>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Irlandia - Eirecom League 07

Status
Zamknięty.
M 0

mikecfc

Użytkownik
Spotkanie: Limerick 37 FC - Shelbourne FC
Typ: 1
Kurs: 1.67
Bukmacher: Expekt
Analiza: Jest to bardzo ważny mecz dla gospodarzy, którzy przed sezonem dali sobie za cel &#39;awans do wyższej klasy rozgrywkowej&#39;. Ich ostatnie spotkania nie były rewelacyjne, co skutkowało stratą punktów z niżej notowanymi rywalami. Ostatnio jednak rozegrali oni bardzo dobre wyjazdowe spotkanie z liderem ligi Dundalk i wywieźli z bardzo trudnego terenu jedynie punkt, a nawet mogli pokusić się o całą pulę. Rywal z dolnych rejonów tabeli, jakim zdecydowanie jest mistrz Irlandii, zdegradowany za długi finansowe - Shelbourne nie może liczyć na przychylność gospodarzy. Shelbourne słabo rozpoczeli sezon, przegrywając mecz za meczem. Ostatnio jednak szczęśliwie zremisowali z Cobh (wyrównali dopiero po rzucie karnym w ostatnich minutach meczu). Do składu Limerick wraca nareszcie Nigel Keady oraz Dave Goldbey, lecz bramkarz Jimmy Fyffe dalej będzie musiał pauzować (kontuzja). Shelbourne zagra bez zawieszonego Alana Murphy&#39;go oraz bez kontuzjowanych: Tony&#39;go O&#39;Dowda, Johna Brophy&#39;go, Aidana Collinsa oraz Jima Crawforda. Jeśli chodzi o forme wyjazdowych spotkań Shelbourne nie wygląda ona najlepiej. Na 8 spotkań nie wygrali oni żadnego, remisując zaledwie trzy. Bilans bramek także nie jest zachwycający. Strzelili oni bowiem tylko cztery bramki, tracąc aż 14! Forma Limerick na własnym terenie jest zadowalająca, choć mogła by być lepsza. Na 8 spotkań wygrali oni trzy, cztery remisując oraz tylko jedno przegrywając! Mam nadzieję, że po dzisiejszym dniu dopiszą sobie do statystyk kolejne domowe zwycięstwo. Stawiam na Limerick/polecam! ????

Ostatnie spotkanie obu drużyn:
Shelbourne 1-1 Limerick 37 (27/04/2007)

Ostatnie spotkania Limerick37 FC:
FC Dundalk vs. Limerick 37 FC 0:0
Limerick 37 FC vs. Kilkenny City 2:2
Finn Harps vs. Limerick 37 FC 3:0
Limerick 37 FC vs. Wexford Youths 3:0

Ostatnie spotkania Shelbourne FC:
Shelbourne FC vs. Cobh Ramblers 2:2
Monaghan United vs. Shelbourne FC 4:0
Athlone Town vs. Shelbourne FC 1:0
Shelbourne FC vs. Kilkenny City 2:0

Wynik: 3:2 dla Limerick!!!! :spokodfhgfh: ✅

M 0

mikecfc

Użytkownik
[center:2cc891dc0d] 18 Kolejka
[/center:2cc891dc0d][center:2cc891dc0d]
FC Dundalk - Kildare County
Monaghan United - Limerick 37 FC
Shelbourne FC - Wexford Youths
Athlone Town - Cobh Ramblers
Kilkenny City - Finn Harps
[/center:2cc891dc0d]

majestic 0

majestic

Forum VIP
⚽ Drogheda - Galway United (mecz przelozony)
propozycja: Win Drogheda 1.50

Drogheda po 15 kolejkach jest na 2 miejscu w tabeli i do St Patricks traci tylko 2pkt. Na wlasnym stadionie radzi sobie dobrze 4-2-1 bilans bramkowy to 15-9. od początku sesonu zawodnicy tej druzyny borykaja się z kontuzjami, dzis nie jest inaczej, wystąpić nie będą mogli Mikko Vilmunen, Simon Webb , Stephen Gray, Declan O&#39;Brien, Shane Barrett, Jason Gavin i Richie Baker. Mimo tych brakow w skladzie druzyna gra dobrze i co najważniejsze wygrywa mecze. Galway jest to druzyna która jest na 10 miejscu i dosc dobrze spisuje się w meczach wyjazdowych zdobyli tam większość bo 11 z 15 punktow które maja na koncie. W ich skladzie zabraknie dzis jednak kilku graczy którzy dotychczas grali w podstawowym skladzie, nie zagraja Stephen O&#39;Flynn , David Cooke , Liam McKenna, Chris Armstrong i Alan Keane a trener jest zmuszony wystawic za nich młodych nie doświadczonych jeszcze graczy co jest bardzo duzym oslabieniem. Druzyna Droghedy może dzis objac fotel lidera i na pewno będzie chciala to wykorzystac a większych problemow przy tym mieć nie powinna.

majestic 0

majestic

Forum VIP
⚽ Bohemians Dublin - Cork City (2-2) samoboj ????
propozycja: Win Bohemians 2.20
⛔

W jednym z pulfinalowych spotkan o puchar ligi Irlandzkiej spotkaja się dzis Bohemians Dublin i Cork City. Bohemians w obecnym sezonie spisuje się bardzo dobrze po 16 rozegranych kolejkach zajmuje 3 miejsce w tabeli, szczególnie na wlasnym stadionie jest to bardzo grozna druzyna maja tam bilans 5-3-0 a w bramkach 12-2. Ich forma w chwili obecnej jest wysoka, ostatnie 3 mecze to wygrana z druzyna Drogheda w rozgrywkach o puchar FAI, wygrana z Waterford United i ostatni mecz to remis osiagnety w meczu wyjazdowym z jedna z najlepiej spisujących się druzyna na wlasnym stadionie czyli Shamrock Rovers. Niepewny jest wystep tylko Colina Healy i Garetha Farrelly ale zawodnicy ci wedlug ostatnich doniesien prawdopodobnie wybiegna dzis na boisko. Cork City jest to bardzo solidna druzyna która na wyjazdach spisuje się dosc dobrze 3-2-3 w bramkach 11-12, jednak wystapi bardzo oslabiona. Nie zagraja: Colm Carroll, Brian O´Callaghan, Darren Murphy, Darragh Ryan , Billy Woods i Roy O’Donovan(10 bramek). Bohemians nie wygralo z Cork od 8 spotkan i mysle ze dzis jest znakomita okazja by przelamac ta niekorzystna passe.

M 0

mikecfc

Użytkownik
[center:361cb12316] 17 Kolejka
[/center:361cb12316][center:361cb12316]
Derry City - Sligo Rovers
UCD Dublin - Drogheda United
Waterford United - St Patricks Athletic
Longford Town - Shamrock Rovers
Bohemians Dublin - Bray Wanderers
Galway United - Cork City (przełożony na 10.07)
[/center:361cb12316]

redrum 0

redrum

Użytkownik
Kurs:1.85
Expekt

no coz Derry w tym sezonie nie idzie najlepiej az 8 pozycja natomias sligo zajmuje 8 pozycje z dobrym bilansem lecz jest jeedna wada tego zespolu dopiero raz zremisoowali czyli wygrywaja lub tylko przegrywaja ???? Tu widze szanse Derry poniewaz jest to dobra druzyna i mam nadzieje ze sciany tym rezem pomoga i wygraja ten mecz 2:0 lub 2:1 napewno nie bedzie remisu ????

Pozdrawiam :spokodfhgfh:

redrum 0

redrum

Użytkownik
Shelbourne FC - Wexford Youths
Typ : x
Kurs: 3.20
Expekt
Dnia 6 lipca nodbedzie sie pojedynek miedzy sredniakami 2 ligi Irlandzkiej. Obie druzyny walcza o pozostanie w lidze Shellbourn w tym momencie jest na pozycji spadkowej ale traci tylko 1 pkt do Wexford ???? Wlasny boisko powinno byc atutem tej druzyny lecz nie graja oni najlepiej w tym sezonie i bardzo czest remisuja to mnie sklonilo do postawienie x . Sadze ze Wexford bylo by zadowolone z remisu bo najprawdopodobniej zostali by na pozycji ktora nie daje im spadku z ligi ???? Moj wynik 1:1 xD

Pozdrawiam

M 0

mikecfc

Użytkownik
Spotkanie: UCD - Drogheda
Typ: ponizej 2.5 goli
Kurs: 1.60
Analiza: Postanowiłem zagrać under w meczu UCD z Droghedą, bowiem obie drużyny preferują defensywny futbol, nie strzelając zbyt wiele bramek. Patrząc na statystyki wyjazdowe Droghedy jestem przekonany, że nie kłamią. Piłkarze wice-lidera ligi zanotowali 6 underów/na osiem spotkań wyjazdowych. UCD u siebie także nie pozwala kibicom często wstawać z rękami wzniesionymi, bo tylko trzy spotkania na osiem zakończyły się pow.2,5 bramki. Drugą sprawą jest to, że Drogheda ma bardzo zły bilans jeśli chodzi o rywalizacje na terenie UCD. A wiadomo, że St.Patricks dziś może odskoczyć tak więc nie wchodzi w gre żadna strata punktów przez piłkarzy Drogs. Myśle, że druzyny będą bały sie zaatakować i będą cały mecz kontrolowaly sytuacje. Jednobramkowa przewaga wiadomo, że da zwyciestwo i tylko na takie zwycięstwo licze. Biore pod uwage takze remisy 0:0, 1:1 ???? tak czy inaczej stawiam ponizej 2.5 goli.

*Tak jak mówiłem, jednobramkowe zwycięstwo Droghedy 1:0! ✅

M 0

mikecfc

Użytkownik
Spotkanie: Shelbourne - Wexford Youths
Kurs: 1.80
Analiza: Tydzień temu stawiałem przeciwko Shelbourne, ale przyglądając się od kilku kolejek grze Shelbourne, jestem przekonany że już wkrótce wygrają. Nie daje sobie uciąć głowy za wygraną Shelbourne, ale zdecydowałem się że postawie na nich już dzisiaj! Grają ze słabą drużyną na własnym terenie i uważam, że to może być ich największy dziś atut. Piłkarze mistrza Irlandii pokażą, że stać ich jeszcze na pewne zwycięstwa (nie zapominajmy o tym, że to właśnie Shelbourne zdobyło tytuł!). Ostatni pojedynek Shelbourne zakończył się przegraną, lecz prowadząc 1:0 a potem 2:1 na wyjeździe z drużyną mierzącą w awans do Eircom League to duże osiągnięcie - szczególnie gdy statystyki wyjazdowych spotkań Shelbourne nie są za dobre. Dwa tygodnie temu także urwali punkcik, drużynie mierzącej w awans (2:2 z Cobh). Tak więc, oby sprawdziła się teoria: &quot;do trzech razy sztuka&quot; ???? . Wexford na wyjeździe spisują się niezbyt dobrze: (2-2-4), strzelając tylko 6 bamek, a tracąc aż 16! Shelbourne u siebie większość meczy remisowało, lecz kiedyś ta passa musi się skończyć (dom:2-4-1). Odkąd zostało otwarte okienko transferowe pare dni temu, większość irlandzkich drużyn wykonało transfery. Władze Shelbourne nie mogły być gorsze od innych, tak więc w dzisiejszym meczu znajdzie się w składzie gospodarzy kilku debiutantów. Alan Murphy wraca po zawieszeniu, Darren McKenna po kontuzji. Lecz jednak dalej nie zagrają.. Tony O&#39;Dowd, Jim Crawford, John Brophy oraz Aidan Collins. W składzie Wexford nie zapowiadają się większe rewolucje w tym spotkaniu.

Ostatnie spotkanie obu drużyn:
Wexford Youths 1-1 Shelbourne (04/05/2007)

Wynik: 1:0 ???? ✅

redrum 0

redrum

Użytkownik
Wysłany: Dzisiaj 10:44
Shelbourne FC - Wexford Youths ⛔ 0-1 :|
Typ : x
Kurs: 3.20
Expekt
Dnia 6 lipca nodbedzie sie pojedynek miedzy sredniakami 2 ligi Irlandzkiej. Obie druzyny walcza o pozostanie w lidze Shellbourn w tym momencie jest na pozycji spadkowej ale traci tylko 1 pkt do Wexford ???? Wlasny boisko powinno byc atutem tej druzyny lecz nie graja oni najlepiej w tym sezonie i bardzo czest remisuja to mnie sklonilo do postawienie x . Sadze ze Wexford bylo by zadowolone z remisu bo najprawdopodobniej zostali by na pozycji ktora nie daje im spadku z ligi ???? Moj wynik 1:1 xD

Pozdrawiam

redrum 0

redrum

Użytkownik
Derry City - Sligo Rovers 4-1
Expekt

no coz Derry w tym sezonie nie idzie najlepiej az 8 pozycja natomias sligo zajmuje 8 pozycje z dobrym bilansem lecz jest jeedna wada tego zespolu dopiero raz zremisoowali czyli wygrywaja lub tylko przegrywaja ???? Tu widze szanse Derry poniewaz jest to dobra druzyna i mam nadzieje ze sciany tym rezem pomoga i wygraja ten mecz 2:0 lub 2:1 napewno nie bedzie remisu ????

Pozdrawiam :spokodfhgfh:
Bardzo ladny mecz duzo goli ???? I typek do przodu ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Expekt

no coz Derry w tym sezonie nie idzie najlepiej az 8 pozycja natomias sligo zajmuje 8 pozycje z dobrym bilansem lecz jest jeedna wada tego zespolu dopiero raz zremisoowali czyli wygrywaja lub tylko przegrywaja Tu widze szanse Derry poniewaz jest to dobra druzyna i mam nadzieje ze sciany tym rezem pomoga i wygraja ten mecz 2:0 lub 2:1 napewno nie bedzie remisu

Pozdrawiam
typek bardzo fajny . Ale analiza beznadziejna , piszesz że Derry i Sligo są na 8 pozycji? jak to możliwe.Po drugie
lecz jest jeedna wada tego zespolu dopiero raz zremisoowali czyli wygrywaja lub tylko przegrywaja
hmmm czy wada.Troche mało inteligentne zdanie.

Gajnie że napisałęś analizke ,ale następnym razem przed wytsłaniem przeczytaj sobie , ja tak zawsze robie i pare błędów zawsze robie i jest pare literówek.

PS ten post nie ma krytykować ma ci pomóc w pisaniu kolejnych analiz.

poZdrawiam.

M 0

mikecfc

Użytkownik
[center:4d4a621c1c] 19 Kolejka
[/center:4d4a621c1c][center:4d4a621c1c]
FC Dundalk - Finn Harps
Shelbourne FC - Kildare County (przełożony ze względu na nasiąknięte wodą boisko)
Monaghan United - Wexford Youths
Athlone Town - Kilkenny City
Cobh Ramblers - Limerick 37 FC
[/center:4d4a621c1c]

majestic 0

majestic

Forum VIP
⚽ Bohemians - Bray Wanderers (2-0)
propozycja: Win Bohemians 1.50
✅

Bohemians Dublin obecnie 4 druzyna w tabeli która bardzo dobrze spisuje się na wlasnym stadionie 5-3-0 w bramkach 12-2 zagra dzis z Bray Wonderers która zupełnie nie radzi sobie w meczach wyjazdowych 1-1-5 w bramkach 5-13. Warto wspomniec o tym ze druzyna ta gra tak nie od dzis bo na koniec poprzedniego sezonu miala takrze bardzo niekorzystny bilans w tych meczach 0-4-12 a w bramkach 6-42. Bray wysatpi dzis bez Jaya O&#39;Shea i Colma Tressona, natomiast trener Bohemians ma do dyspozycji caly sklad wraz z najlepszym snajperem w lidze Glenem Crowe który ma na swoim koncie już 6 bramek. Mysle ze zadnej niespodzianki w tym meczu nie będzie i Bohemians odniesie swoje 8 zwyciestwo w tym sezonie.

masa 0

masa

Użytkownik
⚽ Drogheda - Bohemians
TYP: poniżej 2.5 gola ✅ wynik: 1:0
KURS: 1.65

Jest to mecz w którym buki faworyzują drużynę gospodarzy lecz nie na ty będę się skupiał. Drużyny te strzelają bardzo mało bramek w tym sezonie i stąd mój typ. W spotkaniach tych drużyn aż 10 razy wygrywali goście 4 razy gospodarze i 2 razy padł remis co oznacza że gospodarze nie będą mieli łatwego zadania a goście mogą nie czuć się za dobrze na wyjeździe i nie strzelą dużo bramek. Ogółem w lidze Irlandzkiej pada mało bramek. Ostatnie 2 mecze które drużyny stoczyły przeciwko sobie zakończyly się jednym zwycięstwem Droghedy (1-0) i jednym zwycięstwem Bohemiansa (0-1). Także nie mam wątpliwości że padnie mniej niż 2.5 gola.

M 0

mikecfc

Użytkownik
Spotkanie: Athlone Town - Kilkenny City
Kurs: 1.70
Analiza: Odkąd tylko zobaczyłem jak przedstawia się 19 kolejka First Division, wiedziałem że mam już swój pewny typ, czekałem tylko na składy i różne sugestie irlandczyków. Dziś już w dniu meczu mogę powiedzieć, że dużo się nie zmieniło dalej stawiam na Athlone, które będzie na własnym pięknym nowym stadionie podejmować Kilkenny-najgorszy team ligi. Powodów dla których szacuje zwycięstwo gospodarzy jest wiele. Po pierwszy nowy trener Dermot Lennon, który oficjalnie zadebiutuje dziś w drużynie Athlone (wcześniej nieoficjalnie zremisował 0:0 z b.dobrze spisującą się drużyną Cobh). Drugim powodem jest tragiczna sytuacja City, zajmują oni ostatnie miejsce, ich ligowa forma przedstawia się: PRPRR (P-przegrana, R-remis). Jedynym + przemawiającym za drużyną gości może być brak kilku podstawowych piłkarzy Athlone: Colm Heffernan, Michael Harty. Ale sądzę, iż jest wielu innych dobrych/lepszych piłkarzy, którzy godnie ich zastąpią. Ważne, że przede wszystkim zagra ich najlepszy strzelec Steven Gavin. Nowy szkolenowiec Athlone w wywiadach przed meczowych twierdzi, że piłkarze są zmotywowani do tego pojedynku i wierzą że są w stanie wygrać i zdobyć 3 punkty. Jeśli zawodnicy zagrają zgodnie z własnymi umiejętnościami to o wynik obawiać się nie musimy. Trener potwierdza słowa kibiców, którzy dobrze wiedzą że zdarzyła się ogromna szansa aby już dziś wygrać i przerwać pasma niepowodzeń (remisów!). Mam nadzieje, że nikt się nie zawiedzie ani piłkarze ani kibice oraz działacze, no i my.. bukmacherzy! ???? Stawiam na Athlone Town!

Ostatnie mecze obu zespołów:
May 11, 2007: Kilkenny City 2-3 Athlone Town
May 8, 2007: Athlone Town 1-1 Kilkenny City (mecz pucharowy)
Mar 10, 2007: Athlone Town 3-0 Kilkenny City
Nov 4, 2006: Kilkenny City 2-2 Athlone Town
Sept 8, 2006: Athlone Town 3-0 Kilkenny City
Jul 8, 2006: Kilkenny City 0-2 Athlone Town

Wynik: 1:1 ⛔

M 0

mikecfc

Użytkownik
Spotkanie: St. Patricks - Longford Town
Kurs: 1.30
Analiza: Długo się rozpisywać na temat tego meczu nie będę, bowiem co można napisać gdy gra &#39;moim zdaniem najlepsza&#39; drużyna ligi z najgorszą? Wiem, że nie raz zdarzały się podobne wpadki, przez które traciliśmy sporo kasy. Lecz patrząc na ten pojedynek, nie wyobrażam sobie innego rezultatu jak zwycięstwo gospodarzy. Drużyna St. Patricks aby dalej dotrzymać towarzystwa Droghedzie, musi ten mecz wygrać inaczej ta druga drużyna oddali się na sporą ilość punktów. St. Patricks u siebie jest b.mocną drużyną (8 spotkań: 6 zwycięstw, 1 remis, 1 porażka). Natomiast wyjazdowe mecze Longford to jedna wielka katastrofa (8 spotkań: 0 zwycięstw, 3 remisy, 5 porażek). Przyp. w ostatnich 6 meczach Longford strzeliło tylko 4 bramki, tracąc ich aż 13 :wowsdf: Jestem pewien, że dziś dopiszą sobie na swe konto kolejną porażkę o wysokich rozmiarach. Nic innego nie widzę, jak zwycięstwo St. Patricks! :spokodfhgfh:

Wynik: 4:2! ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom