cavior
Użytkownik
Kontuzja.I tutaj moje pytanie. Wie ktoś dlaczego nie ma w składzie Aidena McGeady?
Kontuzja.I tutaj moje pytanie. Wie ktoś dlaczego nie ma w składzie Aidena McGeady?
Masz rację , patrząc na klase drużyn warszawska Legia nie ma najmniejszych szans na awans. Ale nie oszukujmy sie tak samo było kiedy wylosowalismy Gaziantep. a stało sie jak stało. Piłka nozna jest strasznie nieprzewidywalna w tych czasach choćby przedwczoraj przegrana Kopenhagi na własnym stadionie wysoko bo 1:3. Kibicuje kazdej polskiej druzynie w europejskich pucharach. Kiepsko wygląda sytuacja kadrowa Legii przed tym meczem ale cóż, trzeba wierzyć moze sie uda!Kurs na gospodarzy jest znacznie przesadzony. Ja rozumiem sympatyków Legii. Większości kibicom ciężko zachować jednak obiektywizm przy typowaniu meczów z udziałem własnej drużyny. Nie oszukujmy się jednak. Legia w starciu z rosyjskim zespołem nie ma większych szans. Fakt faktem drużyna gości także ma swoje problemy wewnątrz klubu, ale nie są one na tyle poważne żeby zaszkodzić w dzisiejszym zwycięstwie. Nie będę mówił o tym że Spartak ma większy budżet i dlatego wygrają, bo przecież to żaden argument. Jeśli jednak pociągnąć tą kwestię dalej, to można już wysnuć tezę że gości stać na lepszych piłkarzy, co przecież widać gołym okiem. Legia osłabiona brakiem kilku ważnych piłkarzy, a moim zdaniem jedynym argumentem przemawiającym za Legią jest atut własnego boiska. Warszawiacy w poprzedniej rundzie wyeliminowali po wielkich bólach turecki Gaziantepspor, a co można sądzić przed dzisiejszym meczem ? Nie oszukujmy się, ale dla Legii to za wysokie progi. Kibice bramek nie strzelają..
Spartak [2.25] Bet365
Też chciałbym zobaczyć niespodziankę, bo dziś Legii będę bardziej kibicował niż wczoraj Wiśle. Jednak jakby nie było to większość ludzi jeśli stawia na Legię, to liczy na niespodziankę, ale tak naprawdę ciężko poprzeć to jakimkolwiek znaczącym argumentem.Masz rację , patrząc na klase drużyn warszawska Legia nie ma najmniejszych szans na awans. Ale nie oszukujmy sie tak samo było kiedy wylosowalismy Gaziantep. a stało sie jak stało. Piłka nozna jest strasznie nieprzewidywalna w tych czasach choćby przedwczoraj przegrana Kopenhagi na własnym stadionie wysoko bo 1:3. Kibicuje kazdej polskiej druzynie w europejskich pucharach. Kiepsko wygląda sytuacja kadrowa Legii przed tym meczem ale cóż, trzeba wierzyć moze sie uda!
To za tydzień gramy na Spartak chociaż będzie niski kurs ... Legia bez Radovica , Manu , Komorowskiego . Do dwóch pierwszych Legia nie ma zmienników ( dzięki genialnemu Markowi Podróżnikowi ) za Komorowskiego wejdzie Astiz/choto którzy nie grali ani min . Chociaż brak Komorwskiego to wzmocnienie bo co on dzisiaj wyrabiał ... Zmiana na Jędrzejczyka też fatalna .
Już tyle kasy zarobiłeś na poprzednich meczach stawiając na porażki polskich zespołów więc postaw wszystko na Spartak i za to sumkę kup sobie jakiś klubik, tak wyszkol piłkarzy żeby wreszcie ładnie zagrali w jakiś pucharach albo przynajmniej jakiś punkcik wywalczyli bo w tym sezonie jak i poprzednich Polskie zespoły według Ciebie nie mają prawa strzelić nawet gola..To za tydzień gramy na Spartak chociaż będzie niski kurs ... Legia bez Radovica , Manu , Komorowskiego . Do dwóch pierwszych Legia nie ma zmienników ( dzięki genialnemu Markowi Podróżnikowi ) za Komorowskiego wejdzie Astiz/choto którzy nie grali ani min . Chociaż brak Komorwskiego to wzmocnienie bo co on dzisiaj wyrabiał ... Zmiana na Jędrzejczyka też fatalna .
Co do sędziego to ogólnie pozwalał na ostrą grę. Czasami aż za bardzo ale co racja to racja , że nie można się czepiać sędziego.Muszę przyznać, że dawno nie widziałem tak dobrze grającej Legii, jednak wystarczyło to tylko na remis ze Spartakiem. Sędzia troszkę nawalił przy kilku sytuacjach, ale oczywiście nie mówię, że Legia nie wygrała przez sędziego.
Widac jakie masz pojęcie o Polskiej piłc a dobre mecze to widujesz na Fifie 11 ????Nie ma co sie podniecać...Jaki dobry wynik,jakie granie no i z kim...Takie mecze graja przeciętne drużyny europejskie co parę dni a tu niektórzy podniecaja się,że Legia zremisowała z Ruskimi.Przeciez to i tak mimo wszystko 2 liga europejska a aspiracje ponoć mamy jako naród większe.Podniecać to się można było wczorajszym meczem o superpuchar Hiszpanii,ale to juz inna planeta,inna bajka i inny świat...Takiego Radovica nikt w Europie nie chciał a tu taka podnieta,że nie będzie go w rewanżu.Gra polskich drużyn fajna jest dla kibicowania,z sentymentu,z patriotyzmu,prawie jak walka w wolnośc naszą i waszą,ale nie dla oglądanie,bo nie da się na to patrzeć,porównując jak grają w ligach na zachód od Odry.Niestety smutne,ale prawdziwe...
Nawet jeśli (odpukać) Wisła polegnie, to będzie grała w fazie grupowej LE, więc tragedii nie będzie. W końcu chyba przyzwyczailiśmy się, że Polskę reprezentuje jedna drużyna w fazie grupowej. W tym roku może być inaczej i oby tak było, ale będzie Legia miała ciężko w rewanżu.Mam nadzieję, że nie okaże się że 3 drużyny w pucharach które mamy tak daleko polegną na tej samej rundzie kwalifikacji ;/