Malmö - Sparta Praga
Dziś o godzinie 19.00 odbędzie się rewanżowe spotkanie w ramach III rundy eliminacji Ligi Mistrzów.W pierwszym spotkaniu po dobrej , atrakcyjnej grze Czesi pokonali Szwedów 4:2 , przegrywając po pierwszej połowie 1:2.Obydwa zespoły cechuje ofensywna gra i spora liczba sytuacji bramkowych a co za tym idzie , strzelają dużo goli.Na tym będę bazował swoje typy.Obydwie drużyny aktualnie są liderami w swoich ligach , z reguły strzelają dużo i oczywiście overy bramkowe również często "wchodzą".
Gracze Malmö postarają się zniwelować straty bramkowe , które ponieśli w stolicy naszych południowych sąsiadów.Teoretycznie wystarczy im 2:0 , gdyż strzelili dwie bramki na wyjeździe , lecz nie chce mi się wierzyć , że przy tym co ostatnio prezentuje Sparta w ofensywie , utrzymają zero "z tyłu".Również pochylę się nad niesamowitym już prawie 33-letnim napastniku Sparty , którym jest David Lafata.Jest on najlepszym strzelcem w historii Czeskiej
ekstraklasy.Jego doświadczenie daje pewność w poczynaniach drużyny , co więcej jest graczem bardzo skutecznym , nie potrzebuje wielu okazji aby zdobyć gola.Nie wiem czy na pewno wystąpi w tym spotkaniu.Chociaż gracze Sparty wygrali "tylko" 4:2 i w przeciwieństwie do meczu z poprzedniej rundy , gdzie Czesi wygrali 7:0 u siebie z Levadią i wystawili na wyjeździe rezerwowy skład , nie mogą sobie pozwolić na zmienników.Warto również zaczekać czy David będzie wystawiony na szpicy.W meczu ligowym z Bohemians 1905 , 25 lipca , wystąpił jako klasyczna 9 , za plecami wysuniętego napastnika.
Moje typy na dziś z Bet365 :
BTS @ kurs : 1,61
Over 2,5 @ kurs :1,72
BTS i over 2,5 @ kurs : 2,00
David Lafata strzeli bramkę ( jeśli spełnią się warunki , które opisałem wcześniej , zaraz przed meczem , lub z jego rozpoczęciem edytuje post i wstawię kurs ).
Niestety wszystko na minus.Nie oglądałem meczu , nie wiem co się działo ale liczy się wynik. ????
Jedyny plus , jeśli można to tak nazwać to fakt , że nie miałem możliwości zagrać na to iż David Lafata strzeli bramkę , zawsze parę złotych zostało. ????