P
0
pocz_gracz
Użytkownik
Oto moje 2 typy które zagrałem:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 18:15
Spotkanie: CSKA Moskwa - Sparta Praga
Typ: Wygrana CSKA Moskwa
Kurs: 1.55
Bukmacher: STS
Według mnie ten mecz CSKA powinno wygrać bez większych problemów.A uważam tak ponieważ:
*mają zdecydowanie większe doświadczenie w tego typu meczach europejskich
*grają u siebie
*rozegrali już dwa mecze ,jeden u siebie i na wyjeździe które wygrali
*mają mocniejszy skład i lepszą ławkę rezerwowych
Fenerbahce Istambuł - Szachtar Donieck
Godzina: 20:00
Typ: Wygrana Fenerbahce Istambuł
Kurs: 2.30
Powiem szczerze że na tym typem dosyć długo się zastanawiałem czy warto go zagrać na gospodarzy czy nie ale ostatecznie trochę zaryzykowałem o postawiłem na wygraną Fenerbahce.Myślę że gospodarze są w dobrej formie co pokazuje ich 3 ostatnie zwycięstwa z nie najsłabszymi przecież rywalami (szczególnie to ostatnie zwycięstwo z Olympique Marseille 3:1).Do tego o czym wiele osób już pisało kilka bardzo dobrych poczynionych transferów w ofensywie które na pewno dadzą jakość tej drużynie.Poza tym myślę że drużyna Fene bardzo chciała by w końcu zagrać w fazie grupowej ligi mistrzów i zrobią wszystko by dzisiaj mocno przybliżyć się do tego awansu.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 18:15
Spotkanie: CSKA Moskwa - Sparta Praga
Typ: Wygrana CSKA Moskwa
Kurs: 1.55
Według mnie ten mecz CSKA powinno wygrać bez większych problemów.A uważam tak ponieważ:
*mają zdecydowanie większe doświadczenie w tego typu meczach europejskich
*grają u siebie
*rozegrali już dwa mecze ,jeden u siebie i na wyjeździe które wygrali
*mają mocniejszy skład i lepszą ławkę rezerwowych
Fenerbahce Istambuł - Szachtar Donieck
Godzina: 20:00
Typ: Wygrana Fenerbahce Istambuł
Kurs: 2.30
Powiem szczerze że na tym typem dosyć długo się zastanawiałem czy warto go zagrać na gospodarzy czy nie ale ostatecznie trochę zaryzykowałem o postawiłem na wygraną Fenerbahce.Myślę że gospodarze są w dobrej formie co pokazuje ich 3 ostatnie zwycięstwa z nie najsłabszymi przecież rywalami (szczególnie to ostatnie zwycięstwo z Olympique Marseille 3:1).Do tego o czym wiele osób już pisało kilka bardzo dobrych poczynionych transferów w ofensywie które na pewno dadzą jakość tej drużynie.Poza tym myślę że drużyna Fene bardzo chciała by w końcu zagrać w fazie grupowej ligi mistrzów i zrobią wszystko by dzisiaj mocno przybliżyć się do tego awansu.