dajallinas
Użytkownik
amatorka jak skur......., ja czekałem na wypłatę dokładnie 20 dni, nie polecam a wręcz odradzam
no ciekawe jakby jakis uzytkownik zlamal regulamin to pewnie konta by juz nie bylo a wy go łamiecie caly czas w tej chwili i co ... ?? co te pieniądze Polską koleją jadą z końca świata ??przed czym ty ostrzegasz?
do tej pory wyplaty były zawsze, wiec i teraz beda...
to nie jest jakis podejrzany lokal z automatami na twoim osiedlu, zeby mieli nagle zniknąć
i nie nadużywaj czerwonych kartek jakbyś nic innego nie potrafił
nie no innych problemów jak z wypłatą nie mam , tylko dlaczego support nie odpiszę nic oficjalnie z swojego emailaa co masz do nich za sprawę?
może ja będę potrafił pomóc?
PS
jaki regulamin ja złamałem? :;/:
moj tez taki sam alkoterrorosoby z poniższej listy prosze o podanie swoich loginów w kasynie , im szybciej tym lepiej:
alkoterror
Mathew2007
dajallinas
kamikatze
kriters
delavega
a co się dzieje, jeśli można wiedzieć, zablokujesz mi konto ?, - proszę bardzo:razz:osoby z poniższej listy prosze o podanie swoich loginów w kasynie , im szybciej tym lepiej:
alkoterror
Mathew2007
dajallinas
kamikatze
kriters
delavega
pisali w emailu że do 1 lutego , czyli pewnie dziś wysłali no a jutro ma dojść zobaczymya ta kasa została już wysłana ?? bo jak daliście te spiny po to żeby odwrócić uwagę od wypłat to ja dziękuje bardzo ... a z tego co widze to kasa jeszcze nie zostala wyslana