

snajp

Użytkownik
w/g mnie jesteś jeszcze nastawiony do ziemniaków,,,ja też jeszcze niekiedy olewam sieciowych buków i wyskoczę sobie na spacerek coś puścić w fortunie.Bo tam można sobie niezły systemik strzelić i w necie łatwo i prosto ułożyć sobie kuponik.Przede wszystkim jest jeden plus ... system 2 z 3 / 3 z 4 itd. można zrobić z 9-ciu 12-stu spotkań a w bahu czy bwin tego nie zrobisz???

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Dzięki chłopaki za odpowiedzi. Każdą dokładnie przeanalizowałem.
Wpłaciłem 40zł iż na tyle dzisiejsza sytuacja mi pozwalała. Mam nadzieję że jakoś to obrócę, grając singlami. Potem oczywiście będzie się zwiększać stawki, będą większe wygrane i większe zwroty. No ale to się sytuacja rozwinie, więc zobaczymy.
Oczywiście sam będę patrzył, czytał analizował mecze więc jest OK. Tylko np. skąd wiecie o kontuzjach/brakach kadrowych ? Czy wchodzicie na strony klubowe i tam o tym się dowiadujecie ?
ps pieniążki jeszcze nie doszły więc mogę pomyśleć jak to rozmnożyć ???? może wiecie jak długo oni to księgują i czy np. w soboty też ? Bo z BzwBk do BzwBk idzie automatycznie czyli po chwili jest, teraz tylko zależy od nich kiedy mi zaliczą.
aha i tak się zastanawiam może wziąć jednak 100% od pierwszej wpłaty ? Czyli będę miał 80zł na koncie. Muszę łącznie postawić na 240zł co chyba jest możliwe. jak uważacie ?

radek03 90

radek03

Forum VIP
w/g mnie jesteś jeszcze nastawiony do ziemniaków,,,ja też jeszcze niekiedy olewam sieciowych buków i wyskoczę sobie na spacerek coś puścić w fortunie.Bo tam można sobie niezły systemik strzelić i w necie łatwo i prosto ułożyć sobie kuponik.Przede wszystkim jest jeden plus ... system 2 z 3 / 3 z 4 itd. można zrobić z 9-ciu 12-stu spotkań a w bahu czy bwin tego nie zrobisz???
W internetowych także można zawierać zakłady systemowe

(...)
aha i tak się zastanawiam może wziąć jednak 100% od pierwszej wpłaty ? Czyli będę miał 80zł na koncie. Muszę łącznie postawić na 240zł co chyba jest możliwe. jak uważacie ?
Zdecydowanie bierz bonus, zawsze większy kapitał na start a obrót przy spokojnej grze nawet nie zauważysz kiedy zostanie wykonany.

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Właśnie też tak myślę. będę musiał tylko pisać ile zainwestowałem, cały czas sobie obliczam jak grać żeby dobrze wyjść na plus. Tj jakimi stawkami, no ale to też zależne od spotkania. Więc cały czas myślę, tylko szkoda, że jak dzisiaj mi nie policzą pieniędzy to dopiero będę obstawiał w poniedziałek. 240zł obrotu jakby nie patrząc nie jest tak dużo, a kapitał większy.

runej 0

runej

Użytkownik
240zł przy &quot;wysokich&quot; stawkach to moment xD
Wysokich tj . np. 10zł na Twoj kapital xD
Jesli nie zalezy Ci na czasie to z 40zł mozna zrobic duuuuze pieniadze ;)

I tak jak wiele osob w tym temacie polecam singiel/dubel za wieksze stawki ;)

L 72

loozer21

Użytkownik
Nie ma zadnej dobrej recepty na to. Poprostu trzeba zebrac troche doświadczenia poczytac tematy roznych userow miedzy innymi vip typerów i to z wygrywanie powoli z czasem samo przyjdzie a nie zarejestrowales sie dopiero co na forum masz raptem pare postow i juz bys chcial wygyrwac niewiadomo ile.

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Nie ma zadnej dobrej recepty na to. Poprostu trzeba zebrac troche doświadczenia poczytac tematy roznych userow miedzy innymi vip typerów i to z wygrywanie powoli z czasem samo przyjdzie a nie zarejestrowales sie dopiero co na forum masz raptem pare postow i juz bys chcial wygyrwac niewiadomo ile.
Ej loozer21 easy man. Czy ja mówiłem, że chcę zarabiać nie wiadomo ile/ wygrywać nie wiadomo ile ? Czy powiedziałem że już jutro będę miał potrojoną sumę? Gram już z dwa lata w naziemnych tylko bez większych sukcesów (oprócz początków) , z tego co widzę grałem zbyt dużo spotkań i to było omylne. Dzięki Wam zrozumiałem co i jak, dlatego zarejestrowałem się w expekt i będę próbował wychodzić na plus.

lukass7 0

lukass7

Użytkownik
Powiem Ci tak: ja też gram, nie mam jeszcze 18 lat, konto mam na ojca i jak na razie jestem na plusie. Zacząłem grać jakieś kilka miesięcy temu, jednak typy jakie puszczałem były nieprzemyślane i w niedługim czasie straciłem 80zł. Postanowiłem to zmienić no i trafiłem na to forum. Przemyślane typy puszczam od początku lipca i jak na razie jestem lekko ponad 400zł do przodu. Głownie gram progresją (od 2zł) i systemem z AKO 1.30 (od 5zł). Kilka razy przez ten czas puściłem parę kuponów pojedynczych, ale nawet żaden chyba mi nie wszedł. :mrgreen: Jakby Cię zainteresowało to możesz sobie przejrzeć mój temat z kuponami, który jest forum:

http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=20944

Potwierdzenie na to, że grając systemami też można coś ugrać. Pozdrawiam. ;-)

R 0

radaos

Użytkownik
Stała stawka i jedno zdarzenie na kuponie o kursie z przedziału 1.7-1.9 (polecam over/under). Mając skuteczność na poziomie 60% jesteś na plusie. Oczywiście gra za 1/10 budżetu.

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Trochę odświeżę, żeby przedstawić jak mi szło;p
Czyli gram już w Expekt jakiś miesiąc, wziąłem bonus i miałem 80zł. Gram dziwnie. tracę tracę i nagle wygrywam i powracam do normalnego stanu konta .. tak było cały czas, nie osiągnąłem nawet progu 100zł, no ale byłem zadowolony bo jakieś 3 tygodnie udało mi się nie wpłacać pieniędzy na konto drugi raz;p. Nagle przyszła czarna seria, nic nie chciało niestety wchodzić i skończyłem z 5złotymi na koncie, nie wiem co było tego przyczyną , coś się zacieło;p Może uda się jakoś rozmnożyć, aby nie wpłacać po raz drugi, chociaż są małe szanse. &lt;usze przemyśleć jakie błedy popełniłem. Na pewno grałem zbyt wiele kuponów, zbyt wiele zdarzeń, no i prześladował mnie pech jak wielu ????
Piszę iż dostałem PW jak mi poszło, więc może ktoś kiedyś będzie czytał, znajdzie temat przez wyszukiwarkę to będzie wiedział.
Pozdrawiam

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
W następnym tygodniu najprawdopodobniej wpłacę z 40zł. I tak się zastanawiam czy tak mały budżet da się jakoś fajnie powiększyć, myślę jak stawkować, może 10% budżetu i ako 2,0. I jakoś konsekwentnie się tego trzymać. Tylko wtedy żeby też być na plusie trzeba mieć znakomitą skuteczność. Jak Wy byście zagrali z takim budżetem ?

R 0

red

Użytkownik
Trochę odświeżę, żeby przedstawić jak mi szło;p

Na pewno grałem zbyt wiele kuponów, zbyt wiele zdarzeń, no i prześladował mnie pech jak wielu ????
Trochę nie rozumiem, zakładasz temat żeby ktoś ci pomógł, a po chwili piszesz, że za dużo zdarzeń, kuponów. Ludzie tutaj chcieli ci pomóc, a wiedząc co robisz źle dalej popełniasz te same błędy. Widzisz, dużo osób pisało Ci żebyś grał single, maksymalnie dwa kupony dziennie, a ty co? Zupełnie na odwrót :-| Dopóki nie spróbujesz żadnych z powyższych rad to nic nie pomoże jeżeli dalej ludzie będą pisać co masz robić. Stosuj powyższe rady, zobacz czy się coś poprawi, a jeżeli dalej będzie to samo to napisz.

Do góry Bottom