Częstochowa Wygra 2 wyścig
Tak
2.25
Unibet Jakim starym takim głupim. Pierwszy raz zagrałem jeden bieg i ostatni.Juniorzy Lwów katastrofa.
Bardzo wysoki kurs,ale swoje robi to że jest to zakład 3 drogowy. Mimo wszystko biorę to bo Duet Lwów jest dość równy pod kątem talentu i obecnej formy. Gorzej to wygląda u Gorzowian bo Bartkowiaka w tym biegu jako typujacy skreślam więc przy takim kursie zostaje do pokonania jeden, wiadomo że to Paluch, ale bardzo się różni od Palucha z 2022. Myslę, że w Czewie dziś mocne ciśnienie po meczu z Lublinem I ta para jest w stanie zrobić przynajmniej 4-2 i dobrze rozpocząć mecz
Częstochowa - Gorzów
Częstochowa -8,5
Kurs 2.20
Unibet Gdyby po 11 wyścigu ktoś mi powiedział przy 41-31, że to skończy się remisem przy Madsenie i Mikkelu to rzuciłbym bukmacherkę. I to robie - ale tylko w formie publicznej, do czasu aż uznam, że jestem tutaj zaproponować jakość a nie minusy
Kompromitacja Częstochowy. mając rywala na deskach
A ja czuję dziś inaczej, Woryna potwierdził jazdę dziś i myśle ze na nie robił by tego na siłę. Dla każdego to praktycznie poczatek sezonu więc wiele nie stracił, zresztą pierwsze jazdy już miał. Częstochowa podrażniona po porażce z Lublinem. W której słabo pojechali juniorzy, tu mają miejsce do poprawy bo potencjał jest i na obecną chwilę mają wiekszę szanse na zrobienie różnicy nad duetem juniorów z Gorzowa (zresztą o tym pisałem wyżej) W meczu z Motorem widoczny był brak Woryny, można pogdybyać, że gdyby był mecz by się kręcił w okół remisu Dziś jest i myslę że spokojnie jest w stanie objeżdzać rywali tym bardziej u siebie i tym bardziej wątpie że decyzja o jego starcie zapadła dziś więc czas na trennig też był. Słaby Misiek no ale przecież to nie jest zły zawodnik licze na małe przebudzenie bo jest nam do typu bardzo potrzebny. Obowiązkowo punkty na Bartkowiaku i Jasińskim oraz walkę z Fajferem. Juniorzy mają zostawiać w tyle Bartkowiaka i ustrzelać Palucha. Mikkel Leon to podstawa do wygrania meczu/typu muszą być bezbłędni.
Po drugiej stronie Woźniak start sezonu kapitalny no i jakoś mu dziś nie ufam tak samo jak Martinowi, który punkty robi ale zdarzają się rozczarowania. Upatruję w nim liderskiej dziury w Gorzowie. a jest jeszcze Fajfer który może a nie musi. Thomsen jak Woźniak dobry początek no ale jeden z nich musi zostać zdetronizowany. a mamy jeszcze dziurę czyli Jasińskiego który mam nadzieję nikomu krzywdy dziś nie zrobi. Szymka bardzo lubię ale czy on sobie dziś poradzi w Częstochowię? Rzucam wątpliwość a sam Szymek da mi znać za parę godzin.
Czuję ten mecz, że będzie pokaz siły i wyznaczenie poziomu pomiedzy aspiracjami na top 4 a pozostałymi zespołami. Czuję że będzie mecz pod dyktando gospodarzy, którzy mają kim odpierać rezerwy taktyczne. Podrażnione Lwy zaskakująco dobrze sobie radzący Gorzów. Piękny wynik w Toruniu, jednak Motoarene każdy zna i kocha owalu przy Olsztyńskiej już nie. Zresztą mecz meczowi nie równy.
Powodzenia