Zdecydowanie lepiej grać małe kupony, single, duble, max do 4-5 zdarzeń. A takie radosne tasiemce jak wyżej ja np. gram tylko na pierwsze rundy Wielkich Szlemów i to po bardzo gruntownej analizie eliminującej potencjalne niespodzianki. Pzdr.A ja mam takie pytanie, czy warto jest wyszukiwac i grac na duzo typow, np. obstawiajac tylko typy 1.01-1.10, tak jak to przedstawił Ester. Czy lepiej 'walic' single, double na cos 'grubego'?
najpierw może jakie grasz stawki? jak niewielkie to sam nie wiem może poszukaj jakiegoś dobrego systemu jest "piętnastka" czy jakoś tak że od 2 zł zaczynasz itd. gdzies w temacie ze statystykami było.no tak, ale...
jezeli sie stawia na 1x; x2; 12, czyli 'double chance', to mozna utworzyc takiego tasiemca z pewniejszych juz zakladow, gdzie szansa na wygranie danego meczu to 2/3?
sorry ze tyle pytam, choc jestem nowy to zawsze szukalem sposobu, no i teraz tez ????
Znalazlem, oscylator, nad ktorym pracuje, i niestety, haczyk jest taki ze trzeba, albo stawiac tasiemce, albo grubsze, ale trudniejsze mecze ????najpierw może jakie grasz stawki? jak niewielkie to sam nie wiem może poszukaj jakiegoś dobrego systemu jest "piętnastka" czy jakoś tak że od 2 zł zaczynasz itd. gdzies w temacie ze statystykami było.
Nie wierzę, że wchodzi jeden na 25 kuponów z AKO 100.Z tych 50 kuponów, przynajmniej 2 wejdą. Tak więc zarobki są na czysto.