>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

j,will only NBA picks

j.will 150

j.will

Użytkownik
Witam panowie w tym dziale będę podawał tylko i wyłącznie typy na NBA w miare możliwości będę się starał popierać je analizami w zależności od tego czy czas na to pozwoli
już w poniedzialek o 21.00 polskiego czasu odbędzie się pierwszy mecz pre-sezonu Lakers - Minesota Timberwolves
z góry informuje ze napisze swoją analize do tego spotkania;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
j.will 150

j.will

Użytkownik
Los Angeles Lakers - Minesota Timberwolves +6,5 typ 2 1,91 stawka 50j 92 - 117,5
Jak już mówiłem powyżej pisze własnie analize spotkania które bedzie inauguracją pre-sezonu 2010/11. W staples center mistrzowie aktualni podejmią druzyne która była w samym dole wszelkich tabel czyli wilki z minesoty.
Zastanawiając się nad typem na ten mecz który niewątpliwie będzie meczem czysto towarzyskim gdyż jest to tylko przetarcie przed sezonem przesortowałem kadry obu zespołów by sprawdzić kto nowy dołączył do szeregów obu druzyn
i oto - LAKERS zasilil - Matt Bars , Steve Blake , Theo Ratliff
do kadry Timberwolves przyszli - Micheal Beasley ,Martell Webster i Luke Ridnaur
Pierwsze dwa nazwiska w lakersach są solidnymi wzmocnieniami Steve Blake to rozgrywający a Matt Barns skrzydłowy który ostatnie sezony spędził w Phoenix suns i orlando megic
Minesota również pozyskała 3 solidnych zawodników Ridnaur który w ubiegłym sezonie pokazywał się z dobrej strony w Bucks Beasley będący objawieniem ligi i MIami Heat oraz Webster zawodnik grający w TrailBlazers.
Nie ukrywam ze długo zastanawiałem się nad typem na ten mecz i wziałem bardzo pod uwage fakt ze raz lakersi to weterani dwa presezon trzy rywal o przeciętnej jakości są to wszystko czynniki które demotywują przynajmniej w moim odczuciu powinny w jakimś mniej lub bardziej znaczącym stopniu wpłynąc na wynik.
Z drugiej strony Minesota głodna pokazania się z dużo lepszej strony , 3 nowych zawodników przypuszczam którzy bedą odgrywać znaczące role w zespole nowa jakośc w wilkach.
Myśle ,że oczywiście Lakersi są faworytem tego towarzyskiego meczu ale stawiam na Minesote z handicapem dodatnim z nadzieją ,że goście zaprezentują się bezkompromisowo i zagrają na nieco wyższym procencie zaangażowania niż Lakersi którzy w normalnych warunkach oczywiście byliby zdecydowanym faworytem i handicap na nich wynosiłby przypuszczam -15
Dodatkowo dopiero teraz zauważyłem ze Wilki zagrają u siebie ???? kolejny argument na handicap +

j.will 150

j.will

Użytkownik
Clevland Cavaliers - Charlotte Bobcats typ 1 kurs 1.80 stawka 20jednostek 87 - 72
Nie ukrywam ze jestem niezwykle ciekawy tego spotkania mimo iż jest to dopiero pierwszy mecz pre-sezonu ale przed naszymi oczyma zaprezentuje się ekipa zupełnie nowa Zupełnie inna z zupełnie być może innymi celami awięc Cavaliers. Nie musze dodawać ze Cavs stracili 99.9% swojego potencjału stracili swojego lidera króla koszykarza który miał decydujące słowo w każdej akcji ekipy koszykasza który być może stał się symbolem klubu na wiele lat mimo ze nie osiągnał z nim nic.
Być może ocenicie to za błędne myślenie , możecie mieć inne poglądy na to spotkanie jak i na nadchodzący sezon ale uważam ze cavs nie są na straconej pozycji. Oni naprawdę mają klasowych graczy zdecydowanie lepszych niż ze średniej półki
Myśle ze cała kadra Clevland stoi przed niezwykle trudnym sprawdzianem ale też olbrzymią szansą pokazania ze w clevland poza jamesem są też INNI zawodnicy potrafiący ciągnąc ekipe i punktować.
Licze na nich nie ukrywam tego bo teraz mają niezwykle wyrównaną i szeroką kadre mającą potencjał jakość i możliwości.
Pierwszą ekipą na ich drodze w meczu o nic w meczu pierwszym bez wagi jest charlotte na własnym parkiecie bardzo trudna druzyna do pokonania ekipa mająca pewno jak co roku aspiracje do play-off.
Stawiam na Clevland licząc na to ze pokaża ze istnieje życie w Clevland bez króla.
Do Charlotte w ramach ścisłości dołączył Najera center z New Jersey Nets i kończąc dodam ważną informacje ze nowy w clevland jest również trener - Byron Scot były szkoleniowiec Hornets.

j.will 150

j.will

Użytkownik
Miami Heat - Detroit Pistons handicap -10,5typ 1 kurs 1.90 105 - 99,5
Wisienka na torcie czyli pojedynek nadchodzącej Besti i przemijąjącej Besti. Miami Heat na własnym parkiecie podejmią tłoki z Detroit które po poprzednim fatalnym sezonie nie wzmocnili się dokładnie nikim wartościowym bo chyba McGready&#39;iego nie możemy oceniać jako zawodnika który da tej ekipie jakość. Tracy rok przekiblował w Huston gdzie nie grał leczył kontuzje grał nie grał generalnie nie doszedł do formy następnie poszedł do Nyk gdzie też play-off tej ekipie nie zagwarantował. Po tych &quot;mega zakupach&quot; nie wróżę wiele dla Detroit zdaje się,że play off będą szczytem ich marzeń -realnych celów które mogą sobie stawiać no chyba ze Stuckey rozegra sezon życia a Hamilton przypomni sobie jak grał 3/4 lata temu.
Teraz owa wisienka na torcie - rozpalony do granicy możliwości żar z miami w American Air Lines center w składzie marzeń wszyscy wiemy kto tam zagra więc dla ścisłości James Bosh Wade.
Nie spodziewam się kokosów ale wierze w solidną gre od początku tej trójki każdy z nich w swojej ekipie był bogiem i wokół niego zorganizowane było wszystko
Bosh - Raptors Wade - Miami James - Cavs - czy teraz będą potrafili razem stworzyć druzynę nie do pokonania. WIerze że bedą wstanie odeprzeć kolejną szarże niestrudzonych Lakers na tytuł i wierze ze zakończą ten sezon z pierścieniami.
Stawiam od początku na nich gdyż Detroit.....nie widze wogóle przyszłości przed tą ekipą mieli fatalny rok i nie zrobili niemalże nic by zagwarantować sobie kolejny sezon w jaśniejszych barwach.

j.will 150

j.will

Użytkownik
Milwaukee Bucks - Chicago Bulls typ 2 kurs 2.02 92 ; 83
Zaskoczony jestem tym kursem bo jest on bardzo wysoki biorąc pod uwage wzmocnienia kadrowe jakie w przerwie poczyniła ekipa byków Korver Boozer Bogans Scalabrini to naprawdę 4 graczy z których każdy grał w klubie walczącym o najwysze cele co prawda wszyscy oprocz Boozera byli jedynie zmiennikami lub zadaniowcami lecz naprawde każdy z nich jest w stanie pełnić role pierszoplanowego gracza swojego zespołu myśle tez ze i taki był zamysł tych zawodników i głowny argument kierujący ich do ekipy byków.
Myśle ze Chicago mające w skladzie Noah Denga i oczywiście Dericka Rosa wzmocnione ww zawodnikami moze stac się ekipą walczącą o coś więcej niż tylko play off
Bucks wzmocnili się Maggete z wariors oraz Godenem z Dallas. Ekipa generalnie ta sama napędzana Jenningsem Salmonsem Bogutem Reddem ale bez Luka Ridnaura co może być sporą stratą jeszcze Turek ilyasowa jest godny odnotowania.
Stawiam jednak na Chicago bo jestem pod wrażeniem ich wzmocnień może tworzy się nam calkiem fajna drużyna kurs mysle ze jest wysoki dlatego ze Byki grają na wyjeździe

j.will 150

j.will

Użytkownik
Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers typ 1 kurs 1.40 115 ; 86
Kursik słaby ale moim zdaniem mecz dobry do zagrania na gospodarzy.Bardzo młoda ekipa wreszcie w pełnym składzie dowodzona przez Roya wspierana odenem i cambym pod tablicami w tym roku startuje po nie wątpie w to bardzo wysokie cele ktore z pewnością jest w stanie osiągnąć.
Jakiś wybuchowych transferów żadna z ekip nie poczyniła&gt;generalnie te same składy. Jeśli Portland dopisze zdrowie częsciej zagoszczą oni w gronie ekip na które będe stawiał zaczynam od skromnego 1.40 na gospodarzy w starciu z mocno średniackimi clippers

j.will 150

j.will

Użytkownik
Sacramento Kings - Los Angeles Clippers typ 1 kurs 1.30analiza jutro)
z uwagi na kurs podanego spotkania nie postawiłem. Chwała Bogu bo Sacramento wyraźnie zostało zdemolowane przez Clippersów. Bardzo ważne doświadczenie przed kolejnymi spotkaniami z udziałem Clippers ????

j.will 150

j.will

Użytkownik
Miami Heat - Oklahoma Thunder typ 1 kurs 1.44 stawka 100j 103-96
Asekuracyjnie na Miami Heat bez handicapu ( tutaj wystąpiła asekuracja ???? ) nie wiem w sumie czemu ale to pre-sezon i chłopaki z +15 na przykład w końcówce mogą odpuścić więc zostawiam samo zwycięstwo. Wade jakis uraz w pierwszym meczu więc go tej nocy nie zobaczymy jednak mamy jescze dwójke z wielkiej trójki a w Thunder tylko Durant który pewno góra zagra 25minut generalnie jestem spokojny

Indiana Pacers - Orlando Magic typ 2 kurs 1.50 stawka 75jednostek 93 - 86
Magicy na wyjeździe szeroka kadra co jest olbrzymim plusem ekipy jason williams kontuzjowany ale to nie jest kluczowy zawodnik Pacersi z Grangerem który narazie jest ewidentnie pod formą spodziewam się łatwej wygranej gości
W obu spotkaniach powyższych myśle ze spokojnie można zagrac z handicapem -5
Golden State Warriors - Clippers Los Angeles typ 2 kurs 2.35 stawka 50jednostek 127 : 87

Zaryzykuje delikatnie na gości. Warriors to ekipa dobrze grająca w ofensywie totalnie bez defensywy. Ten mecz dla nich jest inaugracją pre-sezonu wiec nie spodziwam się by ich celowniki były już ustawione na granicy 120-130 pkt na mecz. Stawiam na gości którzy w pierwszym meczu przegrali z PTB a w drugim zmiażdzyli królów z sacramento na wyjeździe. Griffin w gazie jak dojdzie to tego Kaman Davis i Butler może się zmontować ekipa na miare playoff
Dever Nuggets - Portland Trail Blazers +6 typ 2 kurs 1.90 stawka 50jednostek 109 : 105

Portland w tym sezonie są przygotowywani do wysokich celów mają potencjał i kadre na miare oczekiwać sięgających już nie tylko play-off. Denver jeszcze bez rozgrzewki z najprawdopodobniej pod formą Melo Anthonym nie powinni stanowić dla nich przeszkody nie do pokonania. Stawiam na gości z handicapem.Bezpiecznie za niską stawke bo to pre-sezon ????

Edit: Generalnie nocka niezła dodałem do tego jeszcze Bucks po około 2.50 i przegrali dopiero po dogrywce jestem przekonany co do trafności moich przewidywań i dobrej formy bukmacherskiej bo gdyby wczoraj w Portland zagrał NORMALNY skład przeciwko Denver to też +6 leciutko by pokryli.
Duży błąd w meczu clippersów. Nie wiem dlaczego takie baty dostali ale w sezonie czuje ze warto bedzie stawiać Griffina na over pkt ;)

j.will 150

j.will

Użytkownik
Rockets - Pacers 2 (+7) 1.90
MAVS - SUNS 1 1.70
HEAT - SPURS 1 1.60

ANALIZA zaraz po udostępnieniu przez buki kursów na mecz;)&#39;
Dodaje do tego
Hornets - Memphis typ 1 kurs 1.55
ANALIZA JAK MAM NADZIEJE CZAS POZWOLI
Wtopa niesamowita jeszcze w swoim życiu tak nie miałem. Nie chce się usprawiedliwiać pre-sezonem ale lepiej tego za rozsądne pieniądze nie stawiać bo;
- Dallas bez nowitzkiego wczoraj lider wogóle nie zagrał ani nawet minuty w przegranym starciu z Phoenix
- Miami zagrało dając pograc boshowi tylko 12 minut król również dostał taki wymiar czasu efekt owczywisice porażka i 2pkt bosha + 12 LBJ
- Nie widze zadnych wytłumaczeń co do błędów z Indianą i Hornets ???? po prostu się pomyliłem.

j.will 150

j.will

Użytkownik
Sacramento Kings - Golden State Wariors (-4.5) typ 2 kurs 1.91 stawka 100j 95 - 90,5
Długo zastanawiałem się co tu dla was dzis sporządzić i począwszy od daremnych 1.30 za Orlando czy Boston które powinny wygrać stwierdziłem ze nie bedziemy się ośmieszać ryzykując gre po takich kursach w pre-sezonie gdzie na dobrą sprawe obie ekipy mogą mecze olać. Przez moment przez głowe przeszła mi myśl o Clevland po kursie 3.00 ale jednak jeszcze to nie jest ten czas gdzie będę typował na cavs po wysokich kursach a wierze ze taki czas nastąpi i kawalerzyści dadzą mi sposobnośc poprzez dobre wyniki do postawienia na ich zwycięstwo.
Z nocnej oferty po wczorajszej nocy cudów wybrałem ekipe która w pre-sezonie zmiażdzyłą Clippers u siebie czyli Golden State Wariors. Gdy na parkiecie grają wariors to zawsze mam na uwage ofensywe tej druzyny i zastanawiam się jak silna jest defensywa rywali czy będzie w stanie stłamsić poczynania ofensywne Wariors. W tym przypadku królowie to drużyna MOCNO przeciętna mogąca wygrać pare meczów u siebie z niezłymi ekipami lecz to wszystko opiera się tylko na naprawdę pojedynczych grach w pre-sezonie pokonali phoenix do czego bym nie przywiązywał jakiejś nowej jakości w sacramento. Goldeni mnie przekonali pierwszym meczem z Clippers ze u siebie znowu jak zwykle są mocni i trudni to pokonania.
Patrząc na kadre Golden state to cięzko naprawde jest pokusić się o podziw zawodników i umiejętności przez nich posiadanych. Generalnie kadra podobna jak rok temu odszedł Turiaf przyszedł David Lee któy może dać troche radości fanom i porzydku pod tablicami.
Królowie również stara bieda doszedł tylko Samuel Delambert z philadelfii 76ers i Carl Landy z huston Rockets.

j.will 150

j.will

Użytkownik
New Orleans Hornets +4.5 - Indiana Pacers typ 1 kurs 1.90 stawka 50j 102,5 - 98

Chicago Bulls -4 - Dallas Mavericks typ 1 kurs 1.90 stawka 200j 93:97 ( Regular Time)

j.will 150

j.will

Użytkownik
Detroit Pistons - Charlotte Bobcats typ 1 kurs 2.40 stawka 50 94:97
Denver Nuggets +6 - Los Angeles Lakers typ 1 kurs 1.90 stawka 100
101:102
Milwaukee Bucks +4 - Memphis Grizzlies typ 1 kurs 1.90 stawka 50 81:91
Generalnie postawiłem wszystkie mecze na czysty win po kursach w granicach 3.00 za drobne stawki 10/20zł ???? szkoda Detroit i Denver było blisko celu szkoda ze nie zagrał Anthony byłoby łatwiej

j.will 150

j.will

Użytkownik
Toronto Raptors - Phoenix Suns typ 1 kurs 2.70 stawka 200j 121 - 100
Kurs niesamowicie wysoki jak na moje oko. Sadziłem ze toronto będzie faworytem tego meczu. Phoenix jak juz wielokrotnie mówiłem układa nową druzyne bez stoudomire i to będzie musiało zając im troche czasu. Toronto w podobnej sytuacji stracili lidera jakim był bosh jednak w moich oczach na tę chwile raptorsi spokojnie są w stanie pokonać słońca na swoim parkiecie. W pierwszym meczu pre-sezonu toronto na wyjeździe zmiażdzyło suns 129 : 78 oczywiscie dzis nie spodziwam się aż tak wielkiego i znaczącego zwyciestwa jednak podpowiadam Wam ze po tak wysokim kursie który teraz jest blisko 3.00 warto brać gospodarzy.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nie uwazasz, ze typowanie spotkan przedsezonowych to troche loteria ?? Sporo przeciez gra rezerwowych, nie przywiazuje sie wiekszej wagi do zwyciestwa, sporo jest probowanych nowych rozwiazan taktycznych, personalnych itp. Jednym slowem mecze typowo sprawdzajace w sumie bez wiekszego znaczenia jesli chodzi o wynik dla trenerow, zawodnikow i kibicow...

Do góry Bottom