konrad140
Forum VIP
Ja wiem , że będzie ciężko. Wydawało by się że w domu , przy Bułgarskiej , przy kibicach Lechowi powinno grać się lepiej. A tu fakty są następujące.Ja nie grałem a też Ci powiem że Dnipro spokojnie przejdzie. Owszem Lech się mądrze bronił ale i szczęścia miał bardzo dużo. W Poznaniu Dnipro naciśnie od początku a Lech jak to Lech z gry bramki pewnie nie strzeli. Dnipro będzie grać przeważać i ta przewaga się urzeczywistni. I moja wizja sprawdzi się do końca;d (wolałbym żeby Lech zagrał w grupie ale tak nie będzie)
1. Mecz z Interem Baku - na wyjeździe było jak było , bez fajerwerków ale 0:1 przywiezione. W Poznaniu dobre 15 min potem kompromitacja po całości.
2. Mecz ze Spartą Pragą - co prawda w Pradze porażka 1:0 ale Lech zagrał tam całkiem dobre spotkanie. Mieli swoje okazje ale nie wykorzystali ich. Przed rewanżem w Poznaniu były jeszcze nadzieje na awans , ale Lech znowu się skompromitował grając fatalnie.
3. Mecz z Arką Gdynia - wystarczy powiedzieć , że Lech miał góra jeden celny strzał na bramkę Arki :|
To co kiedyś było siłą Lecha ( dom ) teraz wydaje się sporym kłopotem. Ale trzeba być dobrej myśli ????