>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaką telewizje cyfrową wybrać?

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Podobny temat juz byl ale moj troche sie rozni bo mam dylemat jak tv cyfrowa wybrac, kolega mial dylemat miedzy tv n a cyfra plus , a ja mysle nad n cyfra + cyfrowy polsat, czy tez slyszalem o tv vectra ale nie wiem nic o niej. Co by mnie interesowalo to to zeby mozna bylo obejrzec mecz najsilniejszych lig europejskich anglia niemcy hiszpania wlochy, holandia Lige Mistrzow przedewszystkim, i nasza polska ekstraklase. oczywiscie cena zeby nie byla wygorowana to jest ponizej 100 zl :razz:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ja mam cyfrę+ i jestem zadowolony z oferty programowej. Wiadomo, chciałoby się oglądać Chapions League, tym bardziej jak są takie mecze jak wczoraj...
Cyfrę+ można mieć z pakietem sportowym za 60zł miesiecznie.
N - 48zł w promocji albo N na start za 38zł
Kupując obie platformy wychodzi około 100pln miesięcznie, a masz wszystko co chciałbyś oglądać. Wszystkie mecze LM, 2-4 mecze angielskiej piłki, cała ekstraklasa, francuska, niemiecka na eurosport, włoska 2-3 mecze na weekend.
Ja się grubo zastanwiam nad dokupieniem Nki

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Możesz mieć, polsat, n, cyfre i kablówkę naraz. Wszystko ogranicza się do wejść w TV. Możesz mieć 3 wejscia HDMI, 2 euro, czyli 5 urządzeń możesz podłączyć.

B 0

bankierz

Użytkownik
Co teraz myślicie o ofercie platform cyfrowych? Właśnie przerabiam temat na nowo bo umowa się kończy.
Co myślicie o N-ce? Mogę wziąć dekoder Monsterboxa z 1TB dyskiem z jakiejś limitowanej serii.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
W tej chwili mam Orange TV, dawniej TP i płacę jakieś 40zł. W tym mam Orange Sport gdzie mam Ligue 1 i Portugalską, sporadycznie jakieś puchary.. I chciałem się spytać jakie macie tv cyfrowe i jakie możliwości oglądania lig? W podobnej cenie, bo abonament około 100zł nie wchodzi w grę. Chciałbym mieć taki mały przegląd na co ew. mógłbym sobie zmienić.

B 0

bankierz

Użytkownik
A teraz coś słyszałem ze Orange współpracuje ostro z Platformą N i dzięki temu w ostatnim kwartale zdobyli 17 000 nowych klientów i dzięki temu w tym roku będzie 1 000 000 klient. Powinni mu dać darmową telewizję przez rok :p.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Ostatnio oglądałem mecz ligi włoskiej, transmitowała go telewizja N. Oprócz Ligi Mistrzów i Ligi Włoskiej N-ka transmituje jeszcze jakies mecze?

Do góry Bottom