Mega ciekawostka. Dlaczego nie sprawdzasz wszystkich informacji zanim wrzucasz taki typ? Chyba, że robisz to specjalnie.. 1 zespol Jagielloni gra sparing w czwartek z Polonia Warszawa wiec nikt nie bedzie schodzil w sobote na rezerwy.
No i co z tego że gra? Skąd wiesz kto będzie grał z Polonią, czy cały skład albo połowa a reszta np że dołączy do rezerw na mecz z Wartą? Jak wiesz to podaj źródło a jak nie to siedź cicho i się nie kompromituj.
Jeżeli chodzi moje źródło to polecam audycję na YouTube "Trzeciak" i posłuchać co powiedział piłkarz Jagiellonii na ten temat abstrahując że rozmawiałem osobiście z piłkarzami Warty i potwierdzili info że Jagę ma zasilić pierwszy skład. Ilu zawodników to już nie wiadomo ale uważają że 3-4 nawet z szerokiej kadry robi różnicę.
Napiszę Ci tak bo faktycznie się trochę uniosłem. O sparingu z Polonią wiedziałem już wcześniej bo poinformował mnie o tym zacny user
psychol32, to raz. Dwa proszę nie mieć do mnie żadnych pretensji jeżeli okaże się że w sobotę wyjdą same rezerwy Jadźki bo ja nie przeskoczę takich zdarzeń. Powtarzam że info na wtorek było takie z wyżej wymienionych źródeł że ktoś dołączy z pierwszego składu ("Trzeciak" i rozmowa z chłopakami z Warty).
Nie pisz też że robię to specjalnie bo się ośmieszasz że chciałbym wrzucać kogoś na minę. To forum jest po to żeby ogrywać "Zbuki" i wydaje mi się że powinniśmy gabarytowo trzymać się wszyscy razem.
Wystarczyło żebyś zapytał czy wiedziałem o sparingu z Polonią a nie stawiał tezy że czegoś nie sprawdzam albo że robię coś specjalnie.
Pzdr/Psycho.