>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III Runda el . Champions League

Status
Zamknięty.
A 0

amsterdam018

Użytkownik
1.02:00 Eliminacje Ligi Mistrzów , Europa
Slovan Bratislava
vs.
Olympiakos Piraeus
1x2
2
2.05/Bet365
0:2✅

Po wczorajszym blamażu w LM Panathinaikos dzis mistrz grecji zmierzy sie na wyjeździe z Slovanem . Wzmocnie jakie dokonał Olympiakos sa bardzo dobre ( Enzo Maresca , Matt Derbyshire , Olof Mellberg ) biora pod uwage droge do ligi mistrzów (która jest kilka razy ławiejsza od Panathinaikos ) i skład Olympiakosu jestem przekonany że na pewno tego meczu nie przegraja a gospodarze są drużyna na poziomie wisły kraków i dlatego zdecydowałem się na wygrana gości po kursie 2.05.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Levadia nie jest zadnym przebojowym zespolem w dwumeczu z Wislą stworzyli sobie kilka sytuacji z kontraatakow gdy rywal byl zmuszony do nacisku, bramka w Sosnowcu po błędzie Jopa czy gol z wolnego w Tallinie nie byly to wytycznie skonstruowane akcje lecz przypadek i nieudolnosc danych formacji Sosnowiec (Jop) Tallin (Pawełek)
Wspominajac o skutecznosci formacji ofensywnej Wisly-multum sytuacji nie bylo wykorzystywanych doslownie z 5 metrow...na papierku wyglada to przyzwoicie Levadia-Wisla 1-1/1-0....taki jest sport i nie ciagne historii porazka z Levadia tylko wyciagam wnioski do kolejnego pojedynku tej druzyny pewnie gdyby Kalmar awansowalo dla wielu bylby to pewniaczek
Co do Debrecina zaczeli lige od porazki z druzyna ktora zakonczyla sezon na 12 miejscu na porażke z mistrzem Szwecji chyba kazdy liczyl Kalmar nalezy do ekip przebojowych na wlasnym terenie Wegrzy wykonali plan i awansowali do kolejnej rundy mimo to Wegrzy nie sa wyjazdowymi inwalidami calkiem dobrze sobie radza w terenie..awans z pewnoscia ich podbudowal gdy zagraja na poziomie pokonaja bez problemu Estonczykow czy tak zagraja zobaczymy ja licze ze tak sam fakt wyeliminowania Mistrza Polski powinien byc odpowiednim bodzcem Levadia napewno duzo motywacji malo umiejetnosci
bez ryzyka nie ma dobrych kursow choc w tym przypadku mozna sie skusic na 2 lub 0-0
Levadia-Debrecin
0-0 k:9.0 (asekuracja na zwrot stawki)
2 k:2.55

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
2009-07-29 20:45 Liga Mistrzów (Champions League), Piłka nożna
Spotkanie: Celtic - Dynamo Moskva
Typ: Drużyna gospodarzy wygrywa i utrzymuje czyste konto - TAK
Kurs: 2.50
Buk: betsson
Mamy zdecydowane spadki kursów na Szkotów, bo dużo ludzi na nich gra.
Celtic to 42-krotny Mistrz Szkocji, 34-krotny zdobywca Pucharu Szkocji, 14-krotny zdobywca Pucharu Ligi Szkockiej oraz triumfator Pucharu Europy w 1967.
Niestety ostatni sezon podopieczni Tonego Mowbraya uplasowali się na 2miejscu i do Ligii Mistrzów przystępują poprzez eliminacje w rywalizacji z футбольный клуб «Динамо» Москва.
The Boys słyną z tego że grając u siebie na Celtic Park są bardzo trudną ekipą do pokonania w europejskich pucharach, a na dodatek mają jednego z najlepszych bramkarzy świata Artura Boruca, który ostatnio zbierał dobre oceny za grę.
&#39;Zielono-biali&#39; ostatnio grywali sparingii i wygrali Wembley Cup. Od 5meczy nie stracili gola!
U 3drużyny ligii Rosyjskiej grają między innymi repezentanci tego kraju jak Dmitry Khokhlov, Aleksandr Kerzhakov i Denis Kolodin.
Być może że i też zagra Marcin Kowalczyk, który przeszedł w 2008 roku do Moskwy z GKS-u Bełchatów.

bombelkszo 49

bombelkszo

Użytkownik
Levadia Tallin - DVSC Debreczyn 2 =&gt; 2,65 bwin
Mój typ na &quot;dwójkę&quot; nie jest wcale powodowany złością, że Estończycy wyeliminowali Wisłę Kraków, ale baczną obserwacją tamtego dwumeczu. Wbrew pozorom dzisiejsi gospodarze nie mieli zbyt wielu atutów, poza dyscypliną w obronie, za to szczęścia całą &quot;furę&quot;. Pomny polskich doświadczeń mistrz Węgier mimo wszystko nie powieli błędów drużyny Skorży i skoro potrafił wyeliminować czempiona Szwecji, to z mistrzem Estonii powinno być tylko łatwiej. Moim zdaniem Debreczyn pokaże wiślakom, jak należy wypełniać rolę faworyta. Typ ciut ryzykowny, ale kurs znakomity!

RB Salzburg - Dinamo Zagrzeb 1 =&gt; 2,15 bwin
Gdyby to był mecz nie klubowy, tylko reprezentacyjny, postawilłbym na Chorwację. W tym jednak przypadku sądzę, że w Austrii zwycięży Salzburg, zaś w Chorwacji Dinamo i o awansie zdecydują bramki strzelone na wyjeździe, a może nawet dogrywka. Gospodarze pod trenerskim okiem doświadczonego Huuba Stevens&#39;a nie grają jeszcze najlepiej jak potrafią, ale w pucharach na tym etapie rzadko dawali się ogrywać. Mając w perspektywie rewanż na &quot;gorącym&quot; obiekcie w Zagrzebiu staną na głowie, aby wypracować sobie jakiś handicap. Mi wystarczy, żeby strzelili o jednego gola więcej. I tak stawiam.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jeśli ktoś chce grać na Debrecen to kurs 3.00 w Bet365.
Natomiast co ja dziś polecam zagrać. Niestety wiele już zostało napisane i jeśli ktoś chcę dorzucić jakiś typ na podbicie kursu to polecam Shakhtar. Zespół z Rumunii to też nie są chłopcy do bicia, ale i tak stawiam dziś na zespół z Ukrainy. FC Timisoara pokłada nadzieję w nowym trenerze Sabau oraz w niedawno zakupionym graczu, Bourceanu, który przyszedł do drużyny z Otelulu. Żadnych innych zmian nie wprowadzono i tutaj moje zaskoczenie. Też prawda, że są zgrani etc. Ale i tak będzie brakowało poważniejszych wzocnień. Również zdziwiło mnie posunięcie zarządu o zmianie trenera, który w zeszłym sezonie doprowadził rumuński zespół do ukończenia sezonu na wysokiej pozycji. Te zmiany jak na LM są dla mnie z jednej strony strasznie ubogie, a z drugiej zbyt diametralne (trener) i tutaj Shakhtar będzie miał swoją przewagę. Czuję, że wygrają wysoko, ale i tak lepiej bez większego ryzyka zagrać czystą jedynkę na podbicie kursu.

R 125

roger12

Użytkownik
Jeśli ktoś chce grać na Debrecen to kurs 3.00 w Bet365.

Natomiast co ja dziś polecam zagrać. Niestety wiele już zostało napisane i jeśli ktoś chcę dorzucić jakiś typ na podbicie kursu to polecam Shakhtar. Zespół z Rumunii to też nie są chłopcy do bicia, ale i tak stawiam dziś na zespół z Ukrainy. FC Timisoara pokłada nadzieję w nowym trenerze Sabau oraz w niedawno zakupionym graczu, Bourceanu, który przyszedł do drużyny z Otelulu. Żadnych innych zmian nie wprowadzono i tutaj moje zaskoczenie. Też prawda, że są zgrani etc. Ale i tak będzie brakowało poważniejszych wzocnień. Również zdziwiło mnie posunięcie zarządu o zmianie trenera, który w zeszłym sezonie doprowadził rumuński zespół do ukończenia sezonu na wysokiej pozycji. Te zmiany jak na LM są dla mnie z jednej strony strasznie ubogie, a z drugiej zbyt diametralne (trener) i tutaj Shakhtar będzie miał swoją przewagę. Czuję, że wygrają wysoko, ale i tak lepiej bez większego ryzyka zagrać czystą jedynkę na podbicie kursu.

mały ja na bwin złapałem w 54min kurs 4.5 a potem byl ponad 5.0 nie wiem czemu tak bwin robił ale debreczyn przeważał i to dość wyraźnie a na Tallin kurs malała i na x a na Debreczyn w górę

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Roger. Tylko ja opisałem mecz Shakhtaru z małym kursem, który oscylował w granicach 1.30. Niestety zawiedli mnie strasznie, kusiło grać over 2.5, ale niedawno temu się lekko zraziłem do overów. Cóż w ogóle cała runda była w niespodziankach. Fajnie, że Debrecen wygrał, kurs 3.00 był bardzo fajny i można było zaryzykować. Mam nadzieję, że to ostatnia runda w LM estończyków.
Cóż mój ktry podałem na ⛔ niestety.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Ciekaw jestem czy w Uefie są równi i równiejsi. Kilka lat temu w stronę piłkarza Parmy z trybun przy Reymonta 22 poleciał gumowy nóż w efekcie zawodnik zalał się krwią a Wisła została wykluczona z Euro pucharów. Wszyscy pamiętamy. W meczu RB Salzburg z Zagrzebiem sytuacja nie mal identyczna, z trybun leci przedmiot i sędzia schodzi zalany krwią (choć celem ataku był ewidentnie zawodnik przyjezdnych). Kto nie wie o czym mówię odsyłam do filmu niżej, powiem szczerze czekam na decyzję Uefa, która moim zdaniem powinna być przynajmniej walkowerem za mecz dla gości i to byłby najniższy wymiar kary.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
to tylko plastykowa butelka ???? noz mimo wszystko to troche inna sprawa ????
jakis czas temu Milan gral mecz Dida dostal racą w glowe i nic nie zrobili

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
to tylko plastykowa butelka ???? noz mimo wszystko to troche inna sprawa ????
jakis czas temu Milan gral mecz Dida dostal racą w glowe i nic nie zrobili
Derby z Interem w LM, polfinal bodajze, nic nie zrobili bo powtorki pokazaly ze Dida fest przyaktorzyl, ogolnie to wtedy cala Europa sie z niego smiala (Inter dostal kare finansowa i niewiem czy nie gral jakiegos meczu w pucharach bez kibicow).

Co do tej sytuacji to calkiem co innego moim zdaniem, co innego przyjsc na mecz z butelka (napoj) a co innego z nozem.

sorry za OT

R 125

roger12

Użytkownik
Panowie jak myślicie Celtic i Szachtar dadzą rade wygrać i awansować bo bym postawił za grubo
ps. aha jeśli ktoś ma jakieś info o składach na te mecze Szachtar i Celticu niech wklei bo coś nie mogę znaleźć chyba ze jeszcze nie ma

matrix_4 0

matrix_4

Użytkownik
Moga miec problem wygrac roznica 2 bramek,to moze byc niewykonalne,Sivasspor-Anderlecht na uder 1,5 z kursem 3,6 powinno wejsc

sandomingo 58

sandomingo

Użytkownik
Panowie jak myślicie Celtic i Szachtar dadzą rade wygrać i awansować bo bym postawił za grubo

ps. aha jeśli ktoś ma jakieś info o składach na te mecze Szachtar i Celticu niech wklei bo coś nie mogę znaleźć chyba ze jeszcze nie ma
Skoro obie te druzyny zawiodly na wlasnych boiskach, ciezko oczekiwac ze na wyjazdach stana na wysokosci zadania. Ja bym oba te mecze odpuscil, a odpadniecie Szachtara sobie wyobrazam. Mysle, ze moze lepiej postawic na Levskiego i Maccabi.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jak dla mnie bardziej prawdopodobny over2,5 po kursie 2.1 niz sama 2 na gości kursem 1.8
jestem zdania ze gospodarze mimo wszystko strzelajac 2 gole w Doniecku tym samaym obejmujac dwukrotnie prowadzenie beda potrafili cos zdzialac na wlasnym terenie

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Twente Enschede - Sporting Lissabona 1 2,40

O godz. 20:45 na przebudowanym w zeszłym roku, mogącym pomieścić nie całe 25 tysięcy kibiców Arke Stadion, Twente Enschede podejmować będzie Sporting Lissabona w ramach spotkania rewanżowego eliminacji Ligi Mistrzów. W pierwszym spotkaniu rozegranym w Lizbonie padł bezbramkowy remis, choć sam mecz był ciekawy - Joao Moutinho nie strzelił karnego a Boschker w 24 minucie spotkania zobaczył czerwoną kartkę. Twente Enschede to zespół bardzo mocny na własnym stadionie - w poprzednim sezonie wygrali u siebie 12 z 17 spotkań doznając tylko 1 porażki bilans bramkowy 40:13). Nie mała w tym zasługa NKufo i Arnautovica, którzy regularnie zdobywali bramki. Z zespołu odeszli Edson Braafheid (za 2 mln euro kupił go Bayern Monachium) oraz Eljero Elia (za którego HSV zapłaciło 9 mln euro), w ich miejsce przyszli Bryan Ruiz (zakupiony za nieco ponad 5 mln euro), Bernard Parker czy kilku młodych zawodników. Podopieczni Steve&#39;a McClarena mają już także za sobą inaugurację ligi, w której wypadli bardzo dobrze. Sporting na start ligi wciąż czeka, na rynku transferowym są mało aktywni ale i tak udało im się sprowadzić Matíasa Fernándeza z FC Villarreal za prawie 4 mln euro i Felipe Caicedo. Twente do tego sezonu przygotowywało się seriami sparingów, sądzę iż rytm meczowy który już jako taki posiadają oraz gorąca atmosfera na stadionie poniesie do zwycięstwa Tukkers.

L 0

labintatlo

Użytkownik
panowie jak dla mnie duzo lepiej grac over w meczu timisoara-shaktar po 2,1 niz ryzykowac na gosci po 1,75 szachtar
co do celticu jak dla mnie to odpadaja
dobra [panowie korzystac kto moze ;p

propozycje na jutro dosyc to pewne wszytko na przeczucie
jak dla mnie TBM jutro to handi ci nie wejdzie za slaba obrone ma panathinaikos zeby awansowac jak dla mnie wynik 1-0 jutro max

tbm 642

tbm

Forum VIP
Panathinakos Ateny - Sparta Praga
W pierwszym meczu minimalną przewagę miała Sparta Praga i skrzętnie ją wykorzystała. Bramka strzelona w końcówce spotkania na 3:1 daje im niejako komfort możliwości bronienia korzystnego wyniku w meczu rewanżowym, ale należy brać pod uwagę parę istotnych czynników. Między innymi fakt niewykorzystania rzutu karnego przez Cisse w pierwszym meczu. Gdyby strzelił mecz mógłby zakończyć się zupełnie innym wynikiem. Po drugie w weekendowym ligowym spotkaniu urazu nabawił się 35-letni stoper Sparty Tomas Repka i prawdopodobnie nie zagra w rewanżu w Atenach. Jest to wielkie osłabienie tej drużyny, jego absencja bardzo trudna do zastąpienia gdyż był on ostoją defensywy Sparty. Wreszcie po trzecie Panata na swoim &quot;gorącym&quot; stadionie będzie dużo mocniejsza i skuteczna w swoich atakach niż w Pradze. Holenderski szkoleniowiec gospodarzy ustawi swój zespół ofensywnie na odrabianie strat już od pierwszych minut. Cisse, Karagounis, Salpingidis to zawodnicy na których będzie spoczywać największy ciężar zdobywania bramek w tym meczu. Jestem zdania, że podołają zadaniu a Cisse tym razem tak dobrych okazji na bramki nie będzie marnował. Gram na pewną wygraną Panathinakosu, która powinna zapewnić im awans do kolejnej fazy kwalifikacji
Mój typ: Panathinaikos - Sparta [handicap 0:1] - 1 - 1,90 [6/10]

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Co do tej sytuacji to calkiem co innego moim zdaniem, co innego przyjsc na mecz z butelka (napoj) a co innego z nozem.

sorry za OT
co nie zmienia faktu, że za takie wybryki powinien być walkower i tyle.

i coś ode mnie, potem będzie więcej

Dinamo Zagreb - Salzburg​

Pierwszy mecz rozgrywany w Austrii, zakończył się wynikiem 1:1. Wynik ten jest korzystny dla drużyny Chorwackiej z racji strzelonego wyjazdowego gola, bo awansują w przypadku bezbramkowego remisu. Ja jednak myślę, że taki remis to dla nich zdecydowanie za mało. Dinamo w tym meczu powinno spokojniutko poradzić sobie z austriacką ekipą. Dinamo u siebie przegrywa niezwykle rzadko. W ostatnich 2 sezonach przegrali u siebie zaledwie 8 spotkań (na 55 rozegranych), z czego 5 w spotkaniach Pucharu UEFA, ale z mocniejszymi rywalami niż Salzburg, np HSV, Ajax, Werder Brema czy Szachtar Donieck. Są to drużyny mocniejsze od Salzburga, jak by na to nie patrzeć. Poza atutem własnego boiska należy brać pod uwagę też fakt, że Dinamo jest obecnie w dość dobrej formie. Na 5 meczów rozegranych w tym sezonie wygrali wszystkie 3 u siebie (strzelając 14 bramek, a tracąc zaledwie 1) i 2 razy zremisowali, pierw w Armenii, a ostatnio w Salzburgu.
Teraz coś o ekipie z Austrii. Generalnie na wyjazdach nie radzą sobie tak źle, ale i tak wygrane należą do mniejszości. W tym sezonie grali 2 wyjazdowe mecze, raz wygrali z Bohemians, w Pucharze UEFA, a potem przegrali w lidze z Ried. Jeżeli miałbym napisać coś o ich formie to nie wiem co, bo na 6 meczów tego sezonu 3 wygrali, 2 zremisowali i jeden przegrali. No niby forma dobra, ale wygrane z Bohemians i Austrią po golach w samej końcówce świadczą jednak, że trochę się z nimi musieli męczyć. Jeżeli dodamy do tego ich generalnie, moim zdaniem, słabsze wyjazdy to zwycięstwo Dinama wydaje się dość pewne, a awans tym bardziej.

Tak więc moje typy na to spotkanie to:

Dinamo Zagrzeb 1.70
bet365

Dynamo Zagrzeb awansuje 1.25
bwin

over 2.5 2.00
bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom