dokładnie tak jak myślisz i jak tam pisze, sms 125 żetonów to 12.50 pln, 95 żetonów to 9.50 pln i tak dalej, a jak już wyślesz sms-a to po kilku sekundach otrzymasz kod który wbijesz tam w odpowiednie miejsceJak to jest z tym doładowaniem sms bo już sam nie wiem, jak wyśle sms na 125 żetonów za 30zł to na konto Intragame trafi 12,50zł?
Może ktoś przybliżyć jak to wygląda mniej więcej ?
http://forum.bukmacherskie.com/f249/wplata-do-kasyna-przez-sms-37089-2.htmlKiedyś z tego skorzystałem. Z smsa za 30,75zł, 5,75zł zabiera państwo jako VAT. Zostaje 25zł. Z tych 25zł za tranzakcję sms premium 6,25zł zabiera nasz komórkowy operator, i kolejne 6,25zł zabiera operator płatności. Tak więc z wysłanego smsa 30,75zł zostaje 12,50zł dla nas na grę ???? Tak więc opcja dobra tylko dla tych co mają dużą skarbonkę na prepaidzie lub mix. Albo korzystają jeszcze z jakiegoś starego abonamentu, z pakietem złotówkowym i nie wykorzystują go. Ja miałem abonament złotówkowy w orange, i zawsze jakieś złotówki zostawały. Teraz mam abonament play (minutowo - smsowy), i ta opcja odpada.
@-bp- nie martw się, spiny będą dodane najpóźniej w poniedziałek po południu ???? Miej prosze na uwadze, że turniej kończy się 2013-07-28 20:00Kiedy te spiny na Starburst sa dodawane ? Bo kupilem bilet zagrałem ponad 25 rund i niemam spinów
Miałem wczoraj od razu po zakonczeniu turnieju wiec interweniuj w supporciespiny będą dodane najpóźniej w poniedziałek po południu
ja, yhy