Warto brać pod uwagę statystyki danej drużyny jak i również jej sposób grania. Kolejną kwestią jest ustawienie przeciwników. W sumie sporo czynników wpływa na granie overów rożnych. Często korzystałem z tego rozwiązania głównie w lidze hiszpańskiej. Drużyny które lubią grać skrzydłami i gdy są faworytami ( gospodarzami) to był zazwyczaj mój wybór.Wiem ze na forum kilka osób bardzo często i trafnie obstawia overy i undery rzutów rożnych. Chciałbym zapytac jak analizować dane typy. Jak do tego podchodzicie - czy bardziej liczą się tu statystyki czy zarys gry danych drużyn?
Dużo w tym racji, ale ja pozwolę sobie postawić nacisk na zarządzanie kapitałem i odpowiednie stawkowanie. Umiejętne zarządzanie bankrollem to kluczowa kwestia, dlatego polecam osobom które mają z tym problem pograć w pokera ( zwłaszcza duże turnieje nawet na 10 0000 osób) tak jak w pokerze karty nie są najważniejsze tak tutaj mecze często odgrywają drugorzędną rolę( oczywiście nie w takim stopniu jak w poksie).Żeby zarabiać na bukmacherce właśnie trzeba wcielić w swoją grę te proste banalne porady które większość zna lub je powtarza. Chłodna głowa, nie podnoszenie stawek, mądre zarządzanie kapitałem, wykluczenie czegoś takiego jak Alinka i jakoś to będzie. Chyba nie ma innego sposobu na regularne zarabianie co nawet pokazują przykłady z forum z działu VIP. Żelazna konsekwencja, śledzenie kilku sportów, trzymanie się z góry założonego planu.
Trzeba zdać sobie sprawę, że zakłady bukmacherskie to nie instytucja do szybkiego zarabiania łatwych pieniędzy, a żeby zarabiać dobre pieniądze tak jak w życiu jest ze wszystkim, trzeba się na tym po prostu znać i być w tym dobrym. Obojętnie czy malujesz obrazy, robisz bity, obstawiasz mecze, grasz w pokera czy ćwiczysz na siłowni. Jak chcesz mieć super efekty, musisz w to włożyć i poświęcić odpowiednią ilość czasu, podnieść jakość pracy, wrażać jakieś nowe zmiany itp.
Sprawa to troche jak temat z jedzeniem i otyłością, każdy wie jak jeść, w tv jest mnóstwo porad, w szkole, itd, jedz 5 posilków dziennie ble ble... i tu tez tak samo jest.
Jak emocje są silniejsze, nałóg i inne te sprawy to przegrana gwarantowana prędzej czy później.