arbiter_erhan
Użytkownik
Eee, dajcie spokoj z tymi teoriami spiskowymi, raz daje raz nie - jak to w kasynie - a co do ruletki na NetEnt. to zawsze byly jaja i kombinacje 0 0 17 17 24 24 , przerabialem naprawde niejednokrotnie.
To nie teorie tylko praktyka ....a z tego co wiem to praktykujesz krócej(pamiętam jak byłem tu modem)...ale3 nie o to chodzi .....dziś zamknałem u nich konto i nigdy do takiego kasyna nie powróciłbym.Eee, dajcie spokoj z tymi teoriami spiskowymi, raz daje raz nie - jak to w kasynie - a co do ruletki na NetEnt. to zawsze byly jaja i kombinacje 0 0 17 17 24 24 , przerabialem naprawde niejednokrotnie.
Zaraz forumowy przygłup cajtodoro Ci odpisze ze to nie jest nic dziwnego , tylko Ty widzisz po prostu chore korelacje bo przegrałeś:razz:Dajcie sobie ludzie z nimi spokój na "dzien dobry" dali mi dwa razy zero co w sumie grajac juz z 3 lata w kasynach spotkałem sie po raz 1!!!
Rozumiem Cie, ja z kolei za zadne skarby nie wplacil bym ani zlotowki do kasyna bet-at-home - uwazam ze sloty u nich są wyjatkowo słabo pay'out'owe.To nie teorie tylko praktyka ....a z tego co wiem to praktykujesz krócej(pamiętam jak byłem tu modem)...ale3 nie o to chodzi .....dziś zamknałem u nich konto i nigdy do takiego kasyna nie powróciłbym.
Spróbuj w kasynach BossMedii, chyba najmniej kręconeMoże trochę nie na temat ale gdzie polecacie grać??
Bron boze, Microgaming jest moim zdaniem najlepszą siecia.Spróbuj w kasynach BossMedii, chyba najmniej kręcone
Ogólnie jest tak, że jak jesteś gdzieś nowym klientem to się wygrywa łatwiej, jak coć wypłcisz przy następnym depozycie sie robią schody.
to masz kolego szczescie,bo mnie akurat zrobili w h u j a,wpłaciłem,wygrałem,nie wypłacą!!!2 tygodnie do nich pisze i nic,nawet frajerzy nie odpiszą!!1000e ugrane i wyplacone