Hacken - Brann
Kolejny nordycki pojedynek... znow się w to pcham? Znow ta sama narracja i tym razem zagrają z zaangażowaniem, a nie byłem nie stracić gola tak jak Malmo - FCK? A cholerne ich tam wie... ale są przesłanki i mam asa w rękawie

Hacken zaczęło tegoroczną rywalizację od Trnavy
W Trnavie 0:1 - 7żk
Z Trnava 2:2 - 4żk + czk
A potem ku zdziwieniu wielu rozprawili sie z Anderlechtem
W Anderlechcie 1:0 - 5żk
Z Anderlechtem 2:1 dog 3:1 - 3żk dog 4żk + czk
Z drugiej strony mamy Brann czyli jednych z dwójki idiotów (obok Salzburga) którzy przy praktycznie rozstrzygniętej rywalizacji w dwumeczu (5:2) w drugiej połowie rewanżu zrobili 10żk. Pierwszy mecz z Salzburgiem 5żk
No wyglada na to ze te jest szansa ze Ci się nie będą czaić i podejmą rywalizację...
Czas na asa w rękawie... jedno słowo: Kabakov, Dżordżi Kabakov. I mamy dużą szanse na karteczki w tym meczu. W poprzednim meczu kwalifikacji bulgar dostal Besiktas - Szachtar ale panowie się cały mecz nie chcieli faulować tylko strzelali bramki wiec zeby sobie nie psuć reputacji i nie psuć średniej musiał w doliczonym czasie dać 3żk 'za dyskusje i opóźnianie'

Przynajmniej w rodzimej Lidze sie nie musi ograniczać w 2 spotkaniach 14żk, 1 czk i 2 karne

( 8 + karny i 5 + czk bezpośrednia + karny)
Nie ma mowy zebym przepuścił kartki w tym meczu... a buki przyjmują to nawet na niskich liniach

dla odważnych nawet do 6 kartek
Over 3,5 kartek - 1,42
Over 4,5 kartek - 1,88
Over 4,5żk - 2,07
Over 5,5 - 2,55
Karny - 2,65
FCSB - Drita
Pojedynek rumuńskio kosowski z kolejnym asem w tle tym razem naszym...

Była Steaua odpadła w czarnym koniem obecnych kwalifikacji
LM - Shkendiją
W Tetovie 1:0 - 2żk + 2 czk
W Bukareszcie 1:2 - 5żk
FCSB opisywałem przy okazji meczow ze Shkendija. Rumuni próbują nawiązać do czasów Steuy ale co rok jakos im to średnio wychodzi... Taka Drite to powinni nosem wciągnąć... Tak, Shkendiję też powinni...
Drita rozpoczęła swoją tegoroczną przygodę z Differdange -
1:0 u siebie (2żk)
2:3 na wyjeździe (6żk)
Potem za silna okazała się już Kopenhaga
W FCK 2-0 - 4żk (3 Drita )
Z FCK 0:1 - 3żk + czk (CZERWO Drita)
Wydaje mi sie ze będą sie dzisiaj chcieli troche postawić FCSB zeby mieć jeszcze jakieś szanse w rewanżu. Może to byc ciężkie i wydaje mi sie ze będą podobnie jak z FCK łapać kartki...
A pomoże w tym nasz ukubiony szalony arbiter ekstraklapu - Sylwestrzak

Sylwestrzak jeszcze nie do końca wyszedl spod kamienia a juz w 3 tegorocznych spotkaniach podyktował w każdym karnego, czas na jakieś czerwo

W kwal
LM
Bran - Salzburg 5żk + karny
Ekstraklapa
Lech - Craxa 3żk + karny
Radomiak - Raków 6żk + karny
Myślę ze dzisiaj jest szansa zeby rozwinął skrzydła i był jak ten żółto czerwony motyl

Over 3,5 kartek - 1,45
Over 4,5 kartek - 1,95
Over 4,5żk - 2,15
Drita over 2,5 kartek - 1,80
Drita over 1,5żk - 1,87
Superbet
Czerwona - 4,40
Drita czerwona - 5,50
Fortuna