Expekt oszukał mnie o 1000zł!! Ja chcialem opisac dwie sytuacje jak expekt mnie oszukał. Pierwsza sytuacja była podobna jaka czytałem już wcześniej. Postawiłem zakład
Live na kwotę 70zl. Zakład dotyczył która drużyna strzeli kolejnego gola. Było około 5 min do końca meczu i postawiłem na dana drużynę o kursie 4.5. Zakład był widoczny jeszcze przez kilka minut aż w ostatnich sekundach padł gol. Po godzinie sprawdzam rozwiązanie kuponu i ze zdziwieniem patrzę ze kupon został rozliczony po kursie 1 i następuje zwrot stawki. Odpowiedz jaka otrzymałem od suportu „ zakład za długo był przetrzymywany w ofercie” co jest absolutnie nie prawda gdyż mecz oglądałem na żywo w komputerze i od złożenia zakładu do strzelenia bramki upłynęło kilka min. Gdyby jednak bramka nie padła kwota 70zł została by pobrana z mojego konta a kupon został by normalnie rozliczony. To jest jednak nic z sytuacja jaka spotkała mnie w ostatnim czasie. Wpłaciłem na konto expekt przelewem 24 kwotę 1000zł. Dokładnie upewniłem się o poprawności danych. Czekając 15 min na potwierdzenie przelewu około 5 minut przed końcem czasu wyskoczył błąd i strona się zamknęła. Wysłałem e-mail do suportu ze screenem przelewu bankowego potwierdzającego dokonanie wpłaty po czym otrzymałem odpowiedz ze pieniadze do nich nie dotarły. Od tamtej pory nie otrzymałem już odpowiedzi na żadnego e-mail. Chciałbym przestrzec wszystkich użytkowniku forum przed graniem u tego bukmachera. Kusi on wyższymi kursami niż u konkurencji oraz szybkimi przelewami. Jednak prędzej czy później oszuka i Was. Zastanówcie się czy warto???