Panowie nie bądźcie śmieszni jeden drugi i trzeci i ktokolwiek ma jeszcze problem, forum jest po to aby każdy wyraził swoją opinie, napisał to co mu się podoba i wyraził swoje zdanie. Moje typy są kontrowersyjne? może i racja, czesto nie wchodzą ? może i to też prawda, ale mam tutaj argumenty za tym że nie interesuje mnie wasze zdanie , bowiem : Po 1 . Nikt z Was nie musi grać moich typów, nikogo nie zmuszam, nie polecam swoich typów nie musicie czytać analiz, po prostu jak widzicie typ i moją analizę to ją po prostu omijacie z daleka. Po 2. Nie biorę pieniędzy za swoje typy , wchodzę na forum i poświęcam swój cenny czas tak jak Wy, nie mam 18 lat i kupe wolnego czasu żeby się rozpisywać i szukać nowości, mój schemat jest praktycznie taki sam, ale na forum jest mnóstwo ludzi , tylko kilka osób ma z tym problemy. Po 3. Jestem na tym forum już długo , idzie mi 10 rok tak więc kolego , który napisałaś 6 postów zastanów się zanim coś napiszesz, bo jeszcze Ci trochę czasu musi upłynąć żebyś miał tyle napisanych postów , polubień, reputacji co ja ( nie chwalę się , stwierdzam fakt) to samo reszta chłopaków , którzy mają znikomą ilość postów a na forum tylko czytają i hejtują, sami nic nie wnoszą ale przecież tak najłatwiej. Po 4. Za reputację którą dostaje nie kupię sobie nic, nie przyznaje jej sobie sam i zazwyczaj nie dostaje za typy nietrafione więc trochę musiało być tych typów, które ludzie docenili. Po 5. ( Ostatnie ) Nie raz byłem na tym forum krytykowany a później po kilku trafionych dobrych typach i dobrych kursach ludzie zmieniali zdanie, poza tym w ciągu ostatnich 3 dni trafiłem wygrane Lechii, oraz Lubina po kursach 4 z hakiem i ponad 5 , więc sami pomyslcie chwilę, bo takie kursy nie trafiają się codziennie. Pozdrawiam. Miłej nocki :tohand: