Witam serdecznie. Dundalk już raz niedawno olał mecz ze Sligo i odbiło się to sporym echem w środowisku piłkarskim. Sytuacja jest taka że że dla Drwali i Korka zostały 4 kolejki i 4 punkty przewagi tych pierwszych nad drugimi. Sporo gdyż przeanalizowałem pozostałe 3 kolejki i Dundalk może spokojnie wszystko wygrać do końca nawet gdyby dzisiaj odwalił jakiś numer. Longford już spadł także nie ma o co grać, chyba że o prestiż. Ja po prostu olałem ten mecz i zagrałem tylko Cork bo Ci na bank muszą wszystko wygrać do końca żeby marzyć o czymkolwiek (na bank wygrać znaczy że zrobią wszystko żeby odnieść zwycięstwo a nie że na pewno wygrają). Patsi to dla mnie największe rozczarowanie sezonu i grają już o pietruszkę. Nie zagra u nich paru zawodników podobnie jak w Cork. Kurs to dramat ok. 1,45, jeszcze z rok temu w podobnej sytuacji byłby minimum 2,45 ale fakty są takie że Korek musi to absolutnie dzisiaj wygrać jeżeli o czymś jeszcze marzy.Witam,ciekaw jestem jak sadza znawcy, czy dojdzie dzis do sensacji i Longford zalapie punkty z Liderem Dundalk FC.nie takie numery sie widzialo,a zwlaszcza jak gra ostatni z pierwszymi.Dundalk gra juz w czwartek u siebie z Zenitem ,sa skazani na przegrana ale maja tez swiadomosc ,ze maja sanse na wyjscie z grupy wiec cala sila pojdzie na czwartek.Szkoda jednak dla typu ,ze gospodarze nawet z rezerwami Dundalk beda mieli klopot ,bo sa po prostu amatorami. Prosze jakies info jezeli ktos cos wie o skladach lub nastawieniu druzyn. Dziekuje
Kurs na Longford 17 bettson.
Pozdrawiam
Meritum jest takie że ja dziś totalnie olałem mecz o który się pytałeś gdyż wydaje mi się że jednak Dundalk wygra to spotkanie jak najmniejszym nakładem sił ale w kurs 1,15 raczej się nie pchałem a wygra dziś Cork.
Pzdr/Psycho