>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Irlandia - Eirecom League 07

Status
Zamknięty.
M 0

mikecfc

Użytkownik
jutro kolejna kolejka a ja mam swój pewny typ :jezora: Przeanalizowałem spotkania tych drużyn i jestem przekonany, że jutro pewnym zwycięstwem będzie cieszyć się St.Patricks (moja ulubiona drużyna od początku sezonu). Goście (Sligo Rovers) nie pokazują nic, przegrywając wyjazdowe mecze notorycznie. St.Patricks podbudowane zwycięstwem nad Droghedą będą chcieli udowodnić poraz kolejny, że zwycięstwa to nie przypadki. Moim zdaniem są oni obecnie najlepszą irlandzką drużyną. Wierze w nich i wiem, że jutro także nie zawiodą swoich kibiców.

Ostatnie mecze St.Patricks:

St. Patrick&#39;s Athletic - Drogheda United 1:0 :!:
UCD Dublin - St. Patrick&#39;s Athletic 2:2
Cork City - St. Patrick&#39;s Athletic 1:0
St. Patrick&#39;s Athletic - Shamrock Rovers 2:1

Ostatnie mecze Sligo:
Bray Wanderers - Sligo Rovers 2:0
Sligo Rovers - Cork City 4:1
Shamrock Rovers - Sligo Rovers 1:0
Sligo Rovers - Waterford 1:1

TYP: St. Patrick&#39;s Athletic - Sligo Rovers 1 ✅

M 0

mikecfc

Użytkownik
[center:9461f908a2] 13 Kolejka
[/center:9461f908a2][center:9461f908a2]
Bohemians Dublin - St. Patrick&#39;s Athletic
Sligo Rovers - Drogheda United
Longford Town - Galway United
Derry City - Waterford
Bray Wanderers - UCD Dublin
Shamrock Rovers - Cork City
[/center:9461f908a2]

M 0

mikecfc

Użytkownik
[center:a6be949ab6] 14 Kolejka
[/center:a6be949ab6][center:a6be949ab6]
Cork City - Derry City
Drogheda United - Longford Town
St Patricks Athletic - Galway United
Waterford United - UCD Dublin
Shamrock Rovers Dublin - Bray Wanderers
Sligo Rovers - Bohemians Dublin
[/center:a6be949ab6]

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Drogheda United - Longford Town 1 | 1.35

Dziś sądze że bardzo dobry typ .Kurs jak na takie spotkanie i tak spore ,porównywując czasem ,do &quot;pewniaków&quot; z lig Europejskich.Jednak może przejde do sedna sprawy - analizy.Drogheda od zawsze gra u siebie naprawe swietnie.Drogheda u siebie ostatnio troszke zawaliło ,bo przegrała z Shamrock 2-0 ,mocno niespodziewanie ,kolejke wczesniej kiedy u siebie zremisowali z Cork .Wcześniej jednak wygrali 3 mecze .Ostatnio jednak nastąpiło przełamanie ,wygrali na wyjezdzie ze Sligo raczej &quot;ogórki&quot; ale zawsze ,jednak trzeba powiedzieć że dzisiejszy rywal jeszcze gorszy niż przed tygodniem.Longford jest ostatnie w lidze ,dodatkowo na wyjazdach tez grają najgorzej jeśli patrząc na tabele.Maja 4 przegrane ,dwa remisy i jeszcze ani razy nie wywieźli maksimum punktów.Niesądze żeby się to dziś zmieniło.Dziś Drogheda powinna wygrać jeśli niechą aby dogonił ich Bohemians.Jednak obawiam się ponieważ , u gospodarzy niezagra po raz kolejny współ-najlepszy strzelec zespołu O&#39;Brien.Licze jednak że dziś dobrze zagra Robinson ,który ma na swoim koncie 5 bramek.Dodatkowo zabraknie u Droghedy : Shane Barrett. Richie Baker, Dan Connor, Aidan O&#39;Keefe oraz Jason Gavin .U gosci też są brakmi ,miedzy innymi nie zagra bramkarz Shay Kelly ,bedzie to napewno osłabienie.Oprócz niego nie zagrają Sean Prunty , John Martin i Robbie Martin .Zapomniałęm dodać informacji h2h ,która jest zdecydowanie na korzyść gospodarzy ,zwłaszcza w ostatnich sezonach.Ogólnie patrząc na to spotkanie to uważam że warto je zagrać.Kurs przeciętny ale zawsze coś .Dziś Drogheda bedzie musiała udowodnić kibicą ,że są coś warci .A z kim tego nie udowodnić ,jak nie z ostatnią drużyną ligową.

by fcbialas

komarr 4

komarr

Forum VIP
Cork City - Derry City
typ under 2,5
kurs 1,55

W jutrzejszym spotkaniu Cork bedzie podejmowac Derry. Dwa mocne zespoly stana miedzy sobia, trudno tutaj wytypowac zwyciesce ale na temat tego meczu przypada mi do gustu under 2,5. Derry w tym sezonie to bardzo underowa druzyna, stracila swoja sile ofensywna z przed roku i na ostatnich 10 kolejek maja az 8 z rzedu underow zanotowanych ! Cork rowniez nie grzeszy skutecznoscia, na 10 ostatnich meczy maja 6 underow. Wiec moja wizja tego meczu jest taka ze albo druzyny sie &quot;nagle&quot; rozstrzelaja.... albo bedzie underowy nick poraz n-ty. Co ciekawe... na 10 ostatnich pojedynkow miedzy tymi zespolami padlo az 8 underow. Czy to przypadek ? Mysle ze nie i &quot;historia&quot; lubi sie powtarzac i wedlug mnie tak bedzie rowniez jutro.

1-1 ✅

cerber 2

cerber

Użytkownik
Drogheda United - Longford Town ( Połowa/Wynik końcowy )
Analiza:Gospodarze tego meczu znajduja sie obecnie na 2 pozycji i do świetnie spisujacego sie w tym sezonie lidera- St. Patricks tracą 5 punktow,a nad 3 Bohemians - tylko 1 pkt.Początek sezonu bardzo dobry,potem jednak cos sie nie ukladało-2 remisy potem 2 porazki,ale to z dobrymi przeciwnikami wspomnianym St. Patricks i z Shamrock Rovers.Ostatnie spotkanie to jednak zwyciestwo nad Sligo 0:2.Przeciwnicy Droghedy to zajmujący ostatnie miejsce zespol Longford.Mało tego w 13 meczach zdobyli jedynie 7 punktow,ale za problemy z finansami zostanie im odjete 6 pkt i na koncie maja jedynie punkt...Na wyjazdach zdobyli tylko 2 punkty,a co za tym idzie nie wygrali jeszcze wyjazdowego meczu.Mysle,ze w tym meczu gospodarze wygrają dosc znacznie,a co za tym idzie do połowy jak i wynik koncowy bedzie na kozysc Droghedy.
Typ:1/1

majestic 0

majestic

Forum VIP
⚽ Shamrock Rovers - Bray Wanderers 1 ✅ (1-0)

dzis druzyna Shamrock Rovers na swoim stadionie Tolka Park bedzie goscila Bray Wonderers. Shamrock w roli gospodarzy radzi sobie bardzo dobrze 4 wygrane i tylko 1 przegrany mecz.
ich ostatnie mecze to pasmo sukcesow, najpierw w pucharze pokonali druzyne Drogheda United 3-0 i puzniej w lidze 2-0 oba mecze grali na wyjezdzie, ostatni mecz grali we wtorek na wlasnym stadionie pokonali wtedy druzyne Cork City 2-0. wspomniane zespoly nie sa jakimis tam chlopcami do bicia ale naprawde solidnymi druzynami. w dzisiejszym meczu w ich szeregach zabraknie 2 graczy Poula Shielo ktory jest kontuzjowany od dluzszego czasu i nie bral udzialu w ostatnich meczach a tagrze Erica McGilla ktory nabawil sie urazu w meczu z Corkiem. Bray Wonderers na wyjazdach gra slabo 3 przegrane mecze remis i 1 zwyciestwo.
dzisiaj w ich szeregach zabraknie prawdopodobnie az 4 pilkarzy podstawowego skladu, kapitana Cliva Delaneya, Stephena Foxa, Colma Tressona oraz Andrei Georgescu. dodac mozna jeszcze ze w ostatnich 5 bezposrednich pojedynkach tych druzyn az 4 razy wygrywala druzyna Shamrock. mysle ze dzis Shamrock ktory jest w lepszej formie od Bray nie zawiedzie swych kibicow i wygra ten mecz. aha kurs na gospodarzy ciagle spada z rana bylo 1.65 teraz jest 1.57

M 0

mikecfc

Użytkownik
[center:6b045c6eed] 15 Kolejka
[/center:6b045c6eed][center:6b045c6eed]
Bray Wanderers - St Patricks Athletic
Derry City - Drogheda United
Galway United - Shamrock Rovers Dublin
University College Dublin - Sligo Rovers
Longford Town - Cork City
Bohemians Dublin - Waterford United
[/center:6b045c6eed]

komarr 4

komarr

Forum VIP
Derry City - Drogheda United
typ under 2,5
kurs 1,55

W 15 kolejce Irlandzkiej primiera division spotkają się według mojej opinii dwie underowe drużyny. Derry ostatnimi czasy nie może przełamać złej passy. Nie wygrali oni meczu od 4 kolejek ! Dzisiaj podejmować będą na własnym stadionie Droghede która aktualnie zajmuje dobre 2 miejsce w tabeli. Czas aby przedstawić ten mecz w liczbach.

- Derry na ostatnich 10 kolejek zanotowało 9 underów !
- Na stadionie w Derry pada średnio 1,57 gola !
- Drogheda na ostatnich 10 kolejek zanotowała &quot;tylko&quot; 4 overy i 6 underów !
- Na wyjazdach średnio pada 2 gole na mecz !

Z powyższych wyliczeń wynika że Derry to bardzo underowa drużyna. Niestety częściej to własnie oni tracą gole niż strzelają. Drogheda natomiast na wyjazdach radzi sobie całkiem dobrze. Ich bilans na 7 kolejek wynosi 4-2-1 i do tej pory w wyjazdwych meczach strzelili 9 goli przy czym stracili tylko 5. Derry jeszcze w tamtym sezonie grało na najwyższych obrotach i byli jedną z potęg w Irlandzkiej Primiera division. Niestety braki finansowe skłoniły ten zespoł do wysprzedania swoich najlepszych zawodników i w tym sezonie drużynie tej nie wiedzie się najlepiej - świadczy o tym choćby zajmowana aktualnie pozycja w tabeli przez nich - 7 pozycja. Nie moc strzelecka Derry i bardzo defensywna gra obu zespołów skłania mnie do postawienia na under w tym meczu.

Derry City - Drogheda United 0-1 ✅

masa 0

masa

Użytkownik
University College Dublin - Sligo Rovers
typ: X ⛔ (0-2)
kurs: 3.20

Moim zdaniem w tym spotkaniu padnie remis. Przemawia za tym to iż drużyna gospodarzy ostatnie 3 mecze u siebie zremisowała. Jest to trochę dziwne ponieważ Dublin najpierw zremisował z Longford Town który zajmuje ostatnie miejsce w tabeli później zremisował z St Patricks Athletic które zajmuje pierwsze miejsce w tabeli i trzeci ostatni remis padł z Derry City które aktualnie znajduje się zaraz za druzyną UC Dublin i ma tyle samo punktów. Druzyna gości nie prezentuje się w tym sezonie najlepiej gdzie na ostatnich 6 meczy na wyjeździe wygrali jedno ale za to ostatnie i może być to dla nich jakiegoś rodzaju przełamanie i znajduje sie tylko 2 miejsca za Dublinem w tabeli. Po analizie można postawić 1 jak i X. Ja postanowiłem zaryzykować i postawić X. Mój typ na dokładny wynik 1:1

majestic 0

majestic

Forum VIP
⚽ Bray Wanderers v St Patricks (0-0)
propozycja: Win St Patricks 1.95
⛔

St Patricks Athletic uwazana za najlepsza drużynę w lidze będzie dzis podejmowalo w meczu wyjazdowym Bray Wanderers. Na razie St. Patricks zajmuje 1 miejsce i wszystko idzie po ich mysli bo nad kolejnym zespolem ma w tej chwili 4pkt przewagi. W ostatnich 2 meczach ligowych ponieśli porazki ale mieli wtedy kilka problemow kadrowych wiec nie możemy po tych meczach obiektywnie ocenic potencjalu druzyny który na pewno jest wielki. Dzis druzyna jest już w kompletym skladzie, żaden z zawodnikow nie narzeka na urazy wiec trener może wystawic najsilniejszy sklad. Bilans meczy na wyjazdach 4-1-2, w bramkach 10-6 czyli bardzo dobry. Bray Wanderers to jedna ze słabszych druzyn, w poprzednim sezonie ledwo utrzymali się w 1 lidze i teraz takze okopuja jej dolne rejony. Na wlasnym stadionie radzi sobie calkiem dobrze 3-1-2, w bramkach 6-5 czyli żadna rewelacja. Ostatnio pokonali dosc dobre firmy w irlandzkiej lidze czyli Sligo Rovers i UCD Dublin ale druzyny te były wtedy w malym dolku. Dzis w druzynie zabraknie 2 swietnych pomocnikow Andrew Cousinsa i Garego McCabe. Jeśli goscie naprawde powaznie mysla w tym sezonie o tytule mistrza to takie mecze ze zlabymi, osłabionymi druznami po prostu musza wygrywac. Mysle ze mobilizacja w zespole jest duza i faworyt dzis nie zawiedzie.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Bohemians Dublin vs Waterford

Bohemians zajmuje 4te miejsce w tabeli i mają jak na razie 23 punkty. Do lidera tracą 7 punktów. Ostatnio Bohemians gra całkiem nieźle: 3-0-2, a u siebie są jak na razie niepokonani: 4-3-0 i 11:2 w bramkach. W ostatnim spotkaniu u siebie wygrali z dotycvhczasowym liderem St. Ptricks 2:0. W ostatniej kolejce ulegli Sligo Rovers 1:2 na wyjeździe.

Rywalem Bohemians jest Waterford, który aktualnie jest na 11ej pozycji. Ostatnia forma Waterfordu jest bardzo słaba: 1-2-2, natomiast na wyjazdach grają nędznie: 0-2-3 i 2:9. W ostatnim spotkaniu u siebie udało im się zremisować z Derry City 1:1. Wostatniej kolejce natomiast ulegli na własnym boisku UCD Dublinowi 1:3.

W tym sezonie obydwie drużyny już grały ze sobą i Bohemians wygrało 1:0. Dzisiaj sądzę, że wynik może być podobny i po 90 minucie Bohemians będzie się cieszył z cennych 3ech punktów.

Mój typ: 1 // 1.45 GB ✅ 1:0
7/10

komarr 4

komarr

Forum VIP
Shamrock Rovers - Bohemians Dublin
typ under 2,5
kurs 1,55

Spotkanie trzeciej drużyny Premier Division z czwartą drużyną w lidze. Niezaprzeczalnym jest to iż będzie to walka 3 pozycję w lidzę ponieważ Shamrock które aktualnie zajmuje 4 pozycję ma stratę tylko 2 punktów do drużyny z Dublin&#39;u. Na to spotkanie wybrałem opcję poniżej 2,5 gola w meczu. Postaram wam się wypunktować czemu według mnie w tym meczu będzie under.

- Obie drużyny, tj. Shamrock i Bohemians preferują defensywny futbol.
- Bohemians oraz Shamrock to jedyne ekipy które w przeciągu 14-15 kolejek straciły poniżej 10 goli w lidze ! (Bohemians stracił ich tylko 7 a Shamrock 8 )
- Średnio na boisku drużyny Shamrock Rovers pada 1,66 gola.
- W meczach wyjazdowych Bohemians średnio pada 1,28 gola.
- Shamrock w przeciągu ostatnich 10 kolejek zanotowało aż 8 underów oraz tylko 2 overy.
- Bohemians w ostatnich 10 kolejkach zanotowało również dużą ilość underów bo aż 7 i tylko 3 overy.

Gdy spotkają sie drużyny którym trudno jest strzelić gola wynik na ogół jest bardzo niski i myślę iż i tym razem tak się stanie. Jeżeli drużyny te zagrają na swoim poziomie możemy spodziewać się pewnego underu. Polecam,

Shamrock Rovers - Bohemians Dublin 0:0 ✅

M 0

mikecfc

Użytkownik
Irlandia - First Division
Irlandia-First Division jest jedną z moich ulubionych lig, którą regularnie stawiam i chciałbym się podzielić z Wami, moimi typami ;-)
tak więc tworze ten temat i zapraszam do udzielania się w nim..

Tak wygląda najbliższa (piątek/sobota) kolejka Irl. Division One:

A tak przedstawia się tabela na dzień dzisiejszy:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom