Czy się męczył z Gefle to bym nie powiedział, w drugim meczu stawiałem na Gefle, myślałem że jak odrobili straty 3-0 z Famagustą to i pokonają Karabach a srogo się zawiodłem, Karabach po prostu zniszczył Gefle i powinno być spokojnie 0-4 albo 0-5. Gefle nie istniało w drugim meczu, w pierwszym biegali jak dzieci we mgle także.Ma ktos jakies informacje co do meczu Karabach Agdam vs Eintracht Frankfurt? 1,75 na Niemcow w meczu z Azerami wyglada dosyc kuszaco. Karabach meczyl sie z Piastem i z Gefle to chyba ciezko sie spodziewac, ze zagra swietny mecz z Eintrachtem.
Eintracht według mnie typowy niemiecki średniak, pozycja rok temu wielki przypadek, w tym roku pokazali na co ich rzeczywiście stać. Niedawno dużo lepsza drużyna od Eintrachtu, Stutggart męczył się niemiłosiernie z jakimiś Bułgarami, to tym bardziej Karabach może sporo krwi napsuć Frankfurtowi, kurs jak najbardziej na miejscuMa ktos jakies informacje co do meczu Karabach Agdam vs Eintracht Frankfurt? 1,75 na Niemcow w meczu z Azerami wyglada dosyc kuszaco. Karabach meczyl sie z Piastem i z Gefle to chyba ciezko sie spodziewac, ze zagra swietny mecz z Eintrachtem.
No może nie zrozumiały, ale jak spojrzeć na Skenderbeu Korca z poprzedniego meczu, wynik i to co się działo z kursami i to co dzieje się z kursami teraz, to jak dla mnie ustawka jak nic. Nicolante może nie wyraża się poprawną polszczyzną, ale warto mieć człowieka z Kabulu na naszym forum i myślę, że jego typ wejdzie na bank. Niestety obecnie kursy na te typy są żałosne, a pewno na live zdejmą cały mecz jak znowu będzie to co poprzednio. Nie jestem generalnie zwolennikiem teorii spiskowych, tłumaczenia wszystkiego fixami, ale w przypadku tej drużyny jest to niemal, że pewne.ja pisauem typ tydzen temu ale mi skasowali i niewiem dlatego ale jesce ras napise
Chernomore -1,5 2,40 i over 2,5 1,95 maraton (zagrano tydzen temu)
a dzis Chernomore -1,25 1,85 i over 2,5 1,90 zagrano bardzo ostro na sbobet,dlatego ? bo pisauem tydzen temu nie bylo potrzebne skasowac,albancici Skenderbeu to nie druzyna pilkarzka to byc banditi od dwa lata puchari i sparingi robion tylko fixed ale u cebie domu nie robion bo dostaion u rija od kibici kto tan stadiona ani ze Nefhci i ze karagandy bylo pelno,ale na wiazda bedo robic jak robili u Karagandy kiedy specialni przegrali 3-0,mozes kogos mi pytac " a ty Nicolante skad wiesz ? " Prosto wiem,ja zagram od booki asiatici od kiedy byli i kiedy jest fixed wize nie czeba myc info haha,u karagandy ludzi zagrali na Skenderbeu +1,25 pamietacie ? zamekac przet match +1 niski i druga linea +0,75,dlatego ? bo ze Nefhti nie robili fixed ale czekali dobra okasja bo jezeli nie potrafili eliminowac Netchi nie mogli zagrac na europa league za tydzen,ale ten banditi u Karagandi od rasu kiedy cie zaczynac match i na live za clic dawali wiensej od 4000 euro zaczynali zabic -1 i over 2,5 a od rasu po 8 minut dostali branka,a po 1-0 u asia snowu bylo -1 i over 3,5 ale zabili tylko -1 a over 3,5 nie,i potem bronili wynniku i na ht bylo 1-0 i na druga polowa snowu bylo over 2,5 haha,a kiedy zaczynac druga polowa zabili ostro -1 i over 2,5 NON STOP od kiedy nie dostali 2-0 a po 2-0 snowu zabili -0,5 i over 2,5 a match cie konczyc 3-0. Zobaczicie sobie branke Karagandy :grin:. A za tydzen mozon robic ostatni fixed bo potem juz nie bedo na puchari,a tan u Odessa maion super wielka okasja,dlatego ? prosto,Chernomore u cebie wygrali 3-1 ze Crvena Zvezda i niedzela nawet wygrali 1-2 u Kiev ze Dinamo,I JEZELI bedo przegrac teraz tan 3-0 albo 5-0 nie bede jaden slandal dla uefa bo normalni Chernomore jest silni od oni ahah.Ale ten ras ja zagrauem grubi kurs przet oni bo specialni czekam europa league dla zagrac jak 1 a teraz oni nie mozon zagrac bo maion osci ahah -1,25 jest bardzo niski a over 2,5 tez bardzo i napewno bedo kurwioni teraz kto kogos zagrac przet oni,ale fixed bedo tak samo robic LIVE,a co myslecie kto oni teraz nie robion fixed dlatego kogos juz zabic kurs ? NIE MOZLIWE,dlatego? bo tak samo mozon przegrac 3-0 hehe:grin:
Edit: czyta się to fatalnie... dla większości post niezrozumiały.. :;/: nie męcz nas więcej tym bełkotem..
Betis ostatnie 5 meczy:17.08.13 GAM Jablonec Znojmo 5 : 5
12.08.13 GAM Ostrava Jablonec 0 : 4
08.08.13 LIG Strömsgodset Jablonec 1 : 3
04.08.13 GAM Jablonec Slovacko 2 : 1
01.08.13 LIG Jablonec Strömsgodset 2 : 1
jak w tym meczu będzie under to nazwać to będzie można katastrofą hehe18.08.13 PRI Real Madrid Betis 2 : 1
11.08.13 MIE Everton Betis 2 : 1
10.08.13 MIE Hull Betis 3 : 0
05.08.13 MIE Fulham Betis 1 : 1
27.07.13 MIE Wolves Betis 2 : 3
Stawiać dokładnie tak jaki typ podał Nicolente i zauważcie co się stało z kursami przez tydzień. Z 2,40 na -1,5 dla gospodarzy spadły do 1,5 (!) tak samo overy. W poprzednim meczu z udziałem Korce było niemal identycznie.Nicolante i Adamu80 nie rozumiem, jaka ustawka, czyli co w tym meczu stawiać? Na te Korce?