Stary i tutaj sie z toba nie zgodze ...piekarnia napewno nie jest dla bananow lacoste i rurki nie zawsze swiadcza o bananach ???? w piekarni raczej jest ogolnie bardzo duzo młodzieży , ale takich typowych bananow to ja praktycznie tam nie widuje chociaz ostatnio piekarnia troche ustepuje innym klubomJa nie jestem jakims wielkim imprezowiczem ale tu i tu sie bywalo ????
ulubiony to chyba klub 70, podoba mi się też w punkcie, zoo i opium
Nie lubie lokali dla bananów typu piekarnia(wlascicielem jest ojciec mojej kolezanki z klasy) gdzie trudno znalezc kogos bez krokodyla na koszulce i obcislych spodni, oraz takich typu panska 97 pelnego dresów-buraków.
na feriach bylem w ciekawym klubie na pradze - "zwiaz mnie", zero selekcji, zero ochrony, otwarte drzwi, jak sie wchodzi to odrazu czuc swierzo koszona trawe ???? fotele wygladaja jak z wczesnego prl'u do tego wszedzie biale plamy ???? i mieszkanka wybuchowa-skejty, emosy, dresy, metale a jednak kazdy sie dobrze bawi. Fajny klimat ????
Banan to osoba zamożna (bardzo), ubierająca się w drogie ciuchy itd.A ja tak z ciekawości...Lacoste, rurki no znam paru przeważnie lans, robienie siebie na kogoś, bujaka itd Chociaż ja nie uogólniam,bo strój nie świadczy o człowieku. Ale nie wiem co rozumiecie dokładnie pod określeniem Banan? ????
Czyli on także jest bogaty, bo chyba raczej korzysta z pieniędzy swoich rodziców....nie do konca..
banan to przewaznie ktos kto ma bogatych starych
mnie ostatnio nie wpuścili do fresha i juz nie lubię tego klubuStary i tutaj sie z toba nie zgodze ...piekarnia napewno nie jest dla bananow lacoste i rurki nie zawsze swiadcza o bananach ???? w piekarni raczej jest ogolnie bardzo duzo młodzieży , ale takich typowych bananow to ja praktycznie tam nie widuje chociaz ostatnio piekarnia troche ustepuje innym klubom
Ja np bardzo dobrze czuje sie we Freshu
Za mało lat ? ????mnie ostatnio nie wpuścili do fresha i juz nie lubię tego klubu
za dużo !Za mało lat ? ????
Kazdy ma inne odczucia, ja jakos nie przepadam za takimi typami metro lub pozerami bansujacych w okularach slonecznych w ciemnej dyskotece.Stary i tutaj sie z toba nie zgodze ...piekarnia napewno nie jest dla bananow lacoste i rurki nie zawsze swiadcza o bananach ???? w piekarni raczej jest ogolnie bardzo duzo młodzieży , ale takich typowych bananow to ja praktycznie tam nie widuje chociaz ostatnio piekarnia troche ustepuje innym klubom
Ja np bardzo dobrze czuje sie we Freshu
niee 8) coś im się chyba nie spodobałem ????Za mało lat ? ????
no jak ogólnie to widzę że z Tarnowa jesteś... no ale w Tarnowie nie ma nic ciekawego :-? same techno :-? no chyba że czasami w Wallu leci jakiś rap... troche do Blue chodze bo przynajmniej piwo w butelkach, w Alfie lane = rozcieńczane z wodą, a w Wallu to już porażka. Wstęp 10 zł i piwo za darmo ???? ale się go pić wogóle nie da????może zmienimy temat na ogólne imprezowanie? imprezki, kluby itp. z całej Polski ???? Nie tylko Warszawka ????
No tak, racja. W samym Tarnowie nie ma nic ciekawego... lecz np. już w Śmignie (jakieś 7km od Tarnowa) jest spoko klub 139 Club, imprezy w rytmach "techno", piwko też w butelkach (wyboru dużego nie ma w piwach) ale jak spędzić fajnie sobotę niedaleko Tarnowa to tylko tam... CO do wielkości to lokal pomieści około 3 tyś. ludzi. A jeżeli chodzi o sam Tarnów to najbardziej podoba mi się w Alfie, a co piwa lanego to tak jest, ale można brac też w butelceno jak ogólnie to widzę że z Tarnowa jesteś... no ale w Tarnowie nie ma nic ciekawego :-? same techno :-? no chyba że czasami w Wallu leci jakiś rap... troche do Blue chodze bo przynajmniej piwo w butelkach, w Alfie lane = rozcieńczane z wodą, a w Wallu to już porażka. Wstęp 10 zł i piwo za darmo ???? ale się go pić wogóle nie da????
Nie nie z Tarnowa, ale można powiedźieć, że większość tygodnia jak narazie tam spędzam ???? no w Alfie kilka razy byłem ale to koło 24 dopiero jak mnie kumpele z Blue wyciągnęły no ale wtedy już mi się nie chciało pić. A myślałem że tam tylko lane jest bo większość co widziałem to samo lane brali. Tylko że w Alfie troche mało miejsca, co czwartek klub jest strasznie zapchany... na szczęście zawsze loża jest jak jestem to nie ma problemu, jednak w Blue więcej czasu spędziłem bo znajomy kiedys tam pracował jako dj no i ma tam znajomości i driny mam z większą ilośćią alkoholu i większe niż reszta???? A co do Śmigna to muszę tam jechać bo mnie kumpela już zapraszała...No tak, racja. W samym Tarnowie nie ma nic ciekawego... lecz np. już w Śmignie (jakieś 7km od Tarnowa) jest spoko klub 139 Club, imprezy w rytmach "techno", piwko też w butelkach (wyboru dużego nie ma w piwach) ale jak spędzić fajnie sobotę niedaleko Tarnowa to tylko tam... CO do wielkości to lokal pomieści około 3 tyś. ludzi. A jeżeli chodzi o sam Tarnów to najbardziej podoba mi się w Alfie, a co piwa lanego to tak jest, ale można brac też w butelce
A Ty Pablo1ch widze, że chyba też z Tarnowa? ????
heh to zalezy jak byłes ubranyniee 8) coś im się chyba nie spodobałem ????