chemicznawojna
Użytkownik
...od lipca 2015-go roku. Taki jest mój cel. Obecnie średnia krajowa to jakieś 3,800zł. W przyjemny sposób zamierzam osiągać prawie dwa razy tyle. Wykorzystam do tego system Pawła Kuriaty (wystarczy, że wpiszecie w google "rewolucyjna progresja by kurekq" z pewnym zabezpieczeniem, które zamierzam testować w razie pojawienia się kryzysu (czyli utraty jakichś 40-60% budżetu).
Założenie jest następujące: każde 100 kuponów ma mi dawać 50% budżetu początkowego.
Rozpoczynam mając 100zł budżetu, 100zł rezerwy i w okresie "1-100 kuponów" gram o zysk 50zł. Mało ale idealnie by przetestować ten system gry i jednocześnie budować kapitał.
Rezerwę uruchamiam wtedy gdy wchodzę w okres kryzysowy, szczegóły podam, gdy taki rzeczywiście się pojawi. Statystyki będę podawał co 100 kuponów. Zaczynamy.
1. Próg 1, zysk jaki chcę uzyskać -> 0,50zł
Kalju - Pilzno 2 (1,33)
1,50zł x 1,33 -> 2zł
Założenie jest następujące: każde 100 kuponów ma mi dawać 50% budżetu początkowego.
Rozpoczynam mając 100zł budżetu, 100zł rezerwy i w okresie "1-100 kuponów" gram o zysk 50zł. Mało ale idealnie by przetestować ten system gry i jednocześnie budować kapitał.
Rezerwę uruchamiam wtedy gdy wchodzę w okres kryzysowy, szczegóły podam, gdy taki rzeczywiście się pojawi. Statystyki będę podawał co 100 kuponów. Zaczynamy.
1. Próg 1, zysk jaki chcę uzyskać -> 0,50zł
Kalju - Pilzno 2 (1,33)
1,50zł x 1,33 -> 2zł