>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jaką telewizje cyfrową wybrać?

madman01 20,4K

madman01

Użytkownik
Podobny temat juz byl ale moj troche sie rozni bo mam dylemat jak tv cyfrowa wybrac, kolega mial dylemat miedzy tv n a cyfra plus , a ja mysle nad n cyfra + cyfrowy polsat, czy tez slyszalem o tv vectra ale nie wiem nic o niej. Co by mnie interesowalo to to zeby mozna bylo obejrzec mecz najsilniejszych lig europejskich anglia niemcy hiszpania wlochy, holandia Lige Mistrzow przedewszystkim, i nasza polska ekstraklase. oczywiscie cena zeby nie byla wygorowana to jest ponizej 100 zl :razz:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ja mam cyfrę+ i jestem zadowolony z oferty programowej. Wiadomo, chciałoby się oglądać Chapions League, tym bardziej jak są takie mecze jak wczoraj...
Cyfrę+ można mieć z pakietem sportowym za 60zł miesiecznie.
N - 48zł w promocji albo N na start za 38zł
Kupując obie platformy wychodzi około 100pln miesięcznie, a masz wszystko co chciałbyś oglądać. Wszystkie mecze LM, 2-4 mecze angielskiej piłki, cała ekstraklasa, francuska, niemiecka na eurosport, włoska 2-3 mecze na weekend.
Ja się grubo zastanwiam nad dokupieniem Nki

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Możesz mieć, polsat, n, cyfre i kablówkę naraz. Wszystko ogranicza się do wejść w TV. Możesz mieć 3 wejscia HDMI, 2 euro, czyli 5 urządzeń możesz podłączyć.

B 0

bankierz

Użytkownik
Co teraz myślicie o ofercie platform cyfrowych? Właśnie przerabiam temat na nowo bo umowa się kończy.
Co myślicie o N-ce? Mogę wziąć dekoder Monsterboxa z 1TB dyskiem z jakiejś limitowanej serii.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
W tej chwili mam Orange TV, dawniej TP i płacę jakieś 40zł. W tym mam Orange Sport gdzie mam Ligue 1 i Portugalską, sporadycznie jakieś puchary.. I chciałem się spytać jakie macie tv cyfrowe i jakie możliwości oglądania lig? W podobnej cenie, bo abonament około 100zł nie wchodzi w grę. Chciałbym mieć taki mały przegląd na co ew. mógłbym sobie zmienić.

B 0

bankierz

Użytkownik
A teraz coś słyszałem ze Orange współpracuje ostro z Platformą N i dzięki temu w ostatnim kwartale zdobyli 17 000 nowych klientów i dzięki temu w tym roku będzie 1 000 000 klient. Powinni mu dać darmową telewizję przez rok :p.

madman01 20,4K

madman01

Użytkownik
Ostatnio oglądałem mecz ligi włoskiej, transmitowała go telewizja N. Oprócz Ligi Mistrzów i Ligi Włoskiej N-ka transmituje jeszcze jakies mecze?

Do góry Bottom