P
7,5K
pewniak1978
Użytkownik
Portadown i Dundela przełożone więc dubel utworzył się sam
Za 1,22? Jeżeli już to handim -1,5 za 1,64. Gospodarze ostatnio zwyżka formy i grają pełnym składem. Powinni jednak przegrać.A Linfield ? Psychosocial
No handicap miałem na myśli. Pytanie czy Linfield da radę dwoma golami.Za 1,22? Jeżeli już to handim -1,5 za 1,64. Gospodarze ostatnio zwyżka formy i grają pełnym składem. Powinni jednak przegrać.
Gdzieś ty znalazł taki kurs? Na ten bts?W tym sezonie trafne typowanie z Irlandii Północnej graniczy z cudem. Najwidoczniej nie należy się w tej lidze kierować logiką i rozumem. Można też spróbować moje typy grać na odwrót .
Dzisiaj podam dwa zdarzenia ale bez opisu. Szkoda zdrowia i nerwów..
Dungannon-Larne TYP BTS kurs 3,10 3/10 g.16.00
Linfield-Crusaders TYP 1 kurs 1,66 5/10 g.16.00
Pzdr/Psycho.
Dla porządku powinienem był napisać, że jest jeszcze 5 dodatkowych kolejek po sezonie zasadniczym. Niemniej samego kontekstu to nie zmienia - subiektywnie rzecz ujmując, Rangers na tym etapie rozgrywek nie mają już o co walczyć, a Cliftonville - zdecydowanie tak, choć istotnie mają więcej czasu na doścignięcie lidera, niż wprost wynikało to z mojej analizy .przeciez tam jest pozniej jeszcze grupa mistrzowska, piszesz analize tak jakby mialobyc koniec ligi za pare kolejek.