>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

IntraGame 200% na start do 50 Euro

geneeric 0

geneeric

Użytkownik
Ja po tygodniu czekania właśnie otrzymałem wypłatę.

Żadnych problemów, żadnych skanów dokumentów, dzwonienia, maili.
Polecam.

M 0

mati1234

Użytkownik
Mam pytanie, czy jest ktoś kto nie otrzymał przelewu z konta kasyna IntraGame na konto osobiste (nawet po miesiącu czekania?). zrobiłem przelew 13.04.2010 z konta Intragame i do dnia dzisiejszego (29.04.2010) nie dostałem ani graosza na konto osobiste, czy jest ktoś kto miał podobną sytuacje z tym kasynem i czy wreszcie otrzymał przelew? Wysłałem do nich kilka mail i na żaden nie odpowiedzieli, czy ktoś wie o co chodzi?? Czy to zwykli oszuści?? A może ktos ma do nich kontakt tel. bo telefon na ich stronie internetowej jest zmyslony bo dzwoniłem tam na Cypr (bo tam maja siedzibę) i odebrała jakas prywatna osoba i powiedziała mi (po ang. oczywiście) że nie jestem pierwszą osobą która do niej dzwoni w sprawie kasyna IntraGame. Błagam dajcie znac jak cos wiecie w tym temacie.

prokocim200 0

prokocim200

Użytkownik
ja mialem podobna sytylacje z tym kasynem na kase tez czekalem dlugo pisalem duzo emaili nie odpisywali dopiero za ktoryms razem napisali ze miela firma posredniczaca wyplaty na konta w polsce jakies problemy ale kasa doszla tak ze pewno ci dojdzie mi po ok 3 tygodniach doszla na konto

M 0

mati1234

Użytkownik
Dzięki serdeczne prokocim200 ;) uzbierało sie mi tego troche bo były 3 przelewy na łączną sumę 269 Eur. Podniosłeś mnie na duchu. A na maile też Ci nie odpisywali??

prokocim200 0

prokocim200

Użytkownik
nie odpisywali dopiero odpisali mozesz tez tak napisac czekam juz na wyplate na konto iles tam dni i ja napisalem tak ze jak pieniadze niewpłynam w najblizszym czasie na konto to moj prawnik sie bedzie z panstwem kontaktowal odrazu odpisali nie wiem czy sie przestraszyli prawnika czy to zbieg okolicznosci ;d

D 0

dan182

Użytkownik
nie odpisywali dopiero odpisali mozesz tez tak napisac czekam juz na wyplate na konto iles tam dni i ja napisalem tak ze jak pieniadze niewpłynam w najblizszym czasie na konto to moj prawnik sie bedzie z panstwem kontaktowal odrazu odpisali nie wiem czy sie przestraszyli prawnika czy to zbieg okolicznosci ;d
też tak miałem ze mieli gdzieś żeby odpisać,napisałem im że &quot;zgłosze tam gdzie trzeba i tyle&quot;ale z prawnikiem by mi do głowy nie przyszło:grin::grin:a jeśli chodzi o kase ty wypłacili po 3 tyg.pisania do nich

Do góry Bottom