brak słów, support nie istnieje praktycznie, telefon do nich też! zastanawiam się dlaczego u nich ludzie jeszcze grają, gdzieś gdzie nie można być pewnym o swoje pieniądze... nie wiem czemu takie rzeczy bagatelizują, bo jak łamiesz umowę, popełniasz przestępstwo... no i tu chodzi o niemałą kasę... będą mieli problemy... ale i tak ***** ich to obchodzi, bo sądzić się można tylko w Kostaryce ???? ???? ???? no ale tak czy siak, reputacja spada na łeb na szyje... i biznesu z tego nie będzie... chyba, ze znajda jesczez więcej frajerów takich jak ja ????
I również nie rozumiem, jak można na forum-intragame, gdzie niesie się pomoc, blokować jedyny temat wypłat, gdzie można domagać się SWOICH pieniędzy! ten krok, może i zamyka nam usta dając nieuczciwym ludziom z Intra, bo tylko tak to można nazwać w obecnej sytuacji, spokój i pewność, że bedziemy czekać aż łaskawcy zleca wypłatę, bądź nie... mój czas kończy się w piątek, tj dziś... jeśli do wieczora kasy nie będzie, musimy się skrzyknąć i coś z tym zrobić... na początek rozesłać po forach antyreklamę ???? jako ostrzeżenie ???? myślę, ze to nie jest zły pomysł... może pobudzi "ich" jak pbrak słów, support nie istnieje praktycznie, telefon do nich też! zastanawiam się dlaczego u nich ludzie jeszcze grają, gdzieś gdzie nie można być pewnym o swoje pieniądze... nie wiem czemu takie rzeczy bagatelizują, bo jak łamiesz umowę, popełniasz przestępstwo... no i tu chodzi o niemałą kasę... będą mieli problemy... ale i tak ***** ich to obchodzi, bo sądzić się można tylko w Kostaryce ???? ???? ???? no ale tak czy siak, reputacja spada na łeb na szyje... i biznesu z tego nie będzie... chyba, ze znajda jesczez więcej frajerów takich jak ja ????
I również nie rozumiem, jak można na forum-intragame, gdzie niesie się pomoc, blokować jedyny temat wypłat, gdzie można domagać się SWOICH pieniędzy! ten krok, może i zamyka nam usta dając nieuczciwym ludziom z Intra, bo tylko tak to można nazwać w obecnej sytuacji, spokój i pewność, że bedziemy czekać aż łaskawcy zleca wypłatę, bądź nie... mój czas kończy się w piątek, tj dziś... jeśli do wieczora kasy nie będzie, musimy się skrzyknąć i coś z tym zrobić... na początek rozesłać po forach antyreklamę ???? jako ostrzeżenie ???? myślę, ze to nie jest zły pomysł... może pobudzi "ich" jak p[iszą w regulaminie "profesjonalistów" pożal się Boże, do działania