Podbijam. Drwęca zagrała tylko jeden sparing, w którym... wystąpiło 2 trenerów, bo nie zebrali składu. Ich jedyny napastnik ma.. 17 lat! Skąd tak wysokie kursy na Wikielca?Victoria Sulejówek - Widzew Łódź 2 1,52 iforbet zagrali jak w ostatnim sezonie zero pomyslu na gre , 2-1 w palke od beniaminka , zal pseudo grajkow z Łodzi
Pierwszy typ oczywiscie na zespół Widzewa w ostatnim sparingu przed ligą gracze z Łodzi zremisowali z Elaną 2-2 gdzie prowadzili juz 2-0 . Kadra Widzewa jest na tyle mocna ze juz od poczatku powinni zjadac rywali na sniadanie , a tacy gracze jak Daniel Mąka , Aleksander Kwiek czy bramkostrzelny Miller powinni poprowadzic Widzew do zwyciestwa i powoli pnąc sie do góry po 2 lige .
Gks Wikielec-Drweca Nowe Miasto 1 2,8--- 1x 1,54 iforb
Beniaminek z Wikielca wystartuje w pierwszym spotkaniu z Drwęcą Nowe Miasto ktora nie dostala licencji na gre w drugiej lidze.Za duzo nie wiem na temat Drwecy , bo nie widze nigdzie o ich sparingach ,ale doszly mnie sluchy ze nie ciekawe sie tam dzieje .... Odeszlo kilkunastu waznych zawodnikow, a takze trener Sławomir Majak i dyrektor sportowy w Nowym Miescie Grzegorz Bała . Widac ze w tym sezonie bedzie to wg mojej oceny ekipa broniaca sie przez spadkiem jak sie nic nie zmieni. Gracze z Wikielca mają mlody , obiecujacy sklad w ktorym doswiadczony Remigiusz Sobociński powinien pomoc. Dodatkowo przyszli : Arkadiusz Koprucki (Huragan Morąg), Kacper Zakrzewski (Jagiellonia II Białystok), Cezary Nowiński (Sokół Ostróda), Daniel Chiliński (Huragan Morąg), Piotr Wypniewski (Motor Lubawa), Piotr Sikora (Sokół Ostróda), Adrian Zasuwa (Motor Lubawa), Kamil Smyt (Sokół Ostróda). Licze ze beniaminek zainkasuje swoje pierwsze 3 punkty w lidze
Cel to utrzymanie zespołu? Cytat z piątkowej konf.prasowejStilon Gorzow - Rekord BB
STS
typ :2 @2,30
dlaczego?
w skrocie powiem o co chodzi. druzyna gospodarzy mocno porozbijana, mowilo sie ze w ogole ma nie przystapic do rozgrywek tak samo jak drugi lubuski klub Falubaz. Z ciekawostek moge dodac ze odszedl najlepszy napadzior Posmyk, glowny rozgrywajacy Wisniewski. W ich miejsce tak naprawde przyszli juniorzy i jeden chlopak do srodka pola ktory nie trenowal 3 miesiace. Chlopaki kompletnie nie sa zgrani, w tym roku cel to utrzymanie zespołu. Bielsko Biała juz rok temu sobie kopała w 3 lidze. Taki kurs to promocja wiec brac poki gorace, bo poleci w doł
rozjechali iż aż miło, Stilon nie istniał w tym spotkaniu. ten gość co przyszedł w miejsce wiśni może mu buty wiązać. gość totalnie nie nadaje się na 90minut, zero kondycji i siły. a Maliszewski - tylko nazwisko zostało z tego zawodnika nic więcej.Cel to utrzymanie zespołu? Cytat z piątkowej konf.prasowej
''Cele na obie rundy? Jesienią, po 17. meczach Stilon powinien mieć 34 punkty i co najmniej trzecie miejsce, a wiosną walka o awans do II ligi – takie zadanie, a za jego realizację i trener, i zawodnicy będą premiowani.''
Jeśli piszesz o odejściu Wiśniewskiego, to zauważ, że na jego miejsce ściągnięto Lisowskiego, który ma na swoim koncie 50 spotkań w ekstraklasie. Do tego w środku pola jest Maliszewski, który rozegrał kilkanaście spotkań w barwach Korony Kielce również na najwyższym szczeblu rozgrywkowym w Polsce.
Sparingi Stilon nie zaliczy może do udanych, ale była tam praktycznie w każdym z meczów przedsezonowych duża rotacja i testowanie potencjalnych zawodników. Druga połowa w meczu pucharowym z Puszczą nie wyglądała źle.
Może i typ Ci wejdzie i jeśli pograłeś to powodzenia, ale nie sądzę, aby Rekord był tutaj wielkim faworytem tym bardziej, że Stilon u siebie zawsze jest groźny.
Zgadza się małe przejęzyczenie to Widzew wygrywał!. Już nie pamiętam dokładnie czy jest krótkie czy wąskieTo Widzew wygrywał a Elana wyrównała. W Elanie rewolucja, może być ciężko na początku. Zespół ze Środy słyszałem że ma ambitne plany, podobno ich cel to miejsca od 1 do 3. Na czym polega specyfika boiska w Środzie Wielkopolskiej?
Śmiac sie czy płakac co to piszesz.... analiza do ,,psu budy'' . To ze Jestes ze Świecia nie znaczy ze Twoja druzyna wygra (nie mowie ze nie wygra ale bedzie ciezko). Odnose sie co do dwóch ekip z górych wymienionych.Wierzyca Pelplin - Wda Świecie 2 - kurs 2.90 Forbet
Beniaminek z Pelplina kontra zespół, który spokojnie się utrzymał w tamtym sezonie. Wydaje mi się że Wda powinna wygrać na inaugurację. Mimo odejścia dwóch podstawowych graczy (Zapała, Urbański) komplet punktów powinien wrócić do Świecia. Wierzycę może zjeść stres związany z debiutanckim meczem na III ligowym froncie.
W Radzyniu Podlaskim mają na prawdę fajną paczkę. Na inaugurację wsadzili piątaka jarosławianom (co prawda jest tu jeszcze dość młoda i niekoniecznie zgrana paczka), jednakże Spartakus nie prezentował i nie prezentuje się piłkarsko lepiej od JKSu.Pragnący uniknąć tak słabego, jak poprzedni, sezonu gospodarze, celujący w górną połówkę tabeli (i patrząc na poczynania Orląt w sobotnim meczu, jest to cel absolutnie do zrealizowania) ustawili sobie mecz w pierwszych pięciu minutach, po których na tablicy wyników widniał już rezultat 2:0.
Sołe jak najbardziej popieram ale odradził bym Wisłe.Byłem na meczu "Jaśków" i trzeba przyznać,że radzili sobie całkiem przyzwoicie.Przy odrobinie szczęścia dowieźliby remis do końca.Osobiście bym jutro pograł coś w stronę Soły Oświęcim i spróbował w stronę Wisły Sandomierz ale nie wiem jeszcze na co stać drużynę z Jaśkowic.