>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Inter (0-2) Liverpool mecz rewanżowy

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
vs

Inter 1-1,70 X-3,40 2-5,00 Liverpool
Kursy by Expekt
W pierwszym spotkaniu Liverpool w samej końcówce pokazał kibicą na Anfield Road jaką są drużyną nie raz udowodnili że grają do końca pamiętny finał z Milan teraz wygrywają 2-0 i wspaniała bramk S.Gerrarda kto wygra w rewanżu :?:

roy. 187

roy.

Forum VIP
Choc ten mecz jest dopiero za poltora tygodnia to chyba postawie grubo na awans Liverpoolu po ladnym kursie jaki proponuje Expekt (1.33). The Reds odzyskuja forme co widac golym okiem. Przed chwila zakonczyl sie mecz wyjazdowy z Boltonem, ktory pewnie wygrali 3:1 co nie zdarza sie czesto w ich przypadku. Zaliczka 2:0 moim zdaniem w pelni wystarczy na wspaniale grajacy Inter w tym sezonie. Trener Mediolanczykow teraz oszczedza juz od jakiegos czasu swoich najlepszych zawodnikow by przygotowywali sie na ten mecz. Mysle, ze Inter jest w stanie wygrac ale raczej nie awansuje.✅

kamilo100 0

kamilo100

Użytkownik
W pełni cię popieram, Liverpool jest w bardzo dobrej formie. Fakt grają na wyjeździe, lecz ta zaliczka powinna wystarczyć. Uważam, że najbezpieczniejsze będzie postawić na Under 2.5
Liverpool zapewne skupi się na obronie natomiast Inter na ataku. zatem bramek dużo nie padnie i osobiście obstawiał bym za remisem.

von 0

von

Użytkownik
Do tego trzeba dodać że Mancini ma poważne powody z poukładaniem gry w obronie, kontuzjowani są: Samuel, Cordoba, Maxwell i Burdisso, a za kartkę w poprzednim meczu pauzować będzie Materazzi. Niepewni swojego występu są także obydwoje napastnicy pierwszego meczu na Anfil Road, Cruz i Ibrahimovic (szczególnie boli absencja tego drugiego). Do tego dochodzą również urazy Dacourta i Cesara. Jak dla mnie, mecz będzie nudny i najpewniejszy typ to under 2.5 (na moje oko 0:0, 1:0 dla Nerazzurri). Z przykrością (jako fan Interu) muszę też stwierdzić że Inter najprawdopodobniej pożegna się po tym meczu z Champions League.

S 0

sinuhe

Użytkownik
Manager Interu Mediolan - Roberto Mancini wierzy, że jego drużyna jest w stanie wywalczyć awans do kolejnej rundy Champions League w jutrzejszym spotkaniu z Liverpoolem.
„To musiałby być jeden z tych wieczorów, kiedy wszystko idzie po twojej myśli.” – powiedział Włoch.
„Będziemy musieli grać z głową i nie pozwolić im na rozstrzygnięcie losów dwumeczu. Liczymy również na pomoc naszych fanów.”
„Liverpool zaczyna z przewagą. Ale ja mam świetny zespół i pozostanie tak nawet gdy przegramy. A niekiedy się przegrywa.”
Jeśli The Reds strzelą bramkę na San Siro, to wówczas Inter będzie musiał strzelić cztery, żeby awansować.
Mancini: „Nie możemy zagrać bez wiary. Musimy po prostu robić to, co robimy zawsze, ale to będzie trudny mecz, ponieważ mamy do odrobienia stratę z pierwszego spotkania.”
„Będziemy musieli się skoncentrować, a potem po prostu zobaczymy co się wydarzy.”
„Generalnie, nie jesteśmy obecnie w doskonałej formie. Wtorkowy wieczór będzie musiał być jedyny w swoim rodzaju.”
Inter, po zwycięstwie 2:0 z Regginą w ubiegły weekend, przywrócił 9-punktową przewagę nad drugą w tabeli Romą. Mecz uświetnił obchody 100-lecia utworzenia klubu (Inter powstał 9 marca 1908r – przyp. Mendel).
Rzut karny Ibrahimovica w 14 minucie i główka Burdisso 20 minut póżniej zapewniły Interowi 3 punkty po nieprzekonującym występie.
źródło: www.lfc.pl
Rewanżowe spotkanie 1/8 Champions League Inter Mediolan vs. Liverpool FC poprowadzi norweski arbiter Tom Henning Øvrebø.
Norwegowi pomagać będą liniowi Geir Åge Holen i Erik Ræstad oraz techniczny Brage Sandmoen.
źródło: www.inter.it
Bardzo prawdopodobne jest, że pomocnik FC Liverpoolu Javier Mascherano nie wystąpi w rewanżowym meczu 1/8 Ligi Mistrzów na Inter.
źródło: liverpoolfc.tv
Cristian Chivu udzielił wczoraj przed kolacją z okazji stulecia, krótkiego wywiadu
&quot;Trenuję z drużyną od dwóch dni i nie mam większych problemów gdy walczę o piłkę. Wciąż czuję ból, ale jego próg jest teraz o wiele wyższy. Jestem do dyspozycji drużyny i trenera&quot; - powiedział.
Prawdopodobnie więc Chivu zagra w meczu z Liverpoolem od pierwszej minuty.
Źródło: inter.it

sieku 31

sieku

Użytkownik
Wracając do meczu to moim zdaniem może się on okazać równie nudny jak rewanż barcy. Tam było z góry wiadomo że celtik jedzie dostać lanie a nawet, co by było OGROMNĄ niespodzianką, wygrana nie koniecznie daje awans. Tak i tu wystarczy jedna bramka liverpoolu aby najzagorzalsi fani interu stracili resztki nadziei bo wtedy potrzeba by było 4 goli!!! interowi do awansu. Jeśli anglikom uda się tego dokonać to dwumecz będzie praktycznie rozstrzygnięty a spotkanie z konieczności będzie się wlekło do ostatniego gwizdka...
Dlatego według mnie najrozsądniejszym założeniem na mecz dla anglików byłaby bardzo ofensywna gra od samego początku. I już po pierwszej bramce mozna stawiać autobus albo nawet wpuścić młodzików żeby się pobawili. Inter na głowie moze stawać a i tak w takiej sytuacji nie nie wskura... Jak dla mnie Liverpool ma bardzo duże szanse na awans!
Z uwagi na moje zamiłowanie do kursów ekstremalnych zwróciłem uwagę na:
X/1 @ 4.5 -&gt; pierwszy gol dla gości i rozpaczliwa pogoń interu dająca remis do przerwy a w kolejnych 45&#39; jeszcze 1-2 bramki
2/1 @ 29 -&gt; to samo co powyżej tylko bez remisu, tłumaczyć nie trzeba
Obie ekipy strzelą @ 1.9 -&gt; najprostrze rozwiązanie dla anglików
Peter Crouh to score @ 3.75 -&gt; najwyższy zawodnik Liverpoolu, jeśli będą grali zachowawczo to po dośrodkowaniach, ze stałych fragmentów ma szanse na gola... nogami też gra dobrze
Inter jednym golem @ 3.3 -&gt; coć tam ugrają ale raczej za mało na awans
Nie doszukałem się kursu na awans Liverpoolu w bet365 a gdzie indziej nie chciało mi się szukać ale podejżewam że niski bedzie. Tak dla przekory gdyby anglicy jednak nie strzelili mozna postawić na awans Interu, pewnie po wysokim kursie ale nie polecam.
Przyglądałem się jeszcze na kurs że Ibrahimovic strzeli ale 2.25 mnie zniechęciło.
Co o takim przebiegu meczu, jaki przedstawiłem sądzicie??

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Ja niewiem w jakiej formie jest Inter , ale z tego co widze to do strracenia niebeda miec nic , 0-2 do odrobienia jak najbardziej , Liverpool jest w dobrej formie , ale .. jak wiadomo gdy grali dobrze w lM to w lidze grali slabo , a teraz w lidze graja dobrze , wiec .. ??
1 mozna jak najabrdzeij zagrać , ciekawi mnie kto będzie sędziować i jak piłkarze Interu wyjda zmotywowani , bramka na początku [do 30 min] , bedzie dla nich lepszą sytuacją a niżeli granie 0-0 do dlugich minut

sieku 31

sieku

Użytkownik
co do sędziów to jak w poście powyżej:
Rewanżowe spotkanie 1/8 Champions League Inter Mediolan vs. Liverpool FC poprowadzi norweski arbiter Tom Henning Øvrebø.
Norwegowi pomagać będą liniowi Geir Åge Holen i Erik Ræstad oraz techniczny Brage Sandmoen.
źródło: www.inter.it
A na jedynkę to kursy mało ciekawe...
No to jeszcze ciekawym typem jest połowa z większą ilością goli Typ: pierwsza, po kursie: 3.10. Inter rzuci się do strzelania od samego początku... a jeśli Liverpool strzeli to w drugiej i tak nie będzie mi sięchciało strzelać...

snajper 322

snajper

Forum VIP
Jak informuje the Independent, Javier Mascherano, który doznał kontuzji pachwiny w meczu z West Ham United, wygranym przez Liverpool 4-0 i opuścił mecz z Newcastle, wystąpi w starciu z Interem. Doniesienia prasy są nad wyraz pozytywne i wygląda na to, że Argentyńczyk będzie mógł wrócić do kadry Rafy Beniteza na ważny mecz Ligi Mistrzów na San Siro.

Nie ma co za to o powrocie myśleć Steve Finnan. Jemu dokucza uraz mięśnia uda, którego naciągnął i w związku z czym na mecz we Włoszech nie jest w ogóle brany pod uwagę.

To mnie upewnia zeby zagrac: X2

lalo 36

lalo

Forum VIP
Jutro o 20.45 na San Siro wyjdą na boisko bardzo dobre i cenione w Europie ekipy, a dokładnie będą nimi: Inter gdzie świetnie spisuje się Z.Ibrahimowicz kontra Gerard i spółka z Liverpoolu. Pierwszy mecz obu ekip zakończył się zwycięstwem The Reds 2:0 był to trochę nie spodziewany wynik ponieważ Inter grał przed tym spotkaniem świetnie a Liverpool całkiem odwrotnie, bardzo często zawodził, jednak po tym spotkaniu wszystko się zmieniło, Liverpool złapał formę a Inter ją zgubił , remisując dwa razy , raz przegrywając i w ostatniej kolejce pokonał słabiutką Regine 2:0. Liverpool natomiast od tamtego spotkania wszystkie swoje mecze wygrał a w ostatnią sobotę pokonał dość dobre i zawsze groźne Newcaste z Owenem w składzie. Mecz zapewne zacznie się od mocnych ataków ze strony gości którzy będą chcieli odrobić stratę z pierwszego spotkania. Ale jak wiemy trener Liverpoolo R.Benitez jest świetnym fachowcem, a szczególnie od gry w Lidze Mistrzów, zapewne ustawi zespół defensywnie, tylko z jednym napastniekiem - Torresem. Tak własnie grali w ostatnim meczu przeciwko Srokom, była to pewnie już taka gra pod Inter i wychodziło Im to znakomicie, Gerard świetnie rozumie się i współpracuje z Torresem co dokładnie udowodnił ostatni mecz. Pierwsza bramka wsumie była przypadkowa ale świetne podanie dał &quot;dzieciak&quot;, druga to już &quot;majstersztyk&quot; Gerard wyszedł z taką kontrą a nastepnie dał piękną prostopadła piłkę do Torresa a ten już nie miał problemów ze strzeleniem bramki w pojedynku z bramkarzem gośći. Torres chyba chciał się odwdzięczyć i w drugiej połowie dał dwie świetne piłki do Gerarda z czego jenną kapitan The Resds zakończył golem, te akcje świetnie pokazały Nam że Ci zawodnicy do współki z resztą tworzą silną i zgraną paczke co na pewno jeszcze nie raz udowodnią. Jutro Liverpool będzie nastawiony na kontry ale myślę że własnie wykorzystają ze dwie i będzie po meczu i wejdzie piękny kurs jaki Nam ekspekt proponuje bo jest nim aż 4,9 ! Uważam i jestem przekonany ze Liverpool wygra te spotknie !
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ ???? ???? ????
pozdROWienia ????

S 0

sebastian28

Użytkownik

O tym meczu mówi sie wiele.W Mediolanie panuje bojowa atmowsfera i mówi sie o wyeliminowaniu The Redds ,ale to co Inter ostatnio pokazuje to jest zdecydowanie poniżej oczekiwań i ambicji europejskich.Ostatnie mecze ligowe za Napoli i Regginą pokazały,że Inter nie jest już tak mocny jak w pierwszej części sezonu.To prawda że w Napoli nie grali najmocniejszym składem,ale nie pokazali że mogą być bez końca niepokonani.W meczu z Regginą zagrali pełnym składem i zagrali także słabo i wygrali jedynie doświadczeniem bo zespół z Reggio miał wiecej z gry.Wydaje mi sie że w Interze coś nie gra i napewno żucą sie na Liverpool od pierwszych minut,ale wątpie aby było to skuteczne na The Redds grające obecnie fenomenalny futbol.W końcu sie obudzili,Torres jest nie do upilnowania,Steve Gerrard genialnie ostatnio ciągnie gre w ofensywie.Zespół nabrał wiatru w żagle i napewno mają komfort psychiczny i podejdą do meczu bez stresu ale napewno zmobilizowani i dwoma kontrami uciszą Giuseppe Meazza San Siro..
.

Typ:Liverpool (draw no bet) 3.50 bet365 stawka 3\10

Drugi typ jaki mnie zainteresował to zakład na Unibecie na sumę strzałów na bramke .Czy obydwa zespoły na takim poziomie stać na przekroczenie granicy over 10.5?
Moim zdaniem warto zaryzykować.Inter musi zaryzykować ,strzelać ,próbować,stwarzać groźne sytuacje i wiem że będą to robic chociaż ostatnio z akcjami ofensywnymi u nich różnie bywa.Napewno będą próbować ale Liverpool nie będzie zamknięty na swojej połowie bo The Redds nie umieją tak grac,napewno odpowiedzą swoimi groźnymi kontrami .Obydwa zespoły potrafią uderzyć z dystansu,potrafią stwarzać sytuacje po stałych fragmentach gry.Napewno jutrzejszego wieczoru na San Siro nie będzie nudno i strzałów nie zabraknie a kurs jaki zaserował nam Unibet w moim przekonaniu warty ryzyka
Typ: over 10.5 strzała 1.75 Unibet stawka 5\10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom