>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III Liga Polska - Dyskusja, Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Gedania Gdańsk - Noteć Czarnków/ Noteć Czarnkó[email protected] STS

Kto widział ostatnie dwa mecze ten Gedanii, ten się dziwić nie będzie. Mecz u siebie z Wybrzeże Rewalskie Rewal zakończony remisem, ale to goście raz strzelili w słupek, a od 70 minuty Gedania słaniała się na nogach i jak ich goście przycisnęli to aż szok że wpadła tylko jedna bramka. Oraz ostatni mecz z ostatnią drużyną w tabeli czyli Wolinem przegrany 6-0. Ja rozumiem że wyjazd długi i może być zmęczenie, ale Gedania w tym meczu nie potrafiła odnaleźć się na boisku. Wielki napastnik Kukurudza nie istniał, środkowy pomocnik Niewiadomski dostał 2x żółtko i w konsekwencji czerwoną pod koniec I połowy. Żeby było weselej to w 65 minucie druga czerwona kartka dla ŚO, bo nie radził sobie z ofensywnymi piłkarzami Wolina. Krem de la krem to trzecia czerwona kartka w 87 minucie dla Gedani oraz samobójczy gol 41 letniego Bąka, który wszedł na druga połowę i zaprezentował się fatalnie. Pamiętajmy też o fatalnym bramkarzu w bramce i nie bez przyczyny mają najwięcej straconych bramek w lidze. Noteć w ostatnim meczu mocno postawiła się liderowi, wygrała z rezerwami Pogoni. Dobrą formę załapał ŚP Piekarski, napastnik Zaborski też już strzela, okazje potrafi sobie wypracować. Swoje zdanie podtrzymuję że Gedania spadnie z ligi, nie z takim składem węgla i papy, męczą się nie miłosiernie ze słabeuszami ligi, a teraz będą coraz mocniejsi rywale. Kursy na Noteć też już spadają jedynie w STS zostało 2.45.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3510
parias__93 24K

parias__93

Użytkownik
Betclic 3 liga, gr. 1

14.09.24r.
g. 16:00

Broń Radom - Victoria Sulejówek

Typ : 1
Kurs : 1,81 ( Betclic )

Ed : 2:1 ✅ ✅ ✅

Victoria w kiepskim stylu przegrała u siebie 1:3 z Wartą Sieradz. Forma zawodników odbiega od oczekiwanej gdyż zawodnicy z Sulejówka są w strefie spadkowej. Na domiar złego w meczu nie wystąpią pauzujący za kartki : podstawowy obrońca Stanisław Ławcewicz-Musialik oraz w mojej opinii najlepszy napastnik Victorii Konrad Rudnicki. W poprzednim sezonie, w dramatycznych okolicznościach w Radomiu padł remis. Broń strzeliła bramkę na 1:0 grając w 9, ostatecznie punkt Victorii w doliczonym czasie gry uratował kapitan, Sebastian Pindor. Victoria osłabiona przed sezonem, odeszli podstawowi zawodnicy a mianowicie Świątek oraz Czarnecki. Broń potrafiła pokonać już u siebie Świt NDM, Stomil Olsztyn czy zremisować z Legią II. Myślę, że atut własnego boiska może tu zadecydować i mimo wielkiej sympatii do Victorii przewiduję wygraną Broni.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2584
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Gryf Słupsk - Gedania Gdańsk @ Gryf Słupsk 1.70 STS

Na STS jest jeszcze wysoki kurs, na innych bukach już spada. Gedania opisywania wielokrotnie nic się nie zmienia, na ratunek wyciągnęli z rezerw kolejno 17-latka to się nie uda. Gryf Słupsk w ostatnim meczu pokonał na wyjeździe rezerwy Lecha 2:1, przy czym w rezerwach grało trzech z podstawowego składu: Pingot, Loncar, Szymczak. Potrafili się postawić fenomenalnej Flocie, więc Gedanie u siebie powinni pokonać bezproblemowo. Chyba że w Gryfie będą jakieś absencję, ale narazie nic mi nie wiadomo.

Ostatnia edycja:
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dla świadomości niektórych graczy ,nie warto grać w tygodniu 3 ligi jeśli jest w weekend .Jak zagraniczny buk wystawia kursy na daną ekipę ,wtedy Polskie buki robią korekty i kurs może iść do góry 😉

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, 3 liga Grupa IV
Godzina: 16:00
Spotkanie: Lewart Lubartów - Pogoń Sokół Lubaczów
Typ: Pogoń Sokół Lubaczów
Kurs: 2.25
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam, mój typ na dziś pochodzi z Betclic 3 Ligi Grupy 4, o godzinie 16 zagrają Lewart Lubartów z Pogonią Sokół Lubaczów. Obie drużyny to tegoroczni beniaminkowie, Lewart zajmuje 14 miejsce, Pogoń jest na 12 pozycji, a w dzisiejszym starciu typuję wygraną gości. Lewart zdecydowanie będzie walczyć o utrzymanie. Ma w swoim dorobku 7 punktów, zdobył je przeciwko Świdniczance 2:0, Wiązownicy 2:2 i Unii Tarnów 2:0, a więc 3 drużynom aktualnie zamykającym ligową tabelę. Pogoń Sokół Lubaczów przeciwko wymienionej trójce jeszcze nie grał, mierzył się z teoretycznie mocniejszymi zespołami mimo to zdobył 8 punktów. Pogoń Sokół Lubaczów dysponuje bardzo solidną kadrą jak na beniaminka, myślę że to oni będą dziś dyktować warunki gry, typuję wygraną gości.

N 143,6K

nafciarz1995

Użytkownik
Wisła II Płock - Sokół Aleksandrów Łodzki
+1,5 gola w 1 połowie @ 2.12 Fortuna 0:1 to co Wisła grała w 1 połowie to brak słów

9 w tabeli Wisła podejmuje Sokół zajmujący miejsce 17. Wisła u Siebie z bilansem 3-1-1 w dodatku grając cały czas na sztucznej nawierzchni. Na 5 meczy aż 4 razy był pokryty nawet over 3,5! (W tym nasz typ +1,5 gola w 1 połowie równiez 4 razy). Sokół na wyjeździe natomiast ma bilans 0-3-1. 2 razy padły wyniki po 2:2, ale ani razu nie było +1,5 gola do przerwy. Mnie jednak przekonuje to że Wisła na ogół w 1 połowie umie otworzyć szybko wynik i często potrafi tracić głupie bramki. W dodatku może zagra ktoś z kadry wczorajszego meczu z Polonia, bo czasami są wrzucani jak nie wchodzą na boisko lub grają mało minut. Rywal mało wymagający, teoretycznie nie trącacy bramek w 1 połowie ale myśle że w meczu u Siebie Wisłe stać zeby pokryć ten fajny kurs zwłaszcza ze jak pisałem wczesniej 4/5 pokryty over.

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, 3 liga Grupa IV
Godzina: 15:00
Spotkanie: Wiślanie Skawina - Siarka Tarnobrzeg
Typ: Siarka Tarnobrzeg
Kurs: 1.75
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam, mój typ na środę pochodzi z 3 ligi polskiej, grupy 4. O 15 zmierzą się Wiślanie Skawina z Siarką Tarnobrzeg, jest to pierwszy mecz 12 kolejki, pozostałe odbędą się w weekend. Typuję wygraną Siarki. Wiślanie zajmują 12 miejsce, zdobyli dotychczas 13 punktów, odnieśli 3 wygrane, 3:0 z Unią Tarnów, 2:1 z Lewartem Lubartów i 1:0 z Wiązownicą, a więc trzema drużynami zamykającymi ligową tabelę. Pozostałe mecze kończyły się 4 razy remisami i 4 razy porażkami. Siarka jest wiceliderem, wygrała 8 z 11 spotkań, gubiła punkty z mocnymi rywalami jak Sandecja, Podhale i KSZO. Siarka ma serię 5 meczów wygranych z rzędu licząc ligę i puchar, myślę że ta seria powinna zostać podtrzymana, Siarka po prostu jest lepszym zespołem i wydaje się być w dobrej dyspozycji, typuję wygraną Siarki Tarnobrzeg.

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, 3 liga grupa IV
Godzina: 14:30
Spotkanie: Unia Tarnów - Świdniczanka Świdnik
Typ: 1X
Kurs: 2,50
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, dziś o godzinie 14:30 w 3 lidze polskiej grupie IV dojdzie do meczu Unii Tarnów ze Świdniczanką Świdnik. Typuję wygraną gospodarzy bądź remis. Unia Tarnów to czerwona latarnia ligi, w 11 meczach odnieśli 10 porażek i tylko raz udało się zremisować 3:3 z Wiązownicą w 9 kolejce. Skąd więc ten typ? Unia Tarnów próbowała się wzmocnić już w trakcie sezonu, i wydaje się że te wyniki i gra uległa minimalnej poprawie. Ostatnie 3 mecze drużyny z Tarnowa to wspomniane 3:3 z Wiązownicą, 0:1 z mocną Siarką Tarnobrzeg która jest kandydatem do awansu i 1:2 również z mocnym KSZO, które całą drugą połowę grało z przewagą jednego zawodnika. Świdniczanka wydaje się być słabszym rywalem od Siarki czy KSZO, drużyna ze Świdnika odniosła 2 wygrane w 11 meczach, pokonali Wiązownicę oraz w ostatniej kolejce derbowe spotkanie z Chełmianką. Myślę, że stać Unię na kolejne punkty, grają u siebie, rywal też ma problemy z wygrywaniem, typuję 1X po fajnym kursie.

N 143,6K

nafciarz1995

Użytkownik
Bytom Odrzanski - G Polkowice godz 19:15

+1,5 gola w 1 polowie 2.30 @ fortuna
+2,5 gola @ 1.60 fortuna

Oczywiscie skupiam sie na pierwszym typie. W Histori zespoly spotkaly sie 2 razy, raz wygrala Odra 4:0 (3 gole do przerwy) oraz raz remis 2:2 (2 gole do przerwy). Odra zajmuje 16 miejsce z bilansem 3-3-7 i bilansem u Siebie 1-0-2 gdzie w dwoch meczach padly wyniki 1:3 oraz 6:1. Polkowice natomiast zajmuja 13 miejsce z bilansem 4-3-6 oraz bilansem wyjazdowym 3-0-4 gdzie w 5 meczach padl over 2,5. Dodatkowo dzisiaj zostanie otwarty stadion w Bytomiu Odrzanskim gdzie zagraja przy jupiterach i mysle ze skoro w histori i ogolnie te druzyny sa overowe czy to miedzy soba czy innymi druzynami, bedzie to mecz z bramkami i to nawet w 1 połowie. Spotkanie bedzie transmitowane na youtube.

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, 3 liga grupa IV
Godzina: 13:00
Spotkanie: Lewart Lubartów - Wisła II Kraków
Typ: Wisła II Kraków
Kurs: 1.50
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Witam, w czwartek 31 października rozpocznie się 15 kolejka w Betclic 3 Lidze Grupie IV. O 13 zmierzą się Lewart Lubartów z Wisłą II Kraków, typuję wygraną rezerw pierwszoligowca. Lewart Lubartów jest w trudnej sytuacji i jest jednym z najpoważniejszych kandydatów do spadku. Zaledwie 7 punktów zdobytych w 14 meczach, aż 11 z nich kończyły się porażką. Lewart punktował jedynie w meczach ze Świdniczanką 2:0, Wiązownicą 2:2 i Unią Tarnów 2:0, a więc drużynami zajmującymi miejsca 15, 16 i 18. Sam Lewart jest na 17 pozycji. Lewart mało strzela, i dużo traci. Bilans bramkowy 11:36 nie licząc Unii Tarnów byłby najgorszy w lidze. W ostatnim czasie Lewart dokonał jeszcze jakieś dodatkowe transfery, ale w mojej opinii niewiele one zmienią. Wisła II Kraków to drużyna grająca w piłkę, tworząca sobie sporo sytuacji do strzelenia gola, czego dowodem jest 32 gole strzelone, niemal 3 razy więcej od Lewartu. Typuję wygraną gości.

scorpio82 722,2K

scorpio82

Użytkownik
15.11
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, 3 liga grupa II
Godzina: 17:00
Spotkanie: Pogoń Szczecin II - Kotwica Kórnik
Typ: Wygrana Pogoń
Kurs: 1.40 ✅ (3:1)
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Połowa sezonu za nami a dziś mierzą się 3 z 16 zespołem w tabeli. Faworytem do zwycięstwa zespół gospodarzy który celuje w awans i na obecnym etapie ma 3 punkty straty do liderów. Dziś duża szansa aby straty te odrobić ponieważ Pogoń w dobrej formie co potwierdzają 2 ostatnie wygrane w których zdobyli aż 9 bramek a dodatkowo grają na własnym stadionie gdzie w 7 meczach zdobyli 17 punktów. Kotwica po awansie szybko przekonała się że 3 liga to zdecydowanie wyższy poziom i obecnie w strefie spadkowej. Ostatnie 6 meczy to brak zwycięstwa i 3 zdobyte punkty.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1236
Do góry Bottom