Wisła Kraków - Litex Łowecz
do następnej rundy awansuje Litex
kurs 8,00
Bwin
Kurs jest niesamowity. Już spora niespodzianka się zdarzyła odpadli Grecy. Teraz czas na Wisłę. Oczywiście dla nie których dobrym pomysłem będzie zainwestowanie w Wisłe (kurs 1,05). Dla mnie to kurs niespodzianka (aczkolwiek grałem wcześniej) Jasne mają dwie bramki do odrobienia ale warto zagrać. Przynajmniej za drobne. Zapewne moja ocena nie jest obiektywna ale uważam że Wisłą gra całkowicie beznadziejnie. Nie jest w stanie zdominować przeciwnika, utrzymać piłki ani w ogóle grać w piłkę. Mi się ta Wisła nie widziała kompletnie zagrali tak jak umieli czyli dwie kontry i dzięki szczęściu dwie bramki. Z Widzewem chociaż wyszła niemal ta sama "11" co wyjdzie z Bułgarami (-Wilk (nie wiadomo czy zagra), Bunoza, Iliev ale podobno za Diaza wystąpi Paljić + Pareiko a więc +/- jak Wilk zagra to z Widzewem zagrało prawdopodobnie aż 7 zawodników, którzy wystąpią w
LM) Wraca supersnajper znad Wisły, legenda, największy profesjonalista Patryk Małecki. Zaletami Patryka jest super szybkość, świetnie centruję, rzuty ale Beckham, soczyste uderzenia z dystansu, a w dodatku świetny w destrukcji. Jednym słowem Polski Skarb, Oszlifowana Perła, Cenniejszy niż ten cały pieprzony gaz łupkowy. Co do Bułgarów to przegrali superpuchar ale grali rezerwami w pierwszej "11" z pierwszego meczu z Wisłą znalazł się Milanov i Zanev a więc aż 2 piłkarzy. Wiśle można kibicować ale nie wierzyć że coś im się uda bo tak naprawę jeden cud się zdarzył i to w Łoweczu.
Wiem możecie pisać, że Wisła ma przewage ale kurs 8,00 to bardzo zachęcający kurs. Możecie też pisać, że Wisła to super zespół, świetne mecze przeplata z jeszcze lepszymi, że w tym sezonie eksplodował talent wszystkich zawodników. Ale oni wszystko zawdzięczają szczęściu mecz w Bułgarii równie dobrze mógł się zakończyć wynikiem 4-1 dla gospodarzy i nikt by nie miał pretensji bo tak właśnie zagrali w pierwszym meczu jak i w meczu ligowym a i Skonto gdyby miało napastnika pokroju Martina Fabusza skarciło by te potęgę. Kibicuje Wiśle ale nie widzę żadnego powodu aby postawić kasę w drugą strone.