TommyTSW
Forum VIP
co do panathinaikosu to mysle ze szykuje sie mecz overovy, skoro mowisz 1-0 to znaczy ze obrona dobra a gorzej z atakiem...Wisla tez wygrala z grekami 3-1 doszlo do dogrywki Panathinaikos mimo wszystko to inny zespol u siebie a musza zdobyc conajmniej 2 gole Sparta tez nie jest z pierwszej lapanki i będą polowac na gola, pierwszy mecz stal na dobrym poziomie nie inaczej bedzie dzisiajpanowie jak dla mnie duzo lepiej grac over w meczu timisoara-shaktar po 2,1 niz ryzykowac na gosci po 1,75 szachtar
co do celticu jak dla mnie to odpadaja
dobra [panowie korzystac kto moze ;p
propozycje na jutro dosyc to pewne wszytko na przeczucie
jak dla mnie TBM jutro to handi ci nie wejdzie za slaba obrone ma panathinaikos zeby awansowac jak dla mnie wynik 1-0 jutro max
Co do typu na FK Baki to widzialem ich pojedynek z Levskii mecz byl w miare wyrownany Bulgarzy jednak wygladali lepiej we wszystkich aspektach grali jednak troche od niechcenia... FK cos tam stworzalo ale jako kolektyw nie wygladaja imponujaco na wyjezdznie graja mniej pewnie (sugeruje sie pojedynkiem z Ekranas na Łotwie który w calosci widzialem) W obu meczach zauważyłem że strasznie niemrawe mają początki przez pierwsze 10 minut doslownie otwieraja droge do pola karnego...podejrzewam ze Levski to wykorzysta i po pierwszym kwadransie beda prowadzic...Anderlecht ma chyba wystarczajaca zaliczke bo delikatnie popuscic pasa Sivaspor dostal baty ale zdobyli tego vicemistrza zreszta widac po statystykach ze sa ekipa wlasnego terenu Belgowie zadowoleniz wyniku Turki chyba sami nie wierza w awans beda chcieli zmazac plame wyniku rzecz jasna nie dogonia bynajmniej nie beda probowac co spowodowalo by zw gosci
mimo wszystko powodzenia bo nie gram na te dwa mecze