Miami Heat - Oklahoma Thunder typ 1 kurs 1.44 stawka 100j 103-96
Asekuracyjnie na Miami Heat bez handicapu ( tutaj wystąpiła asekuracja ???? ) nie wiem w sumie czemu ale to pre-sezon i chłopaki z +15 na przykład w końcówce mogą odpuścić więc zostawiam samo zwycięstwo. Wade jakis uraz w pierwszym meczu więc go tej nocy nie zobaczymy jednak mamy jescze dwójke z wielkiej trójki a w Thunder tylko Durant który pewno góra zagra 25minut generalnie jestem spokojny
Indiana Pacers - Orlando Magic typ 2 kurs 1.50 stawka 75jednostek 93 - 86
Magicy na wyjeździe szeroka kadra co jest olbrzymim plusem ekipy jason williams kontuzjowany ale to nie jest kluczowy zawodnik Pacersi z Grangerem który narazie jest ewidentnie pod formą spodziewam się łatwej wygranej gości
W obu spotkaniach powyższych myśle ze spokojnie można zagrac z handicapem -5
Golden State Warriors - Clippers Los Angeles typ 2 kurs 2.35 stawka 50jednostek 127 : 87
Zaryzykuje delikatnie na gości. Warriors to ekipa dobrze grająca w ofensywie totalnie bez defensywy. Ten mecz dla nich jest inaugracją pre-sezonu wiec nie spodziwam się by ich celowniki były już ustawione na granicy 120-130 pkt na mecz. Stawiam na gości którzy w pierwszym meczu przegrali z PTB a w drugim zmiażdzyli królów z sacramento na wyjeździe. Griffin w gazie jak dojdzie to tego Kaman Davis i Butler może się zmontować ekipa na miare playoff
Dever Nuggets - Portland Trail Blazers +6 typ 2 kurs 1.90 stawka 50jednostek 109 : 105
Portland w tym sezonie są przygotowywani do wysokich celów mają potencjał i kadre na miare oczekiwać sięgających już nie tylko play-off. Denver jeszcze bez rozgrzewki z najprawdopodobniej pod formą Melo Anthonym nie powinni stanowić dla nich przeszkody nie do pokonania. Stawiam na gości z handicapem.Bezpiecznie za niską stawke bo to pre-sezon ????
Edit: Generalnie nocka niezła dodałem do tego jeszcze Bucks po około 2.50 i przegrali dopiero po dogrywce jestem przekonany co do trafności moich przewidywań i dobrej formy bukmacherskiej bo gdyby wczoraj w Portland zagrał NORMALNY skład przeciwko Denver to też +6 leciutko by pokryli.
Duży błąd w meczu clippersów. Nie wiem dlaczego takie baty dostali ale w sezonie czuje ze warto bedzie stawiać Griffina na over pkt