>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

IV Liga Polska - Dyskusja, Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

3 2,8K

3kropek

Użytkownik
Witam. Tak przed sezonem spytam gdzie najlepiej grać czwartą ligę? Da się w singlach? Jakie limity w bukach? Za tydzień na pierwszą kolejkę w podlaskiej będę miał dobry typ. Wiem coś o czym na pewno buki nie będą wiedzieć. Podam go po ukazaniu się kursów.
Superbet ma ofertę na 3 i 4 ligę oraz jakieś promki na te ligi. Można grać single. U innych to nie wiem bo gram te ligi tylko, ze względu na te promki.

madman01 18K

madman01

Użytkownik
STS ma czwarte ligi, kiedyś były ograniczenia max 3 mecze stawka max 100 zl teraz nie widze zeby w sts byly jakies ograniczenia na niskie ligi wiec można chyba kombinować i grać jak się podoba

W 294

wiciu02

Użytkownik
Witam. Tak przed sezonem spytam gdzie najlepiej grać czwartą ligę? Da się w singlach? Jakie limity w bukach? Za tydzień na pierwszą kolejkę w podlaskiej będę miał dobry typ. Wiem coś o czym na pewno buki nie będą wiedzieć. Podam go po ukazaniu się kursów.
Właśnie Superbet wystawił kursy na IV podlaską . Zajrzyj , bo oni wyrastają na lidera wśród bukmacherów na niskie ligi .

psychol32 613,7K

psychol32

Użytkownik
Jestem na urlopie. Wczoraj mocno poszedłem po bandzie i dopiero przed chwilą zalogowałem się do życia. Chodzi o zespół z Grajewa z którego odeszło wielu zawodników z powodu problemów finansowych. Gra z Hetmanem Tykocin na który superbet dał 3.40 ja tam zagrałem za 57 zł bo tylko za tyle przyjęli. Z racji tego że jestem na urlopie nie mam dostępu do punktów stacjonarnych to szkoda mi czasu na kombinowanie jak to mocniej zagrać. Oczywiście każdy gra na swoją odpowiedzialność. Jakby ktoś wiedział jaki był kurs wyjściowy na Hetman to może dać znać.

W 294

wiciu02

Użytkownik
Myślę ,że istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo , graniczące z pewnością , że kurs po którym zagrałeś był kursem otwarcia . Mam zapisany kurs otwarcia na Warmię Grajewo - wynosił 1,7 , co oznacza , że na przeciwników powinien być około 3,5 . Czyli raczej nic nie spadł przed Twoim zagraniem .

Do góry Bottom