>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

III Liga Polska - Dyskusja, Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

ziomek2000 1,9K

ziomek2000

Użytkownik
Tu coś dziwnie kursy się rozkładają (Surebet ponad 10% lekko) :

1758888042246.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1012
U 0

Usunięty użytkownik 181559

Gość
Flota grała w środku tygodnia 120 minut w Pucharze Polski i chyba buki nie są zgodne jak to ugryźć.

pawelo2893 174,3K

pawelo2893

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaPolska III LIGA gr. IV
Godzina: 15:00
Spotkanie: Wybrzeże Rewalskie – Pogoń Nowe Skalmierzyce
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1.65
Bukmacher: betfan
Analiza: Mecz zespołów będących w dolnych rejonach tabeli. Wybrzeże Rewalskie ze skromnym dorobkiem zamyka tabelę, Pogoń jest nad strefą spadkową, jednak ma tyle samo punktów co 15 Wda. Co ciekawe, obie ekipy nie imponują w ofensywie, a dorobek strzelecki nie budzi piłkarskiego optymizmu. Jest to jednak typowa potyczka na przełamanie i tu upatruje szansy na skuteczność typu. Klub z nadmorskiej miejscowości przegrał trzy boje na swoim boisku, jednak dwukrotnie przebił linie. Pogoń ma za sobą trudny wyjazd do Bydgoszczy (0:3), jednak potrafiła w delegacji pokonać Swarzędz czy Wrześnie. W zeszłym sezonie w Rewalu oglądaliśmy 4 trafienia i liczę, że tym razem też będzie ciekawie. Gram bezpieczniej 2,5 gola i spodziewam się fajnego otwartego widowiska, w którym punkty są arcyważne!

Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
1 grupa:

Mecz 11 października w sobotę.

ticket-568025110051339139.png

Warta podobnie jak w tamtym sezonie gra mega dobrze ale w sobotę prawdopodobnie ulegnie..Jagiellonii..ma pecha bo będzie przerwa na reprezentacje i dla mnie na bank drużynę Jagi zasilą piłkarze z pierwszego składu. A wtedy nie ma zmiłuj.
Mega ciekawostką jest że STS grubo zaspał bo np: w Fortunie jest 2,63 na gospodarzy. Do soboty kurs spadnie na 100% myślę że do okolic 2,00.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1976
N 830

nchdpzs

Użytkownik
1 grupa:

Mecz 11 października w sobotę.

Pokaż załącznik 57911

Warta podobnie jak w tamtym sezonie gra mega dobrze ale w sobotę prawdopodobnie ulegnie..Jagiellonii..ma pecha bo będzie przerwa na reprezentacje i dla mnie na bank drużynę Jagi zasilą piłkarze z pierwszego składu. A wtedy nie ma zmiłuj.
Mega ciekawostką jest że STS grubo zaspał bo np: w Fortunie jest 2,63 na gospodarzy. Do soboty kurs spadnie na 100% myślę że do okolic 2,00.

Pzdr/Psycho.

Mega ciekawostka. Dlaczego nie sprawdzasz wszystkich informacji zanim wrzucasz taki typ? Chyba, że robisz to specjalnie.. 1 zespol Jagielloni gra sparing w czwartek z Polonia Warszawa wiec nikt nie bedzie schodzil w sobote na rezerwy.

Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Członek Załogi
Mega ciekawostka. Dlaczego nie sprawdzasz wszystkich informacji zanim wrzucasz taki typ? Chyba, że robisz to specjalnie.. 1 zespol Jagielloni gra sparing w czwartek z Polonia Warszawa wiec nikt nie bedzie schodzil w sobote na rezerwy.
No i co z tego że gra? Skąd wiesz kto będzie grał z Polonią, czy cały skład albo połowa a reszta np że dołączy do rezerw na mecz z Wartą? Jak wiesz to podaj źródło a jak nie to siedź cicho i się nie kompromituj.

Jeżeli chodzi moje źródło to polecam audycję na YouTube "Trzeciak" i posłuchać co powiedział piłkarz Jagiellonii na ten temat abstrahując że rozmawiałem osobiście z piłkarzami Warty i potwierdzili info że Jagę ma zasilić pierwszy skład. Ilu zawodników to już nie wiadomo ale uważają że 3-4 nawet z szerokiej kadry robi różnicę.

Napiszę Ci tak bo faktycznie się trochę uniosłem. O sparingu z Polonią wiedziałem już wcześniej bo poinformował mnie o tym zacny user psychol32, to raz. Dwa proszę nie mieć do mnie żadnych pretensji jeżeli okaże się że w sobotę wyjdą same rezerwy Jadźki bo ja nie przeskoczę takich zdarzeń. Powtarzam że info na wtorek było takie z wyżej wymienionych źródeł że ktoś dołączy z pierwszego składu ("Trzeciak" i rozmowa z chłopakami z Warty).
Nie pisz też że robię to specjalnie bo się ośmieszasz że chciałbym wrzucać kogoś na minę. To forum jest po to żeby ogrywać "Zbuki" i wydaje mi się że powinniśmy gabarytowo trzymać się wszyscy razem.

Wystarczyło żebyś zapytał czy wiedziałem o sparingu z Polonią a nie stawiał tezy że czegoś nie sprawdzam albo że robię coś specjalnie.

Pzdr/Psycho.

psychol32 635,7K

psychol32

Użytkownik
Skład na Polonię Damasiewicz - Wojtuszek, Vital, Kobayashi, Polak - Prip, Lozano, Flach, Jackson, Jóźwiak - Sylla. Wychodzi na to że w rezerwach mógłby zagrać jedynie Cantero który dzisiaj jest na ławie.

Otrzymane punkty reputacji: +626
Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Członek Załogi
No dobrze czyli rozumiem że piłkarze którzy będą grali chociaż minutę z Polonią nie mogą już zagrać z Wartą? A co z szerokim składem Jagi bo podałeś podstawową jedenastkę.

psychol32 635,7K

psychol32

Użytkownik
Dużo młodych zawodników jest na kadrach, a wiadomo że Pululu, Imaz, Romańczuk, Pozo czy Wdowik których dzisiaj nie ma nie zejdą do rezerw

Otrzymane punkty reputacji: +626
Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Członek Załogi
Mi wiadomo że musi być różnica czasowa 48 godzin jeżeli ten sparing jest oficjalny. Czyli w sobotę od 12.30 po pół godziny od rozpoczęcia spotkania może w rezerwach zagrać każdy piłkarz z pierwszego składu. Może ale nie musi, wiadoma sprawa.

Ostatnia edycja:
janusz_tracz 12,6K

janusz_tracz

Użytkownik
Nie wiem chłopaki jakich macie informatorów w tej Jagiellonii, ale po dzisiejszym sparingu drużyna dostała 4 dni wolnego. Tyle w temacie waszych spadów.

Otrzymane punkty reputacji: +627
Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Członek Załogi
Nie wiem chłopaki jakich macie informatorów w tej Jagiellonii, ale po dzisiejszym sparingu drużyna dostała 4 dni wolnego. Tyle w temacie waszych spadów.
No cóż jeżeli to prawda i wolne dostali wszyscy to trzeba trzymać kciuki za 2 skład który nigdy nie przegrał u siebie z Wartą, zaznaczając że niedawno wygrali z dobrą Bronią Radom 1:0. Zobaczymy jeszcze w sobotę oficjalny sklad. Mam kurs 3,90 i większego juz nigdzie nie będzie i tego się trzymam.

Pzdr/Psycho.

Do góry Bottom