>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IX runda Ekstraligi

neutralny 690,6K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy o IX rundzie Ekstraligi w której ciekawiej zapowiada się niedziela, gdyż w piątek gospodarze nie powinni mieć problemów z wygraniem meczów. W Zielonej Górze i Grudziądzu faworytów już wskazać dużo trudniej, oba mecze będą ważnymi rozstrzygnięciami przed zbliżającymi się play-offami.

unicaja 76,6K

unicaja

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Bewley under 10.5 @1,84 sts

Wczoraj upadek w UK jutro GP w Gorzowie dziś mecz pewnie do jednej bramki. Doparowi 2x Laguta Magic i Kurtz poza tym 2x na Tungate bądź co bądź lidera Rowu obok Maksyma. Wychodzi mi tu under jak nic

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2570
B 103,4K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Stal Gorzów +29,5 - STS 1.70
Gorzów bieg juniorski +3,5 - STS 1.57

Handi na Gorzów to był 9 z rzędu trafiony typ w dziale, pussy Paluch popsuł mały jubileusz

Wczoraj mistrzostwa Polski, dziś mecz ligowy a sobota to GP w Gorzowie. Kwestia punktu bonusowego też rozstrzygnięta, gdyż Motor po pierwszych zawodach ma +18. Najlepsi myślami są zapewne przy zawodach jutrzejszych. Spodziewam się dużej ilości rotacji w obu drużynach (Zmarzlik, Kubera myślę max 4 starty) i wydaję się, że Stal dzięki RT utrzyma to handi. W biegu juniorskim liczę że Paluch zrobi dwa punkty.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1404
karfus 178,5K

karfus

Znawca - Żużel
#1 Dan Bewley under 10.5 | sts | 1.75 (pierwsze 5 startów)

Również pograłem under punktowy Bewleya, ciężki rozkład biegów. O 11 oczek byłoby trudno, gdyby był całkowicie zdrowy, wczoraj faktycznie kraksa na prowadzeniu, niby Mark Lemon mówił w wywiadzie, że jest zaledwie poturbowany i posiniaczony, ale to na pewno nie pomoże w dzisiejszej jeździe.

#2 H2H Maciej Janowski - Dan Bewley | 1 | 1.75 | betclic (pierwsze 5 startów)

Janowski jeśli chce w końcu zdobyć jakąś dwucyfrową zdobycz, to dzisiaj będzie do tego najlepsza okazja. Zdecydowanie prostsze biegi od Bewleya. Pierwszy bieg jedzie właśnie z Bewleyem na Czugunowa i Tungate. Później 2x z juniorem oraz 3x z zawodnikiem U24.

#3 Mateusz Cierniak under 9.5 | forbet | 1.72 (wszystkie starty)

Mecz powinien być do jednej bramki, ale mimo wszystko Cierniak zestawiony pod numerem 4 będzie miał ciężkie biegi, a to z racji tego, że w drużynie gości pod numerami 3 i 4 jest Vaculik oraz Thomsen. Rozkład biegów Mateusza:
I Bednar - Cierniak - Oskar Fajfer - Bartosz Zmarzlik
II Jack Holder - Martin Vaculik - Cierniak - Thomsen
III Chatłas(tu może pojawić się Paluch) - Jack Holder - Bednar - Cierniak
IV Cierniak - Thomsen - Kubera - Lebiediew

Szczególnie ciężki 2 oraz 4 start, gdzie o punkty powinno być niezwykle ciężko, w swoim pierwszym starcie raczej też nie przed Zmarzlikiem. A czy Cierniak dostanie start w nominowanych to też zagadka, ale myślę że 10 oczek nie zrobi,

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1931
maniek81 563,1K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Lublin - Gorzów [Kubera liczba wygranych biegów - poniżej 2.5] 1.70 efortuna

Wczoraj świetny występ i zwycięstwo w Toruniu. Dziś jednak mamy nowy dzień i myślę, że o te trzy biegowe zwycięstwa nie będzie łatwo. Spokojnie może tu przyjechać za plecami kolegi z drużyny, no i przede wszystkim liczę na jego cztery biegi, bo wczoraj IMP, dziś liga, a jutro GP. Przy czterech biegach musiałby być w zasadzie nieomylny, dlatego spróbuję typu, że dziś Dominik trzech biegów nie wygra.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2184
unicaja 76,6K

unicaja

Użytkownik
Myslę że Wiktor może dziś nawet 5 razy pojechać. Na Zmarzlika jest linia 8,5 w forbet to są jakieś jaja. Czy oni mają informacje że pojedzie 3 razy ? Przy 4 startach robi tą linie na miękko
Masz tam dopisek że w 3 pierwszych biegach

Co do Wiktora myślę że 4 biegi max jednak po tym ogłoszeniu odejścia do Bydzi

Otrzymane punkty reputacji: +205
slomiany400 143,3K

slomiany400

Użytkownik
Jedzie Kurtz dzisiaj we Wrocku? W ofertach nie ma na niego wystawionej linii na pkt, jakby go nie było to można dodatni handicap na Rybnik

slomiany400 143,3K

slomiany400

Użytkownik
Dobra, długo rozkminialem co tu dodać, żeby nie powielać, a co mam na kuponie, żeby nie dać coś, czego nie zagrałem

Nikt nie dał nic coś w stronę Rybnika, więc ja idę w ich stronę, ale mowa o Drabika.

Drabik over 10.5 pkt 2.30 boost w superbet(liczą się wszystkie biegi)

Czy pojedzie 6 razy? Pojedzie, więc mamy 1.83 pkt na bieg.

W czwartym startuje na juniorów, więc 2 pkt z urzędu, a nie jest powiedziane, ze nie ugra.
Potem jedzie od razu w piątym Knudsen, Laguta i Bewley. Liczymy, ze Bjuli będzie po wczoraj obity i mamy 2 pkt.
W 8 na Janowskiego i znowu mamy 2 pkt
W 13 Bewley, Kurtz i dziadzia Pedersen(cały czas mam w głowie ten wypadek Bjula i ze jutro GP, to ciśniemy tu 2 pkt)
W nominowanych będzie jechał w 15 i tam albo liderzy wrocka albo ktoś odda bieg, bo już będzie zaklepany bonus(myślę o oddaniu i mamy 3 pkt)
W międzyczasie rezerwa taktyczna, gdzie ogarnie 2-3 pkt.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1063
M 83,3K

mazinho87

Użytkownik
Jak komuś się to przyda:

- Jeżeli Motor odskoczy do 6-7 biegu, to Stal ma jechać bez rezerw taktycznych
- Fajfera boli ręką i na dostać 1-2 biegi, by zobaczyć czy da radę jechać. Jest duże ryzyko, że po maks dwóch biegach zastąpi go Bednar

I 56,5K

iti

Użytkownik
Na ile biegów realną szansę ma dzisiaj Przyjemski? 5?
Według mnie 4 biegi, Bańbor i Jaworski swoje szanse też powinni dostać.
Według mnie 5. Cała seniorka poza Cierniakiem ma jutro GP, wczoraj był IMP, Kubera i Zmarzlik jechali do końca i wydaje mi się, że Bartek może pojechać dzisiaj 3 razy i spakować się na GP, bo jednak do Gorzowa trzeba się dostać, a mecz skończy się ok 20. Bańbor jeżeli będzie jechał tak jak do tej pory to raczej swoje biegi, bo jakoś w cudowne przebudzenie nie wierzę.

O 0

Ovia_1909

Użytkownik
Jak komuś się to przyda:

- Jeżeli Motor odskoczy do 6-7 biegu, to Stal ma jechać bez rezerw taktycznych
- Fajfera boli ręką i na dostać 1-2 biegi, by zobaczyć czy da radę jechać. Jest duże ryzyko, że po maks dwóch biegach zastąpi go Bednar
Z tym Fajferem to pewno info?na Sts wisi w parze z Jaworskim i można by pograć jeżeli naprawdę nie jest w pełni zdrowy

I 56,5K

iti

Użytkownik
Zmarzlik under 10.5 @2.12 superbet
trochę późno podałem, ale mi się przysnęło

Typ opieram na czutce, że Bartek pojedzie dziś tylko trzy razy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2833
neutralny 690,6K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Świetna robota w dziale Panowie. Kolejny weekend prawie wszystkie typy na zielono.
Chapeau Bas 👌

Otrzymane punkty reputacji: +468
Do góry Bottom