janusz_tracz
Użytkownik
Kilka moich spostrzeżeń odnośnie Waszych wpisów, do kolegi z Jarosławia może napiszę na początku - byłem na tym meczu i muszę Ci powiedzieć, że ani Orlęta nie są tak mocne ani Jarosław taki słaby jak wskazuje wynik 5-0. Mecz ustawiły dwie szybko zdobyte bramki które odebrały jakąkolwiek ochotę do gry piłkarzom gości. Później rzut karny z gatunku 50/50 który został choć nie musiał być odgwizdany. Po dwudziestu minutach było 3-0. Gospodarzom wychodziło wszystko, gościom nic. Takie mecze się zdarzają, ale to nie powód żeby z Orląt robić faworytów do wygrania ligi. Nie twierdzę, że przegrają w Daleszycach, ale od jakiegokolwiek value w przypadku tego kursu jestem daleki. Kurs jest adekwatny do tego co prezntują obie drużyny, na pewno nie ma tutaj żadnej okazji do gry. Co w takim razie myśleć o kolejnym opisanym tutaj meczu czyli pojedynku dwóch beniaminków Wiślanie-Wisła Sandomierz, jeżeli w generalnym i ostatnim sparingu Orląt przed ligą Wisła wygrała w Radzyniu 3-1, prezentując bardzo fajną piłkę? Jeżeli szukać okazji to właśnie w tym meczu. Kończąc meczem Trzebini z Wólczanką, nie zapominajcie, że Trzebinia to zespół własnego boiska a Wólczanka to beniaminek. Dla mnie ten mecz też jest z gatunku NO BET. Okazji polecam szukać w etoto, świr na świrze w 4 ligach, zgaduj zgadula tylko czy komukolwiek uda się zagrać za więcej niż 10 złotych ale o tym w innym dziale