>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IV Liga Polska - Dyskusja, Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

parias__93 27,8K

parias__93

Użytkownik
4 liga, gr. mazowiecka

---

21.09.24r.
g. 15:00

Legionovia Legionowo - Makowianka Maków Maz.
Typ : 1
Kurs : 1,40 ( Superbet )

Ed : 3:1 ✅✅✅

Legionovia jest spadkowiczem z trzeciej ligi i mimo, że kadrowo przeszli małą rewolucję w porównaniu z poprzednim sezonem myślę, że będą drużyną plasującą się w górnej części tabeli. Grają u siebie z beniaminkiem, Makowianką. Goście w 7 meczach stracili 25 bramek, wygrywając i remisując tylko po jednym meczu. Można powiedzieć, że Legionovia również nie ma imponującego bilansu bo 3-1-3 ale grali już z każdym z kandydatów do awansu ( Mazovia, Ząbkovia, Weszło ) tym ostatnim urywając punkty. Kurs według mnie całkiem niezły, typuję wygraną drużyny w Legionowa.

---

21.09.24r.
g. 15:00

KS CK Troszyn - Błonianka Błonie
Kurs : 1,50 ( Superbet )

Ed : 3:2 ✅✅✅

Mecz drużyn, które w mojej opinii mają zupełnie inne cele na ten sezon. Przypominając poprzedni : Troszyn zajął 3 miejsce, jednak nie idealizując zabrakło sporo do miejsca premiowanego awansem. U siebie bilans 12-3-2 może robić wrażenie. Z kolei Błonianka rzutem na taśmę utrzymała się w lidze remisując 2:2 z Mazurem Karczew. Ten sezon widzę podobnie jeśli chodzi o końcową tabelę. Po 7 rozegranych kolejkach Troszyn wygrał 5 spotkań, 1 remisując i jedno przegrywając natomiast Błonianka z bilansem 3-0-4. W drużynie gospodarzy został utrzymany trzon drużyny na czele z Jakubem Tyską ( 22 gole ) oraz Kolumbijczykiem - Edgardo Ruizem ( 18 goli ). Informacją sprzyjająca typowi jest fakt, że w lato umowę w Troszynie podpisał znany z występów w Legii Warszawa czy Girondins Bordeaux, obrońca - Igor Lewczuk. Porażka z Mazovią z poprzedniej kolejki powinna szybko zostać wymazana z pamięci i myślę, że 3 punkty zostaną w Troszynie.

---

21.09.24r.
g. 16:00

Mazovia Mińsk Maz. - KTS Weszło
Kurs : 2,15 ( Superbet )

Ed : 3:2 ✅✅✅

Hitowe spotkanie na Mazowszu. O kadrze Mazovii pisałem przy okazji meczu z Troszynem w poprzedni weekend. Wygrana 3:1 i fenomenalna bramka Macieja Jankowskiego ( Ruch Chorzów, Wisła Kraków, Piast Gliwice, Arka Gdynia ). Partnerzy do dogrywania idealni : były zawodnik Feyenoordu Rotterdam - Michał Janota. mistrz Kazachstanu z Kairatem Ałmaty - Konrad Wrzesiński, były zawodnik Legii Warszawa, Zawiszy Bydgoszcz - Michał Masłowski, były obrońca m.in. Pogoni Siedlce i Olimpii Elbląg - Tomasz Lewandowski. Łącznie ponad 600 meczów w Ekstraklasie. Cel Mazovii jest jeden, awans na 100-lecie klubu. Przeciwnik również celujący w awans, klub Krzysztofa Stanowskiego czyli KTS Weszło. W kadrze gości mamy zawodników z przeszłością bogatą piłkarsko ( Ishmael Baidoo, Jakub Wójcicki, Damian Pawłowski czy Bartłomiej Kalinkowski ). Obie ekipy z bilansem 6-1-0 i niemal identycznymi ilościami bramek ( 25-6 , 25-5). Przewiduję mecz pełen emocji i walki zakończony zwycięstwem Mazovii - są gospodarzem, w mojej opinii dysponują najmocniejszą kadrą w lidze i muszą gonić mającą komplet punktów Ząbkovię Ząbki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1171
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Pomorzanin Serock- Tarpan Mrocza x2 1.92
Dwie druzyny ktore poziomy sportowe są na równym poziomie .Ogladalem obie ekipy w swoich spotkaniach i większe wrażenie na mnie odnotowali goście.Mają młody zespół w którym w środku pola króluje Japończyk .Jeśli nie popelnią prostych błędów jak to było wcześniej mogą spokojnie wywieźć punkt z Serocka. Pomorzanin przeciętna drużyna jak dla mnie .

Sparta Brodnica -Mustang Ostaszewo x2 1.73
W środę obie ekipy grały ze sobą PP gdzie padł remis .Było to wyrównane spotkanie ,a obie drużyny dały pograć trochę zawodnikom z ławki. Gospodarze mają osłabienia ,gdzie zabraknie najlepszego strzelca i środkowego pomocnika .Mustang ciekawa drużyna która powinna chociaż zremisować ten mecz .

Do kasy😅

Ostatnia edycja:
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Łokietek -Polonia Bydgoszcz x2 2.07 sb
Polonia po blamażu ,gdzie trzy czerwone kartki padły dla nich jedzie do Łokietka .Zabraknie u nich tylko jednego zawodnika .Dwie drużyny które są wyrównane.Gracze gospodarzy spinaja się na mocne ekipy z tymi słabszymi idzie im gorzej .Dodatkowo pod koniec sezonu Polonia pomogła się utrzymać graczom z Brześcia. Liczę, że Polonia wywiezie minimum punkt .

Otrzymane punkty reputacji: +115
janusz_tracz 10K

janusz_tracz

Użytkownik
Orlęta Radzyń Podlaski - Górnik II Łęczna win 2 🔥

odds.jpeg

Górnik Łęczna po dzisiejszym wygranym meczu z Wisłą Kraków nie robi treningu wyrównawczego tylko zamiast tego zawodnicy 1-ligowca jadą jutro na mecz do Radzynia. Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy: to jest bowiem Typ mój, który dla Was będzie wydany.

Otrzymane punkty reputacji: +1917
zonu 23K

zonu

Użytkownik
Czarni Jasło - Sokół Kolbuszowa Dolna
2 @1,26

Strug Tyczyn - Izolator Boguchwała
2 @1,27 odwołany

Ekoball Stal Sanok - Sokół Sieniawa
1 @1,37 odwołany

ako: 2,19
superbet

Bez zbędnych filozowii, dziś atak na mocnych faworytów w grupie podkarpackiej. Jasło mocny średniak, tydzień temu porażka u siebie z Wiśniową (również było to do przewidzenia), wyraźnie ustępują drużynom z czuba tabeli. Szkoda, że nie ma nigdzie handi na Sokół, bo bym skorzystał.
Izolator również powinien wyjechać z Tyczyna z kompletem punktów. Gospodarze tydzień temu ulegli Głogovii, która w zimie przeszła bardzo duże zmiany kadrowe. Z tego co pamiętam to według bukmacherów Tyczyn był sporym faworytem, kurs na Głogovie wynosił chyba coś w okolicach 8-10 i to jako gospodarz.
W mojej opinii Stal również wygląda solidniej i jest mocniejsza od Sokoła.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1843
zonu 23K

zonu

Użytkownik
Bardziej jako ciekawostka:
Znalazłem ciekawą rozbieżność w kursach na 2 spotkania w IV lidze podkarpackiej u różnych bukmacherów i spróbuję na niej zarobić zanim zacznie się pierwszy z obu meczów (zagrałem w dublu za grosze). Ale o co tu chodzi:

Legion Pilzno — Stal II Mielec
Mecz drużyn z 13 i 16 miejsca w tabeli - Legion 23 punkty a Stal 8. Tutaj jednak zwróciłbym uwagę na fakt przerwy na mecze międzynarodowe i fakt, że Stal może oddelegować paru zawodników z pierwszej drużyny, którzy nie dostali powołań. Jeśli tak będzie (na tą chwilę tego nie wiem i gram w ciemno), to szykuje sie promocja weekendu. I tu uwaga rozbieżności w kursach na Stal:
sts - @10,19
fortuna - @8,05
iforbet - @12
superbet - @14

Głogovia Głogów Młp. — Czarni Jasło
Głogovia 10 miejsce, Czarni 12 miejsce, jednak w Głogowie miała miejsce zimą rewolucja kadrowa i przez wielu są spisywani na porażkę. Pokazali jednak w pierwszym meczu ze Strugiem, że jednak coś tam nowi zawodnicy potrafią grać i wygrali (kursy na nich były w okolicach ~@8 z tego co pamiętam). Jasło moim zdaniem nie jest aż tak mocne, żeby być tak wielkim faworytem w tym meczu i kurs na gospodarzy jest kosmiczny. Tak wyglądają kursy na gospo:
sts - @6
fortuna - @5,37
iforbet - @6,75
superbet - @14 !!!

Jaki jest mój plan? Zagrałem za dyszkę w dubelku z nadzieją, że kursy do jutra spadną/być może w miare się wyrównają do tych z innych buków. Wystarczy, że wpadnie info z Mielca o wzmocnieniu zawodnikami z pierwszej drużyny i kurs powinien znacznie spaść.
Jak dobrze pójdzie, to już przed pierwszym meczem (jutro, godz 14:00) będę mógł zrobić cashout z zyskiem
Smile

zonu 23K

zonu

Użytkownik
Daj znać jak to się skończyło :)?
Kursy kompletnie się nie zmieniły.
A nawet jakby się zmieniły to nie mógłbym zrobić cashout, bo Pan z pomocy technicznej superbet wyjaśnił, że kursy na moim kuponie (zagranym wcześniej) nie uległy by zmianie.
Kiedyś kilkukrotnie zamykałem tak kupony zagrane dzień przed spotkaniem z dużym zyskiem, np. Godzinę przed meczem, kiedy kurs w dobę spadł z 15 na przykładowo 5.
No ale co można się spodziewać po polskich bukach :)

Z 174

zeeed

Użytkownik
można było pograć glogovie 1X w superbet @5.6 zagrałem za drobne. Mecz skonczył się 1:1 więc dziękuję za info

Otrzymane punkty reputacji: +174
zonu 23K

zonu

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Nie znalazłem tematu odnośnie pucharów regionalnych, więc wrzucę tutaj, obie drużyny IV-ligowe.

Sokół Kolbuszowa Dolna - Izolator Boguchwała
X2 @4,50

stawka: 10j
sts

Sokół w sobotę rozegrał bardzo ważne i intensywne spotkanie na szczycie ligi z JKS Jarosław. Gospodarze walczyli do ostatniej minuty, dzięki czemu z wyniku 1-3 w 80 minucie spotkania, zdołali strzelić 2 bramki w końcówce i zremisować. Dziś grają Ćwierćfinał Okręgowego Pucharu Polski z Izolacją, którą uważam za solidną drużynę z tej samej ligi. Sokół widać ma duże parcie na awans do III ligi, bardzo prawdopodobne że walka z drużyną z Jarosławia toczyć się będzie do ostatnich kolejek, co nie koniecznie może przełożyć się na mobilizację w Pucharze.
Pójdę w stronę Izolacji ze względu na możliwe zmęczenie Sokoła wymagającym meczem, nie mam pewności czy Kolbuszowa Dolna będzie chciała walczyć na dwóch frontach, potencjał Izolatora oraz po prostu widzę bardzo duże value w tym kursie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2000
Do góry Bottom